Pagina 1 din 1
danbike
Newbie 3 mesaje
|
Salut!
scris pe 1 mar 2013 17:35 de danbike
Salut , ma numesc Dan , am 15 ani , fac sala de aproximativ 2 luni. In intervalul acesta am pus ceva masa musculara , e vizibil in unele parti dar vreau sa scap cat de repede de stratul adipos , acum am in jur de 20-22% bodyfat , si as vrea sa reduc la 15-16% pana incepe vara. Mananc de 5 ori pe zi (3 mese + 2 gustari) si nu iau nici un supliment. Ce as putea sa fac sa reduc bodyfat-ul?
PS. Dupa fiecare antrenament fac 10 minute bicicleta.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: Salut!
scris pe 1 mar 2013 20:19 de MrOlympia
Salut , ma numesc Dan , am 15 ani , fac sala de aproximativ 2 luni. In intervalul acesta am pus ceva masa musculara , e vizibil in unele parti dar vreau sa scap cat de repede de stratul adipos , acum am in jur de 20-22% bodyfat , si as vrea sa reduc la 15-16% pana incepe vara. Mananc de 5 ori pe zi (3 mese + 2 gustari) si nu iau nici un supliment. Ce as putea sa fac sa reduc bodyfat-ul?
PS. Dupa fiecare antrenament fac 10 minute bicicleta.
Nu e nevoie sa faci cardio daca mananci curat si cat trebuie . Nu poti sa scapi doar din unele zone de grasime , daca ai preponderenta acolo , mai greu . Doar daca intrii la regim dar nu la varsta de 15 ani , si 2 luni de sala, nu ai suficienta masa musculara ca sa te apuci de slabit/definit . Pentru cineva care nu concureaza nici nu vad rostul sa se apuce de asa ceva , doar daca e prea gras . Mananca ce trebuie si cat e nevoie pentru tine .
Editat de MrOlympia pe 1 mar 2013 20:19
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
danbike
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 2 mar 2013 13:19 de danbike
Nu e nevoie sa faci cardio daca mananci curat si cat trebuie . Nu poti sa scapi doar din unele zone de grasime , daca ai preponderenta acolo , mai greu . Doar daca intrii la regim dar nu la varsta de 15 ani , si 2 luni de sala, nu ai suficienta masa musculara ca sa te apuci de slabit/definit . Pentru cineva care nu concureaza nici nu vad rostul sa se apuce de asa ceva , doar daca e prea gras . Mananca ce trebuie si cat e nevoie pentru tine .
Am inteles , o sa continui antrenamentul actual si o sa mananc ca si pana acum. Pot sa fac cele 10 minute la bicicleta in continuare , nu ?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 2 mar 2013 14:46 de sZoTaK
PS. Dupa fiecare antrenament fac 10 minute bicicleta. deficit caloric. ori prin dieta, ori prin cresterea activitatii, ori printr-o combinatie. as fi de acord cu mr olympia, insa 22 % BF.. daca mai pui pe tine, unde ajungi? 30? tine dieta pana vezi muschii abdominali, si atunci incepe un slow bulk.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
danbike
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 2 mar 2013 23:02 de danbike
deficit caloric. ori prin dieta, ori prin cresterea activitatii, ori printr-o combinatie. as fi de acord cu mr olympia, insa 22 % BF.. daca mai pui pe tine, unde ajungi? 30? tine dieta pana vezi muschii abdominali, si atunci incepe un slow bulk.
Am inteles , ce dieta imi recomanzi?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|