Sondaj: Ai probleme cu articulatiile?
Pagina 1 din 1
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
Articulatii care trosnesc
scris pe 22 dec 2012 09:31 de Chiru123
Inca cu cativa ani inainte sa ma apuc de sala, daca eram tensionat imi trosneau articulatiile(genunchii, coatele, umerii) si acum am aceasi problema.Ieri am facut la piept si am avut probleme cu umerii, imi trosneau.Ati avut astfel de probleme, stiti cum sa fac sa nu mai am?
Editat de Chiru123 pe 22 dec 2012 09:33
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Articulatii care trosnesc
scris pe 22 dec 2012 09:53 de adi123
Inca cu cativa ani inainte sa ma apuc de sala, daca eram tensionat imi trosneau articulatiile(genunchii, coatele, umerii) si acum am aceasi problema.Ieri am facut la piept si am avut probleme cu umerii, imi trosneau.Ati avut astfel de probleme, stiti cum sa fac sa nu mai am?
ai facut incalzirea inainte minim 5-10minute?
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 22 dec 2012 10:00 de Chiru123
Cam 5 minute de intinderi, poate ar trebui sa ma incalzesc mai mult.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 dec 2012 10:03 de adi123
Cam 5 minute de intinderi, poate ar trebui sa ma incalzesc mai mult.
nu fa doar intinderi. fa rotiri a le bratelor, corpului ... cum faceam la ora de sport la scoala. si eu am o mare problema la un umar din cauza unui accident, daca nu fac bine incalzirea simt ca se rupe.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 22 dec 2012 18:03 de Chiru123
nu fa doar intinderi. fa rotiri a le bratelor, corpului ... cum faceam la ora de sport la scoala. si eu am o mare problema la un umar din cauza unui accident, daca nu fac bine incalzirea simt ca se rupe.
Ma voi incalzi calumea de acum inainte.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 26 dec 2012 12:33 de Chiru123
Revin cu aceasi problema chiar daca fac intinderi si rotiri ale bratelor cam 10 minute inainte de antrenament.Cand fac impins de la piept imi trosnesc umerii in pozitia inferioara a miscarii, cel drept mai tare ca stangul.Sa fie oare datorita faptului ca duc prea jos haltera si exista o mare presiune pe umeri?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 27 dec 2012 17:08 de nicu_ivan
Revin cu aceasi problema chiar daca fac intinderi si rotiri ale bratelor cam 10 minute inainte de antrenament.Cand fac impins de la piept imi trosnesc umerii in pozitia inferioara a miscarii, cel drept mai tare ca stangul.Sa fie oare datorita faptului ca duc prea jos haltera si exista o mare presiune pe umeri?
Umerii sunt o articulatie destul de complexa. De multe ori ligamentele si "muschii interiori", raman in urma ca si forta fata de cei exteriori. Sfatul meu ar fi sa incerci pe post de incalzire sa faci exercitii de genul asta:
https://www.youtube.com/watch?v=y86TYYpaMoA
de la 00:45
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 17:04 de NickAl3x
Nu te speria ca nu ai nimic.Eu imi pocnesc oasel de la mana,de la picior,toata incheietura,piciorul,genunchiul,capul o data l-am pocnit.Ma enerveaza doar la genoflexiuni ca tot pocneste genunchiul dar nu e nik.
P.S.Nu iti pocni nimic ca poate faci dependenta ca mine si o sa regreti cand ai sa fii batran.Bafta.
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 17:36 de radu1
Nu te speria ca nu ai nimic.Eu imi pocnesc oasel de la mana,de la picior,toata incheietura,piciorul,genunchiul,capul o data l-am pocnit.Ma enerveaza doar la genoflexiuni ca tot pocneste genunchiul dar nu e nik.
P.S.Nu iti pocni nimic ca poate faci dependenta ca mine si o sa regreti cand ai sa fii batran.Bafta.
Esti doctor de ii zici ca nu are nimic? In astfel de cazuri mai bine nu dai niciun sfat daca nu lucrezi in domeniu.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 18:22 de NickAl3x
Esti doctor de ii zici ca nu are nimic? In astfel de cazuri mai bine nu dai niciun sfat daca nu lucrezi in domeniu.
Fa quote la propozitia in care ii zic "pocneste-ti oasele fratiorule ca nu are nimic e sanatos".Astept.
