Sa incepem, saptamana trecuta in aceeasi zi , adica luni am vrut sa fac singur piept cu ganterele de 30 kg. la a 9 repetare m am fortat cam mult si mi a trosnit umarul drept pe moment nu prea m a durut ca eram incalzit.
Cand am ajuns acasa si m am racit ma durea dar era o durere suportabila si puteam sa misc mana doar ma durea putin osul.. In timp durerea a trecut mai ales ca am luat pauza de joi pana duminica. Azi cand am facut piept , la exercitii durerea a revenit nu una foarte mare , suportabila dar care ma supara..Chiar si acum acasa ma mai doare
Nu am fost nicaieri la doctor sau sa fac radiografie ca nu am considerat ceva grav.. si cred ca in timp va trece dar ma tot gandesc daca o sa am mereu probleme cu el?.. voi ce parere aveti ?
Si mie mi-a aparut insa in timp ,treptat nu pot spune daca de la impins sau fluturari frontale cu greutate prea mare. Pe mine ma doare exact in partea de sus la baza muschiului trapez si numai la impins din culcat. Pt deltoid la fluturari laterale nu simt nici un discomfort.
Eu am luat o pauza de impinsuri .