Pagina 1 din 1
claudiu1234
Newbie 8 mesaje
|
Suplimente!
scris pe 26 mar 2011 22:00 de claudiu1234
Buna seara , ma numesc Claudiu am 16 ani si frecventez sala de forta de 6 luni de zile , am 64 kg 177 cm
in aceste 6 luni de zile am luat in greutate aproximativ 6 kg .
Stau pe la sala vreo ora maxim o ora si jumate
Uneori mai fac si cardio dar foarte rar .
Antrenamentul meu este ceva de genul :
Luni : Piept
Marti : Spate
Miercuri : Umerii + Trapez
Joi : Picioare + Abdomen
Vineri : Biceps +Triceps
Sambata : Pauza
Duminica : Pauza
M-am decis sa imi cumpar si niste suplimente ,
deocamdata mi-am cumparat de la eurovita MultiVital A-Z este un complex de vitamine si minerale
Si vreau sa imi iau si un concentrat proteic sau ceva de genul va rog frumos sa ma sfatuiti si pe mine cu un produs nu foarte ieftin si nici prea scump .
Editat de claudiu1234 pe 26 mar 2011 22:38
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Suplimente!
scris pe 27 mar 2011 00:51 de ricardo
Buna seara , ma numesc Claudiu am 16 ani si frecventez sala de forta de 6 luni de zile , am 64 kg 177 cm
deocamdata mi-am cumparat de la eurovita MultiVital A-Z este un complex de vitamine si minerale
Si vreau sa imi iau si un concentrat proteic sau ceva de genul va rog frumos sa ma sfatuiti si pe mine cu un produs nu foarte ieftin si nici prea scump .
...data viitoare cumpara-ti vitamine de la o firma de suplimente si nu din farmacii, iesi si mai ieftin si calitate mai buna (procent mai mare de vit/pastila)...in legatura cu suplimentul , un gainer echilibrat, gen gfx8-pro nutrition sau mega gainer- dymatize...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
claudiu1234
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 27 mar 2011 21:14 de claudiu1234
...data viitoare cumpara-ti vitamine de la o firma de suplimente si nu din farmacii, iesi si mai ieftin si calitate mai buna (procent mai mare de vit/pastila)...in legatura cu suplimentul , un gainer echilibrat, gen gfx8-pro nutrition sau mega gainer- dymatize...
Multumesc mult pentru raspuns , in legatura cu vitaminele
stiu ca mult superioare sunt Animal Pak dar nu prea ma tine bugetul si de Animal Pak si de gainer .
Editat de claudiu1234 pe 27 mar 2011 21:14
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 27 mar 2011 21:37 de ricardo
stiu ca mult superioare sunt Animal Pak dar nu prea ma tine bugetul si de Animal Pak si de gainer .
...nu ma refeream neaparat la animal pak, sunt si alte complexe de vit si minerale bune, dar nu cele ce se gasesc in farmacii sunt prea slabe si prea scumpe...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
claudiu1234
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 28 mar 2011 18:41 de claudiu1234
Inca o intrebare ! !
Am cautat Dymatize - Mega gainer in 2 "magazine" de suplimente din Constanta si nu am gasit , iar vanzatoarea de la unul dintre magazine mi-a recomandat produsul Devil Gainer ca este la oferta nu stiu ce nu stiu ce doar asa fac toti ca sa isi vanda marfa cat mai repede .
Si acum sa va cer parerea voasta
Ce credeti ca ar fi mai bine sa imi cumpar MHP Up your mass sau Devil Gaineru ?
Astept un raspuns de la cineva (cu experienta ) care a incercat sau macar auzit de aceste 2 produse .
Sau daca stiti un alt gainer mai bun calitativ /cantitativ / pret nu evitati sa mil spuneti si fara GFX ca am auzit niste povesti urate despre el sunt cam confuz .
Editat de claudiu1234 pe 28 mar 2011 19:15
|
sus |
|
socrate007
Junior member 30 mesaje
|
scris pe 28 mar 2011 19:45 de socrate007
Inca o intrebare ! !
Am cautat Dymatize - Mega gainer in 2 "magazine" de suplimente din Constanta si nu am gasit , iar vanzatoarea de la unul dintre magazine mi-a recomandat produsul Devil Gainer ca este la oferta nu stiu ce nu stiu ce doar asa fac toti ca sa isi vanda marfa cat mai repede .
Si acum sa va cer parerea voasta
Ce credeti ca ar fi mai bine sa imi cumpar MHP Up your mass sau Devil Gaineru ?
Astept un raspuns de la cineva (cu experienta ) care a incercat sau macar auzit de aceste 2 produse .