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 30 dec 2012 18:34 de radu1
Fa quote la propozitia in care ii zic "pocneste-ti oasele fratiorule ca nu are nimic e sanatos".Astept.
"..nu ai nimic.." asta ai scris tu , din ce calitate ii dai diagnosticul asta ?
Editat de radu1 pe 30 dec 2012 18:35
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 18:45 de NickAl3x
Din propria experienta ii dau "diagnosticul" asta.De 3 ani de pocnit degete ii dau "diagnosticul" asta ai nu am absolut nimic si nici nu el nu o sa aiba ca i s-au pocnit oasele o data.Nu incurajez ticul asta nici pe departe.El s-a speriat ca ii pocneau oasele si credea ca e de la haltera sau nu mai stiu ce si eu i-am zis ca am pocnit si eu de sute de ori si nu am nimic.Acum mai slabeste-ma cu diagnosticele tale,am incheiat discutia.
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 30 dec 2012 18:50 de radu1
Din propria experienta ii dau "diagnosticul" asta.De 3 ani de pocnit degete ii dau "diagnosticul" asta ai nu am absolut nimic si nici nu el nu o sa aiba ca i s-au pocnit oasele o data.Nu incurajez ticul asta nici pe departe.El s-a speriat ca ii pocneau oasele si credea ca e de la haltera sau nu mai stiu ce si eu i-am zis ca am pocnit si eu de sute de ori si nu am nimic.Acum mai slabeste-ma cu diagnosticele tale,am incheiat discutia.
Bine doctore , ai 14 ani si crezi ca le stii pe toate. Ia mergi la doctor sa vezi ce iti zice ,problemele o sa apara mai tarziu nu acuma.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 19:28 de NickAl3x
|
sus |
|
NickAl3x
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 19:34 de NickAl3x
Bine doctore , ai 14 ani si crezi ca le stii pe toate. Ia mergi la doctor sa vezi ce iti zice ,problemele o sa apara mai tarziu nu acuma.
Doamne si eu ce am zis?Tu repeti dupa mine?Tu citesti ce scriu eu macar?Asta am zis si eu,ca o sa aiba probleme la batranete si stiu ca nu e bine de asta i-am si zis sa nu faca asa ceva.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 dec 2012 19:53 de adi123
Doamne si eu ce am zis?Tu repeti dupa mine?Tu citesti ce scriu eu macar?Asta am zis si eu,ca o sa aiba probleme la batranete si stiu ca nu e bine de asta i-am si zis sa nu faca asa ceva.
tu crezi ca el se joaca si isi pocneste degetele sau gatul de plictiseala?
el are problemele astea cand lucreaza la sala. ar fi bine sa dai un sfat daca esti foarte sigur de ceva. la varsta ta nu ai de unde sa stii daca e bine sau nu doar daca ai avut si tu aceeasi problema si ai rezolvat-o.
cum poti spune sa nu isi faca griji? astfel de lucruri pot duce la accidentari.
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 30 dec 2012 20:54 de radu1
Data vitoare vrei sa-ti desenez in paint sa intelegi ? Ti-a explicat adi destul de bine ,mai bine te abtii din postat daca nu cunosti anumite lucruri.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 1 ian 2013 12:40 de Chiru123
Toata lumea isi face degetele sa trosneasca eu am vorbit de umeri, cand fac impins la piept si impins cu priza ingusta imi trosnesc umerii chiar daca fac incalzirea.In afara de faptul ca trosnesc apar si dureri slabe in ziua respectiva sau a doua zi
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 1 ian 2013 12:46 de Chiru123
Ma gandesc sa iau arto efervescent(1000mg Ca), poate am deficiente de calciu datorita faptului ca o doza mare de proteine impiedica absortia Ca
|
sus |
|
Maus
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 25 sep 2013 11:56 de Maus
Salut ,practic acest sport de aproximativ 2 ani si in timp datorita micilor greseli am dobandit anumite probleme ... imi troznesc umerii cand fac ridicari prin fata cu ganterele , cand fac flotari imi trozneste cotul stang ... iar cel mai grav este la spate cand lucrez abdomenul se aude un pocnit in zona lombara ... mai ales cand fac exercitii de gen ridicari de picioare din culcat dorsal .Am nevoie de orice sfat? Un supliment pt incheieturi ?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|