Am fost cat de curand la un control si mi-a spus ca am deviatie de sept si ca ar cam trebui sa ma operez .. Intrebarea mea este urmatoarea : Stiti vreo clinica unde as putea sa fac aceasta operatie in Timisoara sau Bucuresti eventual ( cam cat ar costa operatia in sine + ca am auzit ca se poate face si cu modelare de nas ) . Multumesc
pai ala care ti-a zis ca ai deviatie, pp. ca e medic...intreba-l pe el...ce iti recomanda...sau du-te si tu la spital ca tot omu'...la ORL...si te-ai rezolvat.
Apropo...sa nu te puna pacatele sa iti faci cu anestezie locala...generala e sfanta....nu te lasa aburit de ei ...se poate face generala...am cerut si eu acum 3 ani...au cam strambat din nas...dar au facut....daca faci din aia locala...cam ultimele 5-10 minute sunt live. Modelare de nas?....la cetzi trebe?...esti vreun pui de Michael Jackson?...daca e stramb momentan e stramb de la oasele alea ce ti-au crescut cum nu trebuie si care o sa le sparga si o sa le scoata, ulterior forma nasului revenindu-si si ea...da mai bine intreaba si tu pe doctorul orelist ca iti explica mai bine. sanatate maxima si noroc exagerat!