Pagina 1 din 1
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Sugestie
scris pe 18 iun 2008 14:51 de Ferrero
Salut,ma numesc Andrei am implinit 17 ani in martie anul acesta.Am facut inot de performanta 3 ani de la varsta de 10 ani dupa care m-am lasat.Atunci aveam cateva kilograme in plus si am scapat de ele,acum am ~70kg.Am facut sala cateva luni dupa care am facut iarasi pauza.De la inot mi-am dezvoltat f bine spatele,dar fiindca m-am lasat de inot vreau iarasi sa ma apuc de sala.As dori sa va intreb pe voi ce suplimente nutritive sa iau ca sa pun masa musculara intr-un timp mai rapid.As avea nevoie de ceva de foarte buna calitate,nu doresc sa pun grasime sau sa iau suplimente nutritive de proasta calitate.De mers la sala merg de 3 ori pe saptamana,luni miercuri si vineri.As dori niste sugestii din partea dumneavoastra ce suplimente sa iau sau daca sa maresc numarul de zile in care merg la sala.Va multumesc anticipat !
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Sugestie
scris pe 18 iun 2008 16:34 de andy90
As dori sa va intreb pe voi ce suplimente nutritive sa iau ca sa pun masa musculara intr-un timp mai rapid.
de ce te grabesti ai de plecat la mare?
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
always two hundred pounds."
http://bodyspace.bodybuilding.com/andy90/
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Sugestie
scris pe 18 iun 2008 19:01 de Ferrero
de ce te grabesti ai de plecat la mare?
Nu ma grabesc la mare,dar as dori sa stiu ce sa cumpar,si daca programul de antrenament e ok.Am reinceput sa fac sala de vreo luna,iar acuma as dori sa iau creatina,am citit pe net despre tot felul,dar nu-mi permit sa-mi cumpar de capul meu ce cred eu ca ar fi ok,de aia cer mai bine sfatul cunoscatorilor.
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Sugestie
scris pe 18 iun 2008 21:41 de Ferrero
M-am gandit la Anator p-70 de la Muscletech,voi ce parere aveti ?
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Sugestie
scris pe 18 iun 2008 21:41 de Ferrero
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Sugestie
scris pe 18 iun 2008 23:49 de andy90
ce inaltime ai?
daca stai bine la capitolul alimentatie acasa iti recomand o proteina concentrata din zer(whey) care sa iei dupa antrenament(si de 2ori pe zi ar fi bine daca iti permiti)
anator am auzit ca e destul de bun, (mi se pare ca se ia dupa antr), si ai putea sa iti mai cumperi ceva pre-workout pt forta( o creatina de ex, sau un oxid nitric)
mai este binevenit deasemenea un milk&egg care se ia seara inainte de culcare
"The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Sugestie
scris pe 19 iun 2008 03:22 de Ferrero
Aveam 1.75 iarna trecuta.Deci sa merg pe Anator? Sau ce mi-ai mai recomanda? Acasa mananc de rup,si mai manac si seara uneori cand mi se face foame,deci cu alimentatia chiar nu am probleme,iar la sala cel putin 1 l de apa in timpul antrenamentelor.De aia m-am si uitat dupa Anator Se ia dupa antrenamente 93 gr parca si se dizolva in 400 gr apa,ceva de genul
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sugestie
scris pe 19 iun 2008 14:32 de Ferrero
Mi-am ales ce-mi cumpar,acuma sa vad reactiile voastre,daca sunt ok.Imi cumpar Anator p-70,si la proteine as merge pe Pure Whey de la Prolab,acuma vine intrebarea mea,in loc de Pure Whey sa-mi iau ISO Sensation '93,sau sa raman pe pure whey,si la creatina,sa-mi iau GFX 8 ?
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Sugestie
scris pe 19 iun 2008 14:32 de Ferrero
Mi-am ales ce-mi cumpar,acuma sa vad reactiile voastre,daca sunt ok.Imi cumpar Anator p-70,si la proteine as merge pe Pure Whey de la Prolab,acuma vine intrebarea mea,in loc de Pure Whey sa-mi iau ISO Sensation '93,sau sa raman pe pure whey,si la creatina,sa-mi iau GFX 8 ?
|
sus |
|
andy90
Expert member 856 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sugestie
scris pe 19 iun 2008 15:16 de andy90
nu stiu ce zer din alea 2 sa'ti recomand, alege si tu unul din alea.
nu lua gfx8 ca nu este doar creatina, contine si carbo si proteine.
creatina buna d ex no-xplode, sau cell-mass(bsn amandoua) sau sizeon(gaspari nutrition)
|
sus |
|
Ferrero
Junior member 37 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sugestie
scris pe 19 iun 2008 15:34 de Ferrero
nu stiu ce zer din alea 2 sa'ti recomand, alege si tu unul din alea.
nu lua gfx8 ca nu este doar creatina, contine si carbo si proteine.
creatina buna d ex no-xplode, sau cell-mass(bsn amandoua) sau sizeon(gaspari nutrition)
Pure Whey(prolab) costa 229 ron parca 2,25 kg,desi este mai scumpa decat ISO,mi se pare mai de calitate.Dar cred ca voi renunta la Pure Whey si voi lua ISO ca sa-mi ramana bani si de creatina. Ms mult de ajutor !
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|