Sau daca stiti un alt gainer mai bun calitativ /cantitativ / pret nu evitati sa mil spuneti si fara GFX ca am auzit niste povesti urate despre el sunt cam confuz .
nu stiu cepovesti ai auzit tu despre gfx dar eu nu am auzit pe nimeni care sa-l fi folosit sio sa se fi plans. mie mi-a mers foarte bine cu el.
daca vrei poti incerca si gigant pro mass...e mai ieftin dar bun. cel putin in cazul meu.
|
sus |
|
claudiu1234
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 28 mar 2011 20:02 de claudiu1234
nu stiu cepovesti ai auzit tu despre gfx dar eu nu am auzit pe nimeni care sa-l fi folosit sio sa se fi plans. mie mi-a mers foarte bine cu el.
daca vrei poti incerca si gigant pro mass...e mai ieftin dar bun. cel putin in cazul meu.
Anyway ce sa aleg intre MHP Up your mass si acel Gainer de la Devil Nutrition ?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 28 mar 2011 20:08 de georgik
Complexul Optimen pare o alegere buna,sunt cam 55 de Ron,90 capsule parca, si au o doza bunicica.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 28 mar 2011 23:43 de ricardo
Complexul Optimen pare o alegere buna,sunt cam 55 de Ron,90 capsule parca, si au o doza bunicica.
...asa cum zice Georgik, complexe de vitamine si minerale de calitate si care isi merita banii sunt, asa cum am recomadat si in alte dati : Optimen- Optimum Nutrition si Adam-Now Foods...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 29 mar 2011 10:40 de murphy2
stai mult la sala ..incearca sa ramai in intervalul de 60 minute.
antrenamentul tau zilnic...foarte curand , daca nu este deja, va deveni contraproductiv, recomand 4 zile pe saptamana cu o pauza la jumate-miercurea...pentru o perioada dupa care sa treci la 3 zile/ saptamana si alta intensitate a exercitiilor.
Decizia ta cu suplimentele...este sinonima cu "da-i Doamne romanului mintea de pe urma" ...concentratul proteic +dextroza (30gr prot+60 gr dextroza)imediat dupa antrenament si vitamine. Cele care le-ai luat de la Eurovita or fi ieftine dar sunt slabe calitativ. In ceea ce le priveste trebuie sa vezi in ansamblu, adica...sau le iei separat, proteina si dextroza separat...sau iei un concentrat carbo proteic si le-ai rezolvat pe toate.
Universal, Pronutrition...sunt cele cu preturi mai decente...nu zic ca nu mai sunt...dar ca regula generala ...citeste intotdeauana ce scrie pe eticheta lor, cate grame sau ce procent/ cupa/portie/gramaj contin din elementele care te intereseaza carbo simpli, complecsi, proteine cu abs lenta/rapida, vitamine...
Faptul ca nu cumperi un produs pentru ca ai auzit ceva urat despre el...denota ca te bazezi mai mult pe parerea altora decat pe cunostintele si cercetarile tale proprii si personale.
Editat de murphy2 pe 29 mar 2011 10:42
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Honda
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 29 mar 2011 20:24 de Honda
de cand sunt mai bune vit. din mag de suplimente asta de unde ai mai scos-o ..........
|
sus |
|
Honda
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 29 mar 2011 20:25 de Honda
de cand sunt mai bune vit. din mag de suplimente asta de unde ai mai scos-o ..........
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 29 mar 2011 22:18 de ricardo
...de cand au un raport cantitate de subst/pret mult mai bun decat cele gasite in farmacii...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
claudiu1234
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 15:49 de claudiu1234
Va rog frumos sa imi spuneti si mie modul de administrare la suplimentul NCAA Compliant Mega Gainer
de la Dymatize .
Editat de claudiu1234 pe 30 mar 2011 15:50
|
sus |
|
claudiu1234
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 1 apr 2011 13:47 de claudiu1234
Va rog frumos sa imi spuneti si mie modul de administrare la suplimentul NCAA Compliant Mega Gainer
de la Dymatize .
Imi raspunde si mie cineva ??
Ca pe el scrie sa amestec 3 cupe pline la 470 ml de apa .
Dar nu scrie de cate ori pe zi sau cand sa il iau .
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 1 apr 2011 14:43 de gino27
Imi raspunde si mie cineva ??
Ca pe el scrie sa amestec 3 cupe pline la 470 ml de apa .
Dar nu scrie de cate ori pe zi sau cand sa il iau . eu as lua dupa antrenament!
