Pagina 1 din 1
DeliriousS
Newbie 4 mesaje
|
Tip somatic, ajutor!
scris pe 17 feb 2013 17:36 de DeliriousS
Salutare tuturor si bine v-am gasit in primul rand .
De ceva timp,ma chinui sa-mi dau seama la ce tip somatic ma incadrez,sau care ar fii combinatia.M-am documentat pe net,dar nu pot sa-mi dau seama.
Am 17 ani,1.86 si 87 kg.Probabil grasimea care a mai ramas pe mine ma induce in eroare,mi-ati putea spune,de exemplu,ce masuratori sa fac pentru a-mi da seama?gen incheietura mainii,talie,etc.
Mersi anticipat.
P.S. Scuzati ca am deschis alt topic,ce-am gasit pe forum..nu prea m-a lamurit,poate sunt eu mai batut in cap
Editat de WebMaster pe 17 feb 2013 20:32
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Tip somatic(ajutor:( )
scris pe 17 feb 2013 20:22 de basu
De ceva timp,ma chinui sa-mi dau seama la ce tip somatic ma incadrez,sau care ar fii combinatia.M-am documentat pe net,dar nu pot sa-mi dau seama.
Am 17 ani,1.86 si 87 kg.Probabil grasimea care a mai ramas pe mine ma induce in eroare,mi-ati putea spune,de exemplu,ce masuratori sa fac pentru a-mi da seama?gen incheietura mainii,talie,etc.
Mersi anticipat.
P.S. Scuzati ca am deschis alt topic,ce-am gasit pe forum..nu prea m-a lamurit,poate sunt eu mai batut in cap
Nu te va ajuta cu nimic daca afli ce tip somatic esti. E o chestie depasita.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 17 feb 2013 20:27 de florin36
Mersi anticipat.din ce spui tu la o prima ,impresie as crede ca esti endomorf. un ectomorf asa cum sunt eu va ajunge greu la aceasta greutate,eu la 36 de ani abia ajung cateodata la 80 kg. in general am 78 -77 kg ...la 1,76 ...si am ceva ani in spate de tras de fiare .incheietura mainii si acum o am de 17 cm ..iar biceps 41.
f.l
|
sus |
|
DeliriousS
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 18 feb 2013 21:32 de DeliriousS
Multumesc mult pentru raspuns.Pana la urma tot tu,basu,m-ai lamurit .
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|