Victor1983
Newbie 3 mesaje
|
Jurnal Victor
scris pe 11 oct 2011 18:36 de Victor1983
Ma numesc Victor, am 28 de ani si sunt ectomorf. Am inceput sala de 9 luni, avand la momentul respectiv 65kg la inaltimea de 1,87. In 7 luni am pus pe mine 12kg, in primele 6 luni am luat GFX si multa mancare (5-6 ori pe zi, orice apucam). Intre timp am inceput sa inteleg cat de cat ce inseamna alimentatia, si am inceput sa-mi calculez caloriile, carbohidratii si proteinele. Dupa 6 luni, pana in momentul actual, am luat Serious Mass (ma gandeam sa inlocuiesc GFX cu ceva mai bun si cu mai multi carbo), din pacate fara nici un rezultat. De 3 luni n-am mai pus pe mine, nici un gram, am ramas tot la 77kg. Scopul meu este sa ajung la peste 90kg, sunt inca mult prea slab pentru gustul meu si pentru inaltimea mea.
Programul de odihna il am acelasi (8-9 ore de somn incepand de la ora 23:00).
Alimentatia o calculez asa incat sa am 30-40g proteine la o masa (atunci cand se poate), 250-300 gr carbo in fiecare zi, luati din orez, fulgi de ovaz, fulgi de porumb (preferatii mei), carne de pui, cartofi, etc.
Antrenamentul il schimb la fiecare 3 luni.
Acum lucrez asa:
LUNI- piept + biceps
MARTI- picioare
MIERCURI- pauza
JOI- spate + trapez
VINERI- umeri + triceps
WEEKEND-pauza
Ma gandeam sa inlocuiesc SM cu Muscle Juice, si sa-i maresc cantitatea de carbo cu o ciocolata si niste banane. Intre mese sa iau 150 gr de MJ, iar imediat dupa antrenament sa iau shake-ul combinat. Seara inainte de culcare, sa mai iau o proteina cu absortie lenta, eventual Dymatize Elite Whey Protein.
Daca aveti alte propuneri, v-as fi recunoscator. Apreciez orice sfat din partea voastra.
|