Pagina 1 din 1
alexjupanu
Junior member 16 mesaje
|
o parere
scris pe 4 iun 2008 21:05 de alexjupanu
salut! dupa vreo 6 luni de sala am intampinat niste probleme . nu stiu ce s-a intamplat dar de o luna de zile nu mai cresc masa musculara ba chiar am ajuns sa scad in masa!!care e problema ?? sa fie din cauza alimentatiei(insa nu am schimbat nimic la ea) precizez ca nu folosesc proteine!!!
o lacrima ,un suras de bucurie-cu stiinta pana la moarte
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: o parere
scris pe 4 iun 2008 22:32 de Macho
salut! dupa vreo 6 luni de sala am intampinat niste probleme . nu stiu ce s-a intamplat dar de o luna de zile nu mai cresc masa musculara ba chiar am ajuns sa scad in masa!!care e problema ?? sa fie din cauza alimentatiei(insa nu am schimbat nimic la ea) precizez ca nu folosesc proteine!!!
ai crescut la inceput pentru ca e normal i-ai dat impuls organismului...e greu fara suplimente sa cresti deoarece tre sa mananci enorm de mult...
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 5 iun 2008 08:33 de murphy2
solutii:
ia o pauza de 2 sapt...in care nu vezi sala si nu faci efort....iti revii ulterior;
sau schimba antrenamentul in intensitate, mod executiesi ordine ex, greutati folosite;
ia pastile efervescente cu multiminerale si in apa de la sala pune-ti 1-2 ca sa completezi ce dai afara prin transpiratie si sa iti mentii starea anabolica;
poate ar fi bine sa te gandesti la suplimente, proteina sau cel putin un gainer...au rolul lor (nu inteleg de ce te feresti de ele?) nu zice nimeni sa dai milioane pe ele dar apucandu-te de sportul asta si asteptand rezultate...trebuie sa iei in considerare serios si acest aspect.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
alexjupanu
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: o parere
scris pe 5 iun 2008 09:39 de alexjupanu
cred ca o sa iau o pauza de 2 saptamani , iar dupa ea o sa incep sa iau si proteine. va multumesc pentru timpul acordat
o lacrima ,un suras de bucurie-cu stiinta pana la moarte
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 5 iun 2008 15:22 de Gilu
Interesant cum va bagati la creatie fara sa stiti nimic legat de persoana lui sau despre ce face in sala si in bucatarie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|