Pagina 1 din 1
Guest
Guest
|
21 de ani; 1,62 inaltime si 46 de kg
scris pe 22 ian 2011 23:26 de Guest
Am 21 de ani, 1,62 si 47 kg. Datorita acestor aspecte mi-e rusine sa merg la sala, asa ca mi-am improvizat acasa "o mica sala". Am greutati de la 2,5 la 20 kg. Forumul e plin de sfaturi despre exercitiile de antrenament, alimentatie, etc, dar nici un incepator nu are greutatea si inaltimea mea, sunt oameni normali. Asa ca am sa va cer parerea cu privire la situatia mea, e posibil sa castig masa musculara si sa o mentin, ati mai intalnit astfel de cazuri? Astept sfaturi, programe de exercitii, incurajari... Multumesc
|
sus |
|
vietnamezul
Newbie 4 mesaje
|
Re: 21 de ani; 1,62 inaltime si 46 de kg
scris pe 28 feb 2011 08:35 de vietnamezul
Eu locuiesc in Vietnam iar aici toti sunt ca tine. Dupa cateva luni de sala si alimentatie corespunzatoare toti incep sa arate a oameni iar dupa o perioada mai indelungata incep sa arate chiar bine. Deci, nu te descuraja!
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 24 mar 2011 21:08 de socrate007
Am 21 de ani, 1,62 si 47 kg. Datorita acestor aspecte mi-e rusine sa merg la sala, asa ca mi-am improvizat acasa "o mica sala". Am greutati de la 2,5 la 20 kg. Forumul e plin de sfaturi despre exercitiile de antrenament, alimentatie, etc, dar nici un incepator nu are greutatea si inaltimea mea, sunt oameni normali. Asa ca am sa va cer parerea cu privire la situatia mea, e posibil sa castig masa musculara si sa o mentin, ati mai intalnit astfel de cazuri? Astept sfaturi, programe de exercitii, incurajari... Multumesc
tu daca spui adevarul cu dimensiunile astea probabil ai vreo boala ceva deci consulta medicul sa vezi daca ai voia sa tragi.
sar parerea mea e ca e caterinca.la 21 de ani 47 de kg....nu am vazut in viata mea un barbat asa.
|
sus |
|
tipul32
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 30 mai 2011 21:11 de tipul32
Eu locuiesc in Vietnam iar aici toti sunt ca tine. Dupa cateva luni de sala si alimentatie corespunzatoare toti incep sa arate a oameni iar dupa o perioada mai indelungata incep sa arate chiar bine. Deci, nu te descuraja! sau sa se antreneze in vietnam?
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 22:52 de amazonsb
sau sa se antreneze in vietnam?
ma da rai sunteti, ma prietene, offff, perle...mananca bine si lasa la,,aaa, ca nu te mai faci om...te abtii de la sex vreo cinci luni, sa poti readuce nivelul de testosteron in corp la normal si ia un supliment echilibrat in carbo si proteine, dormi mult si nu te descuraja, nu se poate sa nu iti revi...cam nasoala situatia ta....
|
sus |
|
winamp
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 22:56 de winamp
Nu iti fa probleme. Cand m-am apucat de sala aveam 1.65 si 47 de kg la 17 ani. Acum, dupa un an jumate am 58 de kg tot cu sala acasa. Vorbeste cu cineva ( un prieten ce are habar ) sa te ajute cu un program alimentar si cu un program de antrenament.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 23:01 de nuk
Am 21 de ani, 1,62 si 47 kg. Datorita acestor aspecte mi-e rusine sa merg la sala, asa ca mi-am improvizat acasa "o mica sala". Am greutati de la 2,5 la 20 kg. Forumul e plin de sfaturi despre exercitiile de antrenament, alimentatie, etc, dar nici un incepator nu are greutatea si inaltimea mea, sunt oameni normali. Asa ca am sa va cer parerea cu privire la situatia mea, e posibil sa castig masa musculara si sa o mentin, ati mai intalnit astfel de cazuri? Astept sfaturi, programe de exercitii, incurajari... Multumesc daca esti apt pentru a practica sportul nu e absolut nici o problema din contra sa sti ca ai unele avantaje fata de un om ,,normal,, ai organele aproape la fel de mari ca un om de 1,80m si 80kg esti ca o masina mica cu un motor mare sub capota, o sa te dezvolti mult mai repede ca un om ,, normal,, si nu in ultimu rind nu ar trebui sa iti fie rusine sa mergi la o sala
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 23:07 de Valy_305
Hormoni singura sansa
Keep it up.
|
sus |
|
amazonsb
Veteran member 219 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 23:48 de amazonsb
Hormoni singura sansa greu de recuperat. E un topic de la perle, nu inteleg de ce a fost bagat acolo...
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 6 mai 2012 01:28 de stefanp
Am 21 de ani, 1,62 si 47 kg. Datorita acestor aspecte mi-e rusine sa merg la sala, asa ca mi-am improvizat acasa "o mica sala". Am greutati de la 2,5 la 20 kg. Forumul e plin de sfaturi despre exercitiile de antrenament, alimentatie, etc, dar nici un incepator nu are greutatea si inaltimea mea, sunt oameni normali. Asa ca am sa va cer parerea cu privire la situatia mea, e posibil sa castig masa musculara si sa o mentin, ati mai intalnit astfel de cazuri? Astept sfaturi, programe de exercitii, incurajari... Multumesc problema nu e,,cele47kg,,intr un an poti sa pui7-12kg(curat).problema e...alimentatia+suplimentatia+odihna+un program de antrenament adecvat.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 mai 2012 22:55 de basu
daca esti apt pentru a practica sportul nu e absolut nici o problema din contra sa sti ca ai unele avantaje fata de un om ,,normal,, ai organele aproape la fel de mari ca un om de 1,80m si 80kg esti ca o masina mica cu un motor mare sub capota, o sa te dezvolti mult mai repede ca un om ,, normal,, si nu in ultimu rind nu ar trebui sa iti fie rusine sa mergi la o sala
Normal. Eu stiu baieti care au 164 cm si din punct de vedere sportiv sunt la fel de dezvoltati ca mine. Probabil ca si arata mai bine. Dar la greutatea aia ii doare fix in paispe(14) pe aia de proteine deoarece 150 de grame de proteine este una si 240 de grame este alta.
