Pagina 1 din 1
gino27
Veteran member 175 mesaje
|
RECOMANDARE
scris pe 21 sep 2010 20:24 de gino27
salut!am 27 de ani,practi culturismul de 2 ani,am 90 de kg am slabit 15 kg in 2 luni din cauza unei steatoze hepatice(putina grasime pe ficat) si as vrea sa-mi recomandati ceva(proteina eventual) fara zahar.chestia este ca eu nu am voie glucide si lipide.scopul meu este sa pun masa musculara dar este cam greu fara suplimente cu zahar in ele.multumesc anticipat!
go hard or go home!!!
|
sus |
|
gere
Expert member 878 mesaje
|
Re: RECOMANDARE
scris pe 21 sep 2010 21:38 de gere
chestia este ca eu nu am voie glucide si lipide.
esti sigur de ceea ce ai scris aici?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: RECOMANDARE
scris pe 22 sep 2010 13:52 de georgik
chestia este ca eu nu am voie glucide si lipide.
poate nu ai voie sa faci exces de glucide si lipide.
Desi proteina este cea mai importanta alimentatia unui culturist presupune gama MULT mai larga de nutrienti.Deci mai bine gandeste-te ce vrei sa faci.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
gino27
|
Re: Re: RECOMANDARE
scris pe 22 sep 2010 18:03 de gino27
esti sigur de ceea ce ai scris aici? da,sunt sigur de ce am scris aici pentru ca asa mi-a zis doctorul,din cauza asta am si slabit atat.in prezent iau kre alkalyn pro inainte de antrenament,ams dupa antrenament si seara,milk&egg.
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: RECOMANDARE
scris pe 22 sep 2010 19:32 de Gilu
da,sunt sigur de ce am scris aici pentru ca asa mi-a zis doctorul,din cauza asta am si slabit atat.in prezent iau kre alkalyn pro inainte de antrenament,ams dupa antrenament si seara,milk&egg. Medicii buni sunt cautati peste tot in lume si platiti pe masura (mai putin in RO) asa ca mare parte din cei ce raman aici, nu raman ca vor ei.....
Orice om are nevoie de proteine glucide si lipide, evident, in cantitati sabilite individual.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
gino27
|
Re: Re: Re: Re: RECOMANDARE
scris pe 23 sep 2010 16:46 de gino27
ce parere aveti de programul meu:luni-piept si umeri,martiicioare,miercuri pauza,joi:spate si trapez,vineri triceps,biceps si antebrat?
go hard or go home!!!
|
sus |
|
nofear
Senior member 51 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: RECOMANDARE
scris pe 24 sep 2010 07:20 de nofear
vineri nu-i ok dupa spate si trapez sa faci biceps, triceps si antebrat
|
sus |
|
gino27
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: RECOMANDARE
scris pe 24 sep 2010 10:01 de gino27
de ce nu?dar cum mi-ai recomanda?
go hard or go home!!!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: RECOMANDARE
scris pe 24 sep 2010 11:15 de georgik
ce parere aveti de programul meu:luni-piept si umeri,martiicioare,miercuri pauza,joi:spate si trapez,vineri triceps,biceps si antebrat?
eu unul nu fac fata la piept si umeri in aceeasi zi.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
gino27
|
Re: Re: RECOMANDARE
scris pe 24 sep 2010 13:14 de gino27
pai recomandati-mi si mie un program bun de antrenament pe 4 zile.pana acum am facut 3 zile pe saptamana si as vrea sa trec la unul de 4 zile pe saptamana dar ca intr-o zi sa fac numai brate.incepator nu pot sa zic ca sunt,fac de 2 ani,alimentatia este bunicica(zic eu),mananc un piep de pui pe zi(in reprize,nu tot o singura data),1l de lapte degresat sau 1.5% pe zi beau,branza 1/2-1 kg zilnic,mazare,fasole(aleternativ dar cu pauza intre ele),banane zilnic,amestec mexican,peste dupa antrenament de fiecare data.suplimente iau,in prezent,ams(de la pn),kre alkalyn pro,taurina,arginina si seara milk&egg.
go hard or go home!!!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|