Razecc
Newbie 1 mesaje
|
Un pic de ajutor
scris pe 10 feb 2013 20:53 de Razecc
Vreau sa stiu daca ma antrenez corect . Programul meu de antrenament e urmatorul :
-Duminica : triceps : la scripete 5*10 repetari , apoi din picioare cu o gantera deasupra capului ridicari 5*10 repetari (dupa fiecare repetare fac flotari cu mainile apropiate) , apoi la scripete stau aplecat in fata si cu manerul scripetelui dupa ceafa imping in fata pana am mainile perfect intines 5*10;
-Luni : biceps: Flexii la banca Scott cu gantera 5 *5-6 repetari , flexii hammer 5*8, din picioare flexii cu gantere 5*8, flexii cu haltera 5*8, apoi flexii cu gantera pe genunchi 5*8.
-Marti: umeri :ridicari laterale cu gantere 5*10 , ridicari prin fata cu gantere (alternativ) 5*10 , apoi ridicari laterale cu gantere stand aplecat in fata 5*10,impins de la ceafa cu haltera 3*8 .
-Miercuri : piept: impins de la piept 6*4-7 repetari, impins declinat cu haltera 6*4-7 repetari,impins inclinat acelasi numar de repetari si la sfarsit lucrez la scripete .
-Joi: picioare si abdomen : doar exercitii ce pot fii executate intr-un aprtament ...adica genoflexiuni cu haltera in spate ridicari pe vafuri ... abdomene... etc
-Vineri: spate: tractiuni 5 *10 , ramat din apelcat cu gantera 7*5, ramat din aplecat cu bara T 5*10.
Alimentatie : nu tin niciun regim ... mananc ce imi da mama ) am 17 ani.
Fac antrenament de aproape 2 ani si in utima vreme am practicat antrenamentul de mai sus . Ce parere aveti ? Ce ar trebuii sa modific ( va rog sa tineti cont si de faptul ca nu am abonament la sala si tot ce fac, fac acasa) rezultatele sunt medii dupa parerea mea , nu am luat niciodata proteine sau alte chestii ...
Va multumesc anticipat !
Editat de Razecc pe 10 feb 2013 20:54
|