BananE
Newbie 1 mesaje
|
Plan alimentar
scris pe 16 mai 2014 19:39 de BananE
Salutare tuturor.
Sa nu o lungesc prea mult, povestea mea este, pe scurt, asta 110kg>>80kg in 6 luni>>stabilizat la 100kg in~ un an fara sa fac excese.
Ca urmare a acestei patanii am tras doua concluzii principale:
1. trebuie sa tin o dieta care sa nu-mi socheze asa indelungat organismul
2. corpul meu este cam lenes si nu prea arde calorii (desi pot spune ca am un stil de viata moderat activ) - deci trebuie sa-l fac sa arda mai mult = masa musculara.
Am ajuns la idea ca dieta mea ar trebui sa arate in felul urmator - cicluri de doua zile repetate de 3 ori pe saptamana si duminica putin mai lejera: o zi in care sa-mi depasesc necesarul de calorii si sa fac antrenament masa musculara - undeva la 2-3 ore de micul dejun iar urmatoarea zi sa fie una de dieta foarte restrictiva din punct de vedere caloric(am experienta ) dar cu un mic dejun mai bogat(care sa ajute la cresterea in masa datorata antrenamentului din ziua precedenta)+HIIT.
Binenteles in fiecare zi 2-3 shake-uri proteice.
Ideea este sa-mi calculez caloriile atfel incat suma caloriilor consumate pe cele doua zile sa fie putin mai mica decat necesarul =>un usor efect de slabire+masa musculara.
Ce parere aveti despre "dieta mea"?Sau cumva am incercat sa inventez apa calda?
PS: Va rog frumos in cazul in care am gresit sau aberat sa nu ma luati peste picior, nu sunt mare cunoscator in materie de culturism/nutritive.
|