Pagina 1 din 1
VladIlovan
Newbie 8 mesaje
|
Durere spate
scris pe 26 feb 2014 15:55 de VladIlovan
Buna ziua, am 16 ani iar in urma cu 2 luni am simitit o durere in partea stanga a spatelui(la fesa si cobora jos pe picior) am mers la doctor si mi-a spus ca imi e putin stramba coloana si imi e tasat ultimul inel, nu stiu cat de tare insa doctorul nu mi-a interzis sa fac sport, nu mi-a dat nici macar vre-un tratament, i-am zis ca am facut sala si mi-a sugerat daca pot sa fac alt sport sau sa merg in continuare la sala insa sa nu ma fortez asa tare. Totusi am hotarat sa fac 2 luni pauza iar acum doresc sa ma reapuc iar de sala, mi s-ar putea agrava situatia daca imi lucrez doar bratele pieptul si spatele, deoarece un prieten, care si el practica sala de mult timp mi-a spus ca mai mult ca sigur tasarea inelului mi se trage de la presa pt picioare si genuflexiuni, tinand cont ca pe mine prima data m-a durut cand eram la sala si faceam genuflexiuni cu greutati in spate.
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
Re: Durere spate
scris pe 26 feb 2014 17:05 de vladdaniel94
Forma incorecta de executie si prea multe kilograme puse pe spate la genoflexiuni.
Editat de vladdaniel94 pe 26 feb 2014 17:05
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
VladIlovan
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 26 feb 2014 17:09 de VladIlovan
Forma incorecta de executie si prea multe kilograme puse pe spate la genoflexiuni.
Mda, asta am zis si eu cand am auzit prima data insa acuma daca vreau sa ma reapuc de sala dar fara sa fac picioare, sa imi antrenez doar bratele pieptul si spatele folosind si centura este bine sau mi-as putea agrava problemele, si la exercitii o sa incerc sa evit sa ma fortez peste limitele mele.
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 27 feb 2014 08:03 de vladdaniel94
Poti sa iti lucrezi picioarele in continuare si sa faci genoflexiuni,dar trebuie sa lasi orgoliul deoparte.Eu genoflexiuni fac cu 50 de kg cu centura.
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 27 feb 2014 10:47 de marius0
Mda, asta am zis si eu cand am auzit prima data insa acuma daca vreau sa ma reapuc de sala dar fara sa fac picioare, sa imi antrenez doar bratele pieptul si spatele folosind si centura este bine sau mi-as putea agrava problemele, si la exercitii o sa incerc sa evit sa ma fortez peste limitele mele.
O alternativa daca nu vrei sa le antrenezi direct cu ajutorul greutatilor ar fi sa folosesti sprinturile. Vei arde cateva calorii dar daca o sa fii in surplus caloric va fi bine.
|
sus |
|
VladIlovan
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 27 feb 2014 18:39 de VladIlovan
Am inteles, insa antrenandu-mi doar bratele pieptul si spatele mi s-ar putea agrava problema?
Si la spate tinand cont ca imi e stramba coloana iar inelul care imi este tasata este ultimul cel din zona lombarilor, sa fac sau nu indreptari?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 27 feb 2014 19:05 de basu
Am inteles, insa antrenandu-mi doar bratele pieptul si spatele mi s-ar putea agrava problema?
Si la spate tinand cont ca imi e stramba coloana iar inelul care imi este tasata este ultimul cel din zona lombarilor, sa fac sau nu indreptari?
Faci ce iti recomanda doctorul. Sau ti-e frica ca e posibil sa nu iti convina ce o sa iti spuna ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
VladIlovan
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 27 feb 2014 19:55 de VladIlovan
Faci ce iti recomanda doctorul. Sau ti-e frica ca e posibil sa nu iti convina ce o sa iti spuna ?
Nu imi e frica insa cand am fost la medic nu prea mi-a spus ce sa fac si ce nu, nu mi-a interzis sa fac vre-un sport anume, mi-a zis intredevar ca sala este periculoasa si ca daca tot vreau sa fac sa nu ma mai fortez asa tare, am citit pe internet ca persoanele cu inele tasate trebuie sa faca fizioterapie sau gimanstica medicala mie insa nici nu mi-a pomenit de asa ceva, sau ca daca iti sunt tasate inelele nu e bine sa alergi sau sa faci sarituri si nici legat de acest lucru, ca nu as mai avea voie sa alerg sau stiu eu nu mi-a zis nimic chiar mi-a spus sa fac baseket sau handball tinand cont ca sunt destul de inalt (1,88)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 feb 2014 20:37 de basu
Nu imi e frica insa cand am fost la medic nu prea mi-a spus ce sa fac si ce nu, nu mi-a interzis sa fac vre-un sport anume, mi-a zis intredevar ca sala este periculoasa si ca daca tot vreau sa fac sa nu ma mai fortez asa tare, am citit pe internet ca persoanele cu inele tasate trebuie sa faca fizioterapie sau gimanstica medicala mie insa nici nu mi-a pomenit de asa ceva, sau ca daca iti sunt tasate inelele nu e bine sa alergi sau sa faci sarituri si nici legat de acest lucru, ca nu as mai avea voie sa alerg sau stiu eu nu mi-a zis nimic chiar mi-a spus sa fac baseket sau handball tinand cont ca sunt destul de inalt (1,88)
Mai du-te o data la un neurolog si explica-i ce presupune sportul asta si ce faci tu curent la sala. Si o sa vezi ce zice.
|
sus |
|
VladIlovan
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 27 feb 2014 23:03 de VladIlovan
Mai du-te o data la un neurolog si explica-i ce presupune sportul asta si ce faci tu curent la sala. Si o sa vezi ce zice.
Pai asta a fost acuma cateva saptamani cand am mers ultima data sa imi fac din nou film.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 feb 2014 07:17 de basu
Pai asta a fost acuma cateva saptamani cand am mers ultima data sa imi fac din nou film.
Mergi la altul si fa-te inteles. Nu stiu efectiv ce doresti? Sa iti spunem noi pe forum sa faci aia sau ailalta. Eu nu sunt neurolog, dar cred ca te incapatanezi sa faci acest sport in conditiile in care consider ca este periculos pt tine. Stai linstit ca nu esti singurul.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|