Salut. Ma numesc cosmin, am 17 am 67 de kg 1,78 m si constitutie ectomorf. Frecventez sala de vreo 8 luni, am luat creatina de la redis pulbere gust vanilie si a fost un chin(amestecat cu jumate de litru de apa), mi.am mai cumparat si un concentrat proteic Prot r-85 si se transforma in noroi cand il amestecam cu apa(acum sta in dulap pt ca este imposibil de luat). Eu am suferit o mica operatie in luna iunie din 2012 si am slabit pana la 62 de kg. Eu mi.am luat acele suplimente in speranta ca ma vor ajuta la cresterea in musculatura(n.aveam mari sperante, dar spre surprinderea mea creatina m.a ajutat, m.am umflat). Acum vreau sa.mi iau ceva mai de calitate. Un prieten mi.a recomandat JUMBO(am citit cate ceva despre el, si erau o multime de pareri contrariate). Daca ma puteti ajuta cu un sfat, o recomandare, ar fi de mare ajutor. Multumesc anticipat.
Jumbo de la Scitec Nutrition am luat eu,pot sa spun ca pentru inceput e bun,dar cam la acelasi pret(poate si mai ieftin) se situeaza Super Mass Gainer de la Dymatize care mi se pare mai ok.