Pagina 1 din 1
cristig13
Newbie 8 mesaje
|
Masa musculara
scris pe 9 ian 2012 23:30 de cristig13
Buna Seara! Ma numesc cristi,si acum un an si juamtate am inceput o dieta cu produse de la herbalife.Aveam ~ 1.75 m si 95Kg...eram aproape obez.am inceput sa iau produsele,dupa un control medical,cu doctor de familie,nutritionist...si luam pastile inainte de masa,plante si fibre si inca un fel,nu tin minte exact cum se numeau,iar dimineata si seara in loc de masa consumam un shake proteic.toate bune si frumoase.eram multumit.in 4 luni de zile ajunsesem la ~ 77 kg.am mai avut 4 luni de mentinere,cand m-am stabilit la ~80 kg.inaltimea era destul de buna,~ 1.78 pentru greutate. la 2-3 luni dupa terminarea completa a programului am inceput sa ma duc la sala de forta.am pus ceva masa musculara,sunt dezvoltati muschii picioarelor,tricepsul si putin pectoralul.acum,dupa 4 luni de sala,imi dau seama ca acel program de slabire m-a facut sa pierd toata masa musculara pe care o aveam.si cand spun toat,vreau sa spun ca dupa ce am terminat programul incordam bratul...nimic...piele si strat adipos. si ma mai intreb acum de ce nu pot sa imi definesc muschii de pe abdomen desi trag tare la sala+ abdomene,minim 300 de abdomene insotesc un antrenament pentru piept+ flotari acasa....acum am undeva la 1.82m si 83-84 kg....ce vreau de la dumneavoastra:
-sa imi spuneti daca programul de slabire a fost o greseala
-sa imi spuneti cum pot sa scap de grasimea din corp(in zona soldurilor si la burta este adunata) si sa reusesc sa definesc muschii abdomenului,si pieptul.
V-as fi vesnic recunoscator.
|
sus |
|
Repo66
Senior member 66 mesaje
|
Re: Masa musculara
scris pe 10 ian 2012 00:18 de Repo66
ai scapat de masa pt ca nu ai mancat suficiente proteine, nutritionistii de la noi habar n.au pe ce planeta sunt recomanda soia si alte nimicuri, trebuie sa mananci de mjnim 5-6 ori pe zi , dieta sa fie 45%proteine 45%carbo si 10-20% grasimi, acum in functie de ce anume vrei de la tine mai scazi din carbo bagi mai multe proteine in schimb rejunta la paine, sucuri cartofi prajiti, prajeli in general. e un site pe net cu interviuri sper sa nu se supere moderatorii vreau doar sa ajut google it simplyschredded.com sau ceva de genu ai la interviuri si dietele care le tin oamenii astia , citeste si invata si dupa testeaza cum merge mai bine nici un om nu e la fel
|
sus |
|
apelontiq
Senior member 63 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 22:57 de apelontiq
Nu poti sa dai jos grasimea doar de pe burta si sa scapi de "colacei" fara sa dai jos de peste tot.Eu zis ca ai slabit relativ repede...poate daca slabeai in 8 luni in loc de 4 nu "atarna" pielea pe tine si pastrai si mai multa masa musculara.Abdomenele te ajuta, iti intaresc abdomenul da pana nu ai grija la alimentatie si nu te apuci sa faci cardio nu ai sa vezi munca depusa facand atatea sute de abdomene niciodata!
Editat de apelontiq pe 10 ian 2012 22:57
|
sus |
|
Ovidiu_83
Junior member 47 mesaje
|
scris pe 10 ian 2012 23:42 de Ovidiu_83
cristi ...cati ani ai ?
daca ai 14 ani atunci doctorul ala sau nutritionist ce era sau mai este e cel mai mare nenorocit pe care il cunosti
te-a pacalit pe tine si ai tai sa cumparati produsele curului
sa arati postul meu parintilor tai (te sfatuiesc) ca sa stie cu ce om au de-a face .
acum sa revenim la problema ta ...
renuntala la 1milion de abdomene
faci 2 exercitii a cate 4 serii ori 10 repetari adica 40 +40 e arhi mega suficient. muschii nu se fac daca ii omori de tot ...trebuie sa ii stimulezi ... asta e prostia care o fac multi
apoi daca vrei sa renunti la grasimea aia trebuie sa renunti si la mancarea proasta
fara prajeli , fara dulciuri si daca vrei sa mai si pui muschi baga 300gr carne(gatita in casa nu mezeluri) + 300gr branza/cascaval (in mod normal scrie pe ambalaj procentajul vezi sa fie 20-25% proteina) + shake proteic imediat dupa antrenament (ar trebui sa iti asigure necesarul de proteine ) cat si alte alimente in 5 mese distribuite frumos pe timpul zilei
informatia despre alimentatie o ai aici pe forum , doar cauta putin intr-o zi cand ai libere 3 ore sa citesti tot ce trebuie sa stii
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|