Pagina 1 din 1
kappa
Newbie 9 mesaje
|
Ajutor
scris pe 21 iul 2006 23:04 de kappa
salutare ... fac sala de vreao 6 luni cu pauza si am observat zilele astea ca am pe spate un fel de zgarieturi sub piele mai mult .. nu tin minte sa ma fi zgariat asa tare .... colegii mi-au spus ca le-au observat mai demult ...Am cateva aparate la sala la care fac si ma doare spatele ... Poate fi asta cauza ?
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
Re: Ajutor
scris pe 22 iul 2006 00:05 de Andrei18
salutare ... fac sala de vreao 6 luni cu pauza si am observat zilele astea ca am pe spate un fel de zgarieturi sub piele mai mult .. nu tin minte sa ma fi zgariat asa tare .... colegii mi-au spus ca le-au observat mai demult ...Am cateva aparate la sala la care fac si ma doare spatele ... Poate fi asta cauza ?
brobabil ca este vorba de vergeturi nu de zgarieturi fa si u o poza sa vedem clar despre ce e vorba
|
sus |
|
testsuspensi
Veteran member 410 mesaje
|
Re: Re: Ajutor
scris pe 23 iul 2006 17:45 de testsuspensi
cred ca stiu la ce te referi
mie imi apar niste pete cam de 4 cm dupa ce fac piept dar imi apar pe spate . sunt ca niste vase sparte ca si cum ai fii luat bataie cu o curea .,..... daca astea is sunt din cauza banchetei pe care stai cand faci piept
cel mai bine dane o poza sau intreeaba la doctor
Te antrenezi.Transpiri.Te doare. Aici nu esti la bai de namol!Nu ai timp de taclale sau filozofie de doi bani. Doar tragi de fiare.Asta e adevarata afacer. asta e culturismul......daca poti si daca vrei!
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 12 aug 2006 17:09 de DrMihai
cred ca stiu la ce te referi
mie imi apar niste pete cam de 4 cm dupa ce fac piept dar imi apar pe spate . sunt ca niste vase sparte ca si cum ai fii luat bataie cu o curea .,..... daca astea is sunt din cauza banchetei pe care stai cand faci piept
cel mai bine dane o poza sau intreeaba la doctor
din ce imi descri aceste mici leziuni superficiale sunt vergeturi! pe forum gasesti definitie si o ameliorare a lor!
|
sus |
|
popescu
Senior member 76 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 12 aug 2006 20:37 de popescu
si eu am aceeasi problema.petele sunt rosiatice,nu? mie imi apar dupa ce fac piept.stai linistit...e din cauza greutatii ce apasa asupra bancii pe care lucrezi.
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 12 aug 2006 22:12 de csmkr18
si eu am aceeasi problema.petele sunt rosiatice,nu? mie imi apar dupa ce fac piept.stai linistit...e din cauza greutatii ce apasa asupra bancii pe care lucrezi.
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 12 aug 2006 22:14 de DrMihai
te rog sa refomulezi.... foarte ciudat ce zici!!!
poate te referi la altceva...
|
sus |
|
kappa
Newbie 9 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 00:06 de kappa
te rog sa refomulezi.... foarte ciudat ce zici!!!
poate te referi la altceva...
cineva mi-a zis ca nu sunt vergeturi .... si tot acel cineva mi-a zis ca sunt de la crestere ( cica cresc prea rapid ) seamana mai mult a taieturi si sunt putin ( nu mult ) adancite ... am facut pauza 3 saptamani sa vad daca e de la sala ( de la greutati ) dar nici un semn sa imi treaca
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 01:39 de MaNiFeSto
cineva mi-a zis ca nu sunt vergeturi .... si tot acel cineva mi-a zis ca sunt de la crestere ( cica cresc prea rapid ) seamana mai mult a taieturi si sunt putin ( nu mult ) adancite ... am facut pauza 3 saptamani sa vad daca e de la sala ( de la greutati ) dar nici un semn sa imi treaca
exact aceeasi problema o am si yo,si e destul de plauzibil ce a zis acel cineva,si yo am crescut destul de repede stie cineva cum se poate trata asa ceva? sau trece cu timpu?
If you want to grow eat like a son of a bitch and train like a mother fucker!
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 03:43 de DiamonD
exact aceeasi problema o am si yo,si e destul de plauzibil ce a zis acel cineva,si yo am crescut destul de repede stie cineva cum se poate trata asa ceva? sau trece cu timpu?
SUNT VERGETURI!!! ~X((((
S-a mai discutat de N ori pe forum despre ele...!!!
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 13:33 de MaNiFeSto
SUNT VERGETURI!!! ~X((((
S-a mai discutat de N ori pe forum despre ele...!!!
niste taieturi orizontale pe spatele inferior cam de 10 cm sunt niste vergeturi? nu stiam
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 15:13 de Spynes
niste taieturi orizontale pe spatele inferior cam de 10 cm sunt niste vergeturi? nu stiam vz sa nu fie de la banca de unde faci impins la orizontala pt piept!!dar si asa pare ciudat......
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 15:22 de MaNiFeSto
vz sa nu fie de la banca de unde faci impins la orizontala pt piept!!dar si asa pare ciudat......
nu e de la asta,ca taieturile alea le aveam si inainte sa ma duc la sala
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj
scris pe 20 aug 2006 15:45 de Spynes
nu e de la asta,ca taieturile alea le aveam si inainte sa ma duc la sala du-te la doctor...
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
DiamonD
Veteran member 351 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 16:02 de DiamonD
niste taieturi orizontale pe spatele inferior cam de 10 cm sunt niste vergeturi? nu stiam
da sunt vergeturi, am si eu, sunt cauzate de schimbari bruste ale gruetatii corporale, inaltare rapida, alimentatie necorespunzatoare... etc. Nu se pot vindeca, raman pe viata, poti sa le mascehezi cu creme bogate in colagen, elastina, vitamina E. Exista si operatii estetice, dar nu pot preveni aparitia altor vergeturi.
Great things are only possible with outrageous requests!!!
|
sus |
|
MaNiFeSto
Senior member 109 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor
scris pe 20 aug 2006 16:17 de MaNiFeSto
da sunt vergeturi, am si eu, sunt cauzate de schimbari bruste ale gruetatii corporale, inaltare rapida, alimentatie necorespunzatoare... etc. Nu se pot vindeca, raman pe viata, poti sa le mascehezi cu creme bogate in colagen, elastina, vitamina E. Exista si operatii estetice, dar nu pot preveni aparitia altor vergeturi.
nu o sa ajung chiar pana la operatii estetice) si yo zic ca cu timpu o sa treaca.acum 1 an-2 erau foarte evidente ,acum e mult mai bine
|
sus |
|
diaboliq
Junior member 36 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Aj
scris pe 20 aug 2006 19:52 de diaboliq
nu o sa ajung chiar pana la operatii estetice) si yo zic ca cu timpu o sa treaca.acum 1 an-2 erau foarte evidente ,acum e mult mai bine
probabil le-ai ascuns datorita bronzului, e bine daca nu se fac de la vitamina E , iau cate 4 pe zi probabil de aia nu am :P
eu stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jurul meu prind curaj,shut up and train!
|
sus |
|
DrMihai
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 27 aug 2006 13:28 de DrMihai
probabil le-ai ascuns datorita bronzului, e bine daca nu se fac de la vitamina E , iau cate 4 pe zi probabil de aia nu am :P
nu se pune problema ca vitamine e sa ajute atat de mult!
nu ai pt ca cresterea ta nu a fost brusca!probabil k iei o creatina care nu retine atat de mult apa, sau poate chiar nu iei creatina... din cate am vb cu sportivii dupa creatina WEIDER au aparut vergeturile...inclusiv la mine...exceptand steroizii!
|
sus |
|
wolfman
Junior member 46 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 29 nov 2007 21:56 de wolfman
probabil le-ai ascuns datorita bronzului, e bine daca nu se fac de la vitamina E , iau cate 4 pe zi probabil de aia nu am :P nu are treaba vitamina E ...cu vergeturile depinde de piele ,tesut ...
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|