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Aky
Senior member 84 mesaje
|
scris pe 1 apr 2011 19:51 de Aky
eu as lua dupa antrenament! clar dupa antrenament ... si eventual dimineta pe stomacul gol daca nu ai vreun supliment proteic ... daca ai , doar dupa antrenament !
|
sus |
|
jake_tyler
Newbie 9 mesaje
|
SUPLIMENTE
scris pe 4 apr 2011 21:06 de jake_tyler
sall am 15 ani vreo 68 kg, 1.78m si as vrea sa cresc in masa musculara cat mai repede.tin sa precizez ca am inceput sa iau de o sapt MASS GAIN SYSTEM. As vrea sa-mi spuneti daca suplimentul este bun pt a lua masa musculara intr-un timp scurt
''Cand ceilalti cedeaza eu merg mai departe''
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
Re: SUPLIMENTE
scris pe 4 apr 2011 21:57 de tzuschy
sall am 15 ani vreo 68 kg, 1.78m si as vrea sa cresc in masa musculara cat mai repede.tin sa precizez ca am inceput sa iau de o sapt MASS GAIN SYSTEM. As vrea sa-mi spuneti daca suplimentul este bun pt a lua masa musculara intr-un timp scurt
Ar trebuie sa te mai documentezi,masa musculara nu o sa creasca luat 2 suplimente si mancand un ciolan de pui,in fine eu i-ti dau niste sfaturi ,alminteri suntem la sectiunea suplimente.
Deci Gainer aie ca il iei dimineata si dupa antrenament
Poti luat vitamine+minerale(dynamite pack)
Mai poti luat Amino-Acizi(Amino 2700 universal)
Creatina:Poti luat una monohidrata,daca gainerul tau nu are deja
In esenta asta trebuie sa iei,nu trebuie sa te arunci departe pentru ca atat i-ti trebuie,si multa rabdare caci nu exista pilula minune..
|
sus |
|
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
scris pe 5 apr 2011 16:38 de gino27
Ar trebuie sa te mai documentezi,masa musculara nu o sa creasca luat 2 suplimente si mancand un ciolan de pui,in fine eu i-ti dau niste sfaturi ,alminteri suntem la sectiunea suplimente.
Deci Gainer aie ca il iei dimineata si dupa antrenament
Poti luat vitamine+minerale(dynamite pack)
Mai poti luat Amino-Acizi(Amino 2700 universal)
Creatina:Poti luat una monohidrata,daca gainerul tau nu are deja
In esenta asta trebuie sa iei,nu trebuie sa te arunci departe pentru ca atat i-ti trebuie,si multa rabdare caci nu exista pilula minune.. sunt si gainere fara creatine,mai tzuschy?
go hard or go home!!!
|
sus |
|
jake_tyler
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 5 apr 2011 18:48 de jake_tyler
Eu fac volei de performanta, fac antrenament in fiecare zi si avem si pregatire fizica de 2 ori pe sapt.. deci degeaba nu stau sa vina masa musculara. M-am interesat si de o sala si de sapt viitoare cred ca incep sa fac
|
sus |
|
tzuschy
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 5 apr 2011 19:54 de tzuschy
sunt si gainere fara creatine,mai tzuschy?
Desigur:Pro Mass(pro nutrition),Nutrifort(redis),Whey Gainbody Dibencozide Positive(Activ lab)si lista poate continua...
Si nu e frumos sa faci pe desteptul
|
sus |
|
jake_tyler
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 5 apr 2011 20:19 de jake_tyler
Am uitat sa zic ca iau si niste vitamine si aminoacizi...si gainerul pe care il iau contine creatina monohidrat. Deci nu kred ca mai trebuie si altceva decat sa trag la sala
|
sus |
|
claudiu1234
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 7 apr 2011 15:41 de claudiu1234
Am uitat sa zic ca iau si niste vitamine si aminoacizi...si gainerul pe care il iau contine creatina monohidrat. Deci nu kred ca mai trebuie si altceva decat sa trag la sala
Fals . Iti trebuie mult mai mult de atat , o alimentatie corespunzatoare , + mult somn , nu te baza numai pe suplimente . Alimentatia este baza !!
PS: Te rog frumos deschideti un topic separat nu te baga peste al meu !
Editat de claudiu1234 pe 7 apr 2011 15:42
|
sus |
|
boyka
Junior member 28 mesaje
|
scris pe 7 apr 2011 18:16 de boyka
Am uitat sa zic ca iau si niste vitamine si aminoacizi...si gainerul pe care il iau contine creatina monohidrat. Deci nu kred ca mai trebuie si altceva decat sa trag la sala[
este de ajuns sa ei suplimente doar dupa antrenament un gainer+amino fuel de la twinlab care este excelent dupa antr si daca mai vrei ia cate un plic de super pump 250 inainte cu 30 min de antr.In rest 5 mese/zi si 8 ore de somn or sa faca mai mult decat minuni
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|