Dar dupa cum stii si tu iarna nu este ca vara....
Editat de basu pe 6 mai 2012 22:57
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
SilverFire
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 19 aug 2012 16:20 de SilverFire
Hormoni singura sansa
esti cretin? Cum poti sa-i recomanzi cuiva care nici nu a calcat intr-o sala "hormoni". Probabil ca nu vorbesti serios, dar chiar si in cazul asta, incerca sa-l ajuti nu sa-l descurajezi, crezi ca e vina lui ca e asa de slab? Cred ca toti avem punctele noastre slabe d.p.d.v genetic si stim cat de nasol e fiindca nu ai nici un control asupra lor.
On topic: Prietene, ai 21 de ani si iti spun cu tot respectul ca este cazul sa treci peste complexele pe care le ai, fiindca te vor tine in spate toata viata. Ia-ti inima-n dinti, intra intr-o sala, si vei vedea ca nu va fii asa de nasol. Invata ce inseamna un antrenament corect, o alimentatie buna si nu exagera cu suplimentele - iti spun de pe acum ca inafara de creatina si un izolat proteic nu ai nevoie de altceva. Nu vei putea progresa intr-o sala ieftina facuta acasa fiindca sunt sigur ca iti lipsesc chestii de baza, precum haltere, gantere, parelele, bara de tractiuni, cusca pentru geno, si altele.
Sfatul meu: fa-ti abonament la o sala, gaseste pe cineva care sa-ti explice bine ce si cum sau incepe sa citesti, si nu te lasa batut.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 aug 2012 17:42 de basu
esti cretin? Cum poti sa-i recomanzi cuiva care nici nu a calcat intr-o sala "hormoni". Probabil ca nu vorbesti serios, dar chiar si in cazul asta, incerca sa-l ajuti nu sa-l descurajezi, crezi ca e vina lui ca e asa de slab? Cred ca toti avem punctele noastre slabe d.p.d.v genetic si stim cat de nasol e fiindca nu ai nici un control asupra lor.
On topic: Prietene, ai 21 de ani si iti spun cu tot respectul ca este cazul sa treci peste complexele pe care le ai, fiindca te vor tine in spate toata viata. Ia-ti inima-n dinti, intra intr-o sala, si vei vedea ca nu va fii asa de nasol. Invata ce inseamna un antrenament corect, o alimentatie buna si nu exagera cu suplimentele - iti spun de pe acum ca inafara de creatina si un izolat proteic nu ai nevoie de altceva. Nu vei putea progresa intr-o sala ieftina facuta acasa fiindca sunt sigur ca iti lipsesc chestii de baza, precum haltere, gantere, parelele, bara de tractiuni, cusca pentru geno, si altele.
Sfatul meu: fa-ti abonament la o sala, gaseste pe cineva care sa-ti explice bine ce si cum sau incepe sa citesti, si nu te lasa batut.
Pe forumul asta de la hormon si pana la cretin nu este mare diferenta. Te rog sa te controlezi.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 21 aug 2012 15:46 de adi123
tu daca spui adevarul cu dimensiunile astea probabil ai vreo boala ceva deci consulta medicul sa vezi daca ai voia sa tragi.
sar parerea mea e ca e caterinca.la 21 de ani 47 de kg....nu am vazut in viata mea un barbat asa.
de ce sa fie neaparat o boala? nu toti sunt "soldati universali". fiecare are un genetic mai bun sau mai rau. daca la inaltime nu mai poate face nimic sa o creasca, cu siguranta in masa musculara se poate prin multa munca, disciplina si rabdare. nu renunta. scapa de complexul de a merge la sala. nici eu nu am mers cand eram mai tanar din acest motiv iar acum imi pare rau
Editat de adi123 pe 21 aug 2012 15:47
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Zane
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 9 dec 2012 19:28 de Zane
Cred ca problema nu este inaltimea. Si Franco Columbu era scund (165 cm) si reusit chiar sa castige Mr. Olympia. Problema, cred eu, ar fi greutatea. 46 de kg la inaltimea ta e cam putin. Cum au spus si ceilalti mai intai de toate ar trebui sa consulti medicul.
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
Nicio problema
scris pe 12 dec 2012 14:07 de cosminc
Probabil parintii tai sunt mici de statura si de aceea esti si tu.Uite expemplul meu, ai mai nu au 1.55m, insa eu si fratele meu avem fiecare peste 1.7m, eu aveam 1.53m la 15 ani si 5 luni, dupa aceea am crescut repede pana la 1.73m si am 50 kg deci slabanog, insa m-am apucat de sala de 3 luni.Nu ai cum sa mai cresti acum in inaltime insa in masa poti.Du-te la sala, fa-ti un program alimentar si fiindca esti mai mic decat ceilalti o sa cresti mai repede.Esti normal daca ai peste 1.55, nu te mai lua dupa cei mai inalti deoarece au tendinta de a te ironiza, arata-le ca iti poti creste masa, distrugele ironiile.Ar fi bine sa iti deschizi un jurnal daca vrei planuri personalizate :hero:
cr7
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|