Pagina 1 din 1
robotzel00
Newbie 8 mesaje
|
Jurnal Robert
scris pe 16 dec 2012 11:42 de robotzel00
Salut,am 17 ani,1.77 cm si 63 kg.Fac sala de aproape 4 luni, am hotarat sa imi cumpar proteine insa nu prea ma pricep ce ar trebuii sa iau.Pot merge la nutritionist pentru a-mi recomanda si el?si sa imi faca un program alimentar ?Astept si alte pareri(ce proteine luati,etc)
Program antrenament :
Luni : Piept+biceps
Marti : Spate+triceps
Miercuri : Picioare
Joi : Umeri+trapez
Vineri : Piept
Abdomenul il lucrez in fiecare zi.
Editat de robotzel00 pe 16 dec 2012 11:43
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: Jurnal Robert
scris pe 16 dec 2012 11:50 de CosminPerjo
Salut,am 17 ani,1.77 cm si 63 kg.Fac sala de aproape 4 luni, am hotarat sa imi cumpar proteine insa nu prea ma pricep ce ar trebuii sa iau.Pot merge la nutritionist pentru a-mi recomanda si el?si sa imi faca un program alimentar ?Astept si alte pareri(ce proteine luati,etc)
Program antrenament :
Degeaba faci in fiecare zi abdomen si de 2 ori pe saptamana piept,o sa stagnezi in crestere.
|
sus |
|
robotzel00
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 11:52 de robotzel00
Degeaba faci in fiecare zi abdomen si de 2 ori pe saptamana piept,o sa stagnezi in crestere.
piept fac de 2 ori pe sapt pentru ca mi se pare ca nu a crescut ca celelalte grupe de muschi
Real Gains de la UNIVERSAL ce parere aveti despre astea ?
20121212_110630.jpg (645.19 KB)
Editat de robotzel00 pe 16 dec 2012 12:07
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 12:13 de sZoTaK
Program antrenament :
Abdomenul il lucrez in fiecare zi. abdomenul e de ajuns de 3 ori pe saptamana. pieptul poti s-o faci de 2 ori pentru un interval de timp, dar atunci redu volumul la restul. proteina vrei sa iei sau un gainer? esti destul de inalt, si cam slab.. decide ce vrei, si spune-ne si noua cam cati bani esti dispus sa cheltuiesti pe el. ar trebui sa mananci mai mult. daca ai bani, du-te la el, ce sa zic. dar daca iti faci timp sa citesti pe forumul asta, sau si in alte locuri, gasesti DESTULE exemple de dieta, ca sa-ti faci o idee.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
uite, aici am ce mananc eu zi de zi.
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
robotzel00
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 12:23 de robotzel00
abdomenul e de ajuns de 3 ori pe saptamana. pieptul poti s-o faci de 2 ori pentru un interval de timp, dar atunci redu volumul la restul. proteina vrei sa iei sau un gainer? esti destul de inalt, si cam slab.. decide ce vrei, si spune-ne si noua cam cati bani esti dispus sa cheltuiesti pe el. ar trebui sa mananci mai mult. daca ai bani, du-te la el, ce sa zic. dar daca iti faci timp sa citesti pe forumul asta, sau si in alte locuri, gasesti DESTULE exemple de dieta, ca sa-ti faci o idee.
uite, aici am ce mananc eu zi de zi.
Pai dispun cam de 200 lei pentru proteine.De mancat mananc asa e la 8 30 un bol cu cereale,branza,rosii,castraveti..de la 10 pana la 11 30 sunt la sala...dupa sala mananc(pui la rotisor,mazare,fasole) pe la 2 30 mai mananc un sandwich cu snitel de pui si castraveti+un mar si o banana iar pe la 6 30 (cartofi fierti,spaghete,legume fierte,orez+piept de pui) iar pe la 8-9 mai mananc niste fructe
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 12:30 de sZoTaK
Pai dispun cam de 200 lei pentru proteine.De mancat mananc asa e la 8 30 un bol cu cereale,branza,rosii,castraveti..de la 10 pana la 11 30 sunt la sala...dupa sala mananc(pui la rotisor,mazare,fasole) pe la 2 30 mai mananc un sandwich cu snitel de pui si castraveti+un mar si o banana iar pe la 6 30 (cartofi fierti,spaghete,legume fierte,orez+piept de pui) iar pe la 8-9 mai mananc niste fructe daca spui "niste" n-am unde unde sa stiu cat inseamna aia.. daca nu vrei sa cantaresti mancarea, ceea ce ar fi un lucru foarte util, mananca asa ochind, si daca nu pui 0.5 kg / saptamana, mareste cantitatea de mancare. iar ca proteina...daca vrei un gainer, dymatize elite mass...4.5 kg la 291 de lei. 45 de serviri, ca 100 de grame de produs sunt de ajuns. daca o iei doar in zilele de antrenament, iti ajunge 2 luni.
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
robotzel00
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 18:39 de robotzel00
daca spui "niste" n-am unde unde sa stiu cat inseamna aia.. daca nu vrei sa cantaresti mancarea, ceea ce ar fi un lucru foarte util, mananca asa ochind, si daca nu pui 0.5 kg / saptamana, mareste cantitatea de mancare. iar ca proteina...daca vrei un gainer, dymatize elite mass...4.5 kg la 291 de lei. 45 de serviri, ca 100 de grame de produs sunt de ajuns. daca o iei doar in zilele de antrenament, iti ajunge 2 luni.
o sa fac si asta cu cantaritul...mai astept pareri cu alimentatia...si alte sfaturi....Pareri despre gainer ?iar ce mi ai recomandat tu..e cam 291..eu am zis ca dispun de 200
Editat de robotzel00 pe 16 dec 2012 18:43
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 16 dec 2012 19:54 de adi123
o sa fac si asta cu cantaritul...mai astept pareri cu alimentatia...si alte sfaturi....Pareri despre gainer ?iar ce mi ai recomandat tu..e cam 291..eu am zis ca dispun de 200
eu mi-am luