Pagina 1 din 1
josh
Newbie 2 mesaje
|
Ameteala
scris pe 2 nov 2008 19:56 de josh
Salutari,
M-am apucat de sala cam de 2 luni, am 21 de ani, tip ectomorf.
O problema as avea.. nu foarte grava.
Dupa fiecare antrenament, am o stare de voma si o ameteala deranjanta (nu dintr`aceea sa te pierzi total)
In 20 de minute imi revin complet.
Exercitiile ar fi obisnuite 2 grupe de muschi pe antrenament.
In prima luna nu aveam aceste stari cand consumam Gatorade. Dar in ultima saptamana se pare ca sa invatat oranismu` cred cu Gatorade si..
Cu alimentatia nu prea sunt eu la punct.. inainte de antrenament.. cam ce as putea lua/manca/etc pt. a ma ajuta..
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Ameteala
scris pe 3 nov 2008 02:27 de garcicaa
Salutari,
Dupa fiecare antrenament, am o stare de voma si o ameteala deranjanta (nu dintr`aceea sa te pierzi total)
In prima luna nu aveam aceste stari cand consumam Gatorade. Dar in ultima saptamana se pare ca sa invatat oranismu` cred cu Gatorade si..
Cu alimentatia nu prea sunt eu la punct.. inainte de antrenament.. cam ce as putea lua/manca/etc pt. a ma ajuta..
Salut ,
da-ne si noua mai multe detalii :
1) inaltime , greutate
2) in ce perioada a zilei te duci la sala ? ( dimineata , dupa-masa , seara )
3) alimentatia dinaintea antrenamentului.
4) iei suplimente ?
5) ce consumi in timpu antrenamentului ? in afara de gatorade ( ex : apa plata , apa + vreun supliment )
Sper sa iti fiu de ajutor
Garcea™
|
sus |
|
josh
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Ameteala
scris pe 3 nov 2008 09:38 de josh
Salut ,
da-ne si noua mai multe detalii :
1) inaltime , greutate
2) in ce perioada a zilei te duci la sala ? ( dimineata , dupa-masa , seara )
3) alimentatia dinaintea antrenamentului.
4) iei suplimente ?
5) ce consumi in timpu antrenamentului ? in afara de gatorade ( ex : apa plata , apa + vreun supliment )
Sper sa iti fiu de ajutor
Pai detaliile ar fi cam asa:
1) am 1.80 cu 75 Kg
2) de cele mai multe ori dimineata pana in ora 11
3) adevaru este ca nu prea pot sa manac dimineata foarte bine, doar 1-2 sandwich`uri care contin diferite mezeluri, rosii castraveti cascaval
4) nu iau suplimnente
5)in timpul antrenamentului obisnuiam sa beau gatorade, dar de 1 sapt apa plata.
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Re: Re: Ameteala
scris pe 4 nov 2008 11:33 de garcicaa
Pai detaliile ar fi cam asa:
1) am 1.80 cu 75 Kg
2) de cele mai multe ori dimineata pana in ora 11
3) adevaru este ca nu prea pot sa manac dimineata foarte bine, doar 1-2 sandwich`uri care contin diferite mezeluri, rosii castraveti cascaval
4) nu iau suplimnente
5)in timpul antrenamentului obisnuiam sa beau gatorade, dar de 1 sapt apa plata.
pai atunci parerea mea ar fi din cauza alimentatiei .. nu mananci destul de bine dimineata.
incearca sa mananci bine dimineata inainte sa te duci la antrenament.
eu unu asta e parerea mea dar mai asteapa si tu parerile altora.
eu unu asa cred dar mai as
Garcea™
|
sus |
|
Ady00pk
Junior member 16 mesaje
|
Re: Ameteala
scris pe 10 mar 2009 10:46 de Ady00pk
Salutari,
E din pricina alimentatiei am avut problemele astea cand mergeam la un prieten si apoi de la el repede la sala si nu mai apucam sa mananc.Evident la sala ma apuca apele si imi simteam stomacul gol imi era frica sa nu vomit acolo asta daca aveam ce vomita
Asta e parerea mea
http://www.no-pain-no-gain.com/images/comic/NPNGAdvertisement1.jpg
|
sus |
|
demmo
Senior member 68 mesaje
|
Re: Re: Ameteala
scris pe 10 mar 2009 12:10 de demmo
nu cred ca e neaparat alimantatia, dupa antrenamentul de picioare intotdeauna (spate si piept cateodata) termin ametit, si asta e din cauza antrenamentului intens in conditiile in care mananc dimineata de 2 ori pana la 12 cand ma duc la sala
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|