Valentin_S
Newbie 4 mesaje
|
Un sfat daca se poate
scris pe 19 nov 2013 08:52 de Valentin_S
buna , am 24 de ani, 1,90 , si 137 kg
am luat steroizi deca +winstrol acum 2 ani , tinandu-ma de sala 8 luni , dupa care nu am avut timp din cauza serviciului @ prea multa oboseala psihica si program de lucru mai mult de 8 ore ... si am intreupt sala oricum atunci aveam 110 kile si aratam destul de bine...
nah si acum am timp liber mult si ma`m reapucat de sala
dar vreau sa dau jos grasimea acumulata in jurul abdomenului , pieptului (n-am ginecomastie), si pricioarelor (sus ) , si m-am gandit asa:
mi-am luat lipo 6 black UC (pentru 2luni)
iau dimineata la 7:00 1 pastila iar peste 30 de min mananc 3 mere +1 banana iar la ora 11:00 inca 1 iar dupa 30 de min ma apuc de antrenament (banda , steper +2 aparate piept si biceps lunea de exemplu , banda si abdomene dupa ) iar dupa antrenament mananc 2 morcovi +1 telina si dorm 2 ore pt refacere asta fiind pe la ora 13 , iar la ora 18:00 mai mananc doar 3 morcovi
asta vine cam 1 kg de carbohidrati doar pe zii = 4000 de calorii. ( CATE CALORII AR FI OK SA MANANC ? )
Referitor pt cei care vor zice ca eu nu mananc carne vreau sa mentionez ca am grupa A2 de sange care este grupa de vegetarieni si chiar pot rezista pana la 2 ani fara carne (bazat pe experienta ) imi iau proteie din cipuperci si mazare verde (dar nu vreau sa fiu stric vegetarian ca am inteles ca doar carnea de vita contine o proteina vitala corpului; si cand voi dorii "sa intregesc regimul alimentar sa adaug si proteine voi adauga cam 100g de vita ) , dar pana slabesc si dau jos grasimea vreau sa va intreb daca acest regim bazat doar pe carbohidrati + lipo 6 e ok ?!
Cum e mai bine sa fie legumele daca sunt fierte au acelasi efect ? sau e preferabil mancate crude (de 2 zile manac asa si am mancat fierte ... dar pot manca si crude nu e probleme doar sa stiu cum e mai ok pt mai multa energie )
Dupa 2 luni de lipo 6 ca asa e recomandat in urmatoarea luna ar fi ok sa iau clenbuterol 2luni ? si iar lipo 6 dupa aceea ? pana ajung la greutatea 'propusa ' ?
Va multumesc , si astept o parere buna si amabila nu o Critica ,
P.S am fost sportiv de performanta 8 ani (polo) , m`am lasat pe baza unei accidentari si avand un metabolism foarte rapid @4 ore antrenament in apa in fiecare zi cand veneam acasa rupeam mancarea (si nu eram gras de loc ) dar dupa ce am incetat aveam aceiasi pofta de mancare dar metabolismul s-a incetinit si am inceput sa ma ingras si am tot stat gras cam 6 ani si cred , adik stiu ca organismul meu are o usoara tenta spre obezitate din cauza asta... si voi adauga dupa regim o cura de mentinere in greutate .
|