Pagina 1 din 1
claus
Guest
|
14 ani
scris pe 12 apr 2006 21:00 de claus
daca am inceput culturismul la 14 ani,as putea avea probleme de sanatate mai tarziu. mentionez ca am inceput acum 1 luna
|
sus |
|
csmkr18
Expert member 865 mesaje
|
Re: 14 ani
scris pe 12 apr 2006 21:10 de csmkr18
daca am inceput culturismul la 14 ani,as putea avea probleme de sanatate mai tarziu. mentionez ca am inceput acum 1 luna
poate doar sa nu mai cresti asa mult in inaltime.
|
sus |
|
kosmin
Senior member 119 mesaje
|
Re: Re: 14 ani
scris pe 12 apr 2006 21:31 de kosmin
cresti frate daca ai de crescut..stai linistit... doar sa ai o alimentatie bogata....
daca ai sa ai una sedentara...cam asta`i ..
e bine sa iei niste vitamine
-
|
sus |
|
Andrei18
Veteran member 278 mesaje
|
scris pe 12 apr 2006 21:43 de Andrei18
daca am inceput culturismul la 14 ani,as putea avea probleme de sanatate mai tarziu. mentionez ca am inceput acum 1 luna[/quot
daca te apuci de la varsta asta mai incolo poti avea probleme cu inima
|
sus |
|
black
Senior member 88 mesaje
|
scris pe 12 apr 2006 21:46 de black
YO personal as zice sa practici 1 2 ani inot(ic caz ca,coloana ta vertebrala e putin "carna" si sa o indrepti)pt ca, culturismul la asa o varsta itzi poate deforma serios coloana asa ca dak vrei sa ai un corp frumos si SANATOS dute intai la inot,si incepe pe la 15 ani juma sala
Vrei muschi mari?
Du-te la sala !!!
|
sus |
|
pilsmaster
Veteran member 422 mesaje
|
scris pe 12 apr 2006 22:32 de pilsmaster
YO personal as zice sa practici 1 2 ani inot(ic caz ca,coloana ta vertebrala e putin "carna" si sa o indrepti)pt ca, culturismul la asa o varsta itzi poate deforma serios coloana asa ca dak vrei sa ai un corp frumos si SANATOS dute intai la inot,si incepe pe la 15 ani juma sala
Si daca esti asa hotarat sa incepi sala acum incearca sa nu pui presiune mare pe coloana.Deci evita impinsul cu bara,genu,presa.Axeaza-te mai mult pe gantere
Train SMART!
|
sus |
|
JohnnyBordur
Expert member 1279 mesaje
|
Re: Re: Re: 14 ani
scris pe 13 apr 2006 12:50 de JohnnyBordur
Si daca esti asa hotarat sa incepi sala acum incearca sa nu pui presiune mare pe coloana.Deci evita impinsul cu bara,genu,presa.Axeaza-te mai mult pe gantere si sa ai tot timpul spatele(coloana) drept si sprijinit pe ceva(cand folosesti coloana in exercitiile pe care le faci)
De cate ori deschid fereastra de`atatea ori o`nchid la loc
|
sus |
|
claus
Guest
|
scris pe 14 apr 2006 07:46 de claus
daca am inceput culturismul la 14 ani,as putea avea probleme de sanatate mai tarziu. mentionez ca am inceput acum 1 luna multumesc mult pentru toate raspunsurile
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 14 apr 2006 09:28 de Gilu
daca am inceput culturismul la 14 ani,as putea avea probleme de sanatate mai tarziu. mentionez ca am inceput acum 1 luna Nu ai de unde sti ce probleme vei intampina,sau daca vei avea sau nu probleme...poti f bine sa nu patesti nimic,lucru care ii mai mult ca sigur,numai in cazul in care esti sensibil si ai ceva dereglari.Eu zic sa iti faci niste analize complete acum si sa le repeti odata pe an.Eu la 15 ani m-am apucat,nu am avut o elimentatie adecvata,nici nu ma antrenam corect,nu am avut cine sa ma indrume sau sa imi dea sfaturi.....cu toate astea nu am patit nimic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
DrMihai
Veteran member 418 mesaje
|
scris pe 16 apr 2006 12:43 de DrMihai
daca am inceput culturismul la 14 ani,as putea avea probleme de sanatate mai tarziu. mentionez ca am inceput acum 1 luna[/quot
daca te apuci de la varsta asta mai incolo poti avea probleme cu inima
potia vaea diverse probleme dar cardio-vasculare exclus...
mari probleme nu vei avea, daca te ti de sala, in cel mai rau caz te ingrasi, si in cazuri izolate accidentari...!
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
scris pe 23 apr 2006 10:09 de mahaleans
apuacate de acum ca daca te apuci mai tarziu o sa-ti para rau si o sa-ti spui "cata masa puteam acumula in anii in care am stat"
asa ca nu mai sta pe ganduri si dute de maine la sala ca n-o sa patesti nimic nici la inima(Andrei18 trebuie sa primesca advertisment ca a indus in eroare) si nici la coloana atat timp cat executi exercitiile corect
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 apr 2006 10:18 de Gilu
apuacate de acum ca daca te apuci mai tarziu o sa-ti para rau si o sa-ti spui "cata masa puteam acumula in anii in care am stat"
asa ca nu mai sta pe ganduri si dute de maine la sala ca n-o sa patesti nimic nici la inima(Andrei18 trebuie sa primesca advertisment ca a indus in eroare) si nici la coloana atat timp cat executi exercitiile corect Te rog sa nu mai iti dai cu parerea cine trebuie sa primeasca avertisment si cine nu!!!Nu a indus pe nimeni in eroare,ii f posibil sa ai probleme cu inima daca esti predispus la asa ceva.
A fost pur si simplu o parere din partea lui o indrumare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
mahaleans
Senior member 99 mesaje
|
Re: Re: Re: 14 ani
scris pe 23 apr 2006 15:27 de mahaleans
Te rog sa nu mai iti dai cu parerea cine trebuie sa primeasca avertisment si cine nu!!!Nu a indus pe nimeni in eroare,ii f posibil sa ai probleme cu inima daca esti predispus la asa ceva.
A fost pur si simplu o parere din partea lui o indrumare.
da gilule stiu ca tu esti "pus pe mine" pentru ca de mai multe ori ti-am atras atentia asupra unor erori pe care le-ai afirmat dar problema ca ii ca tie nu iti place critica constructiva
As vrea sa stiu ce gandeste Dumnezeu, restu sunt detalii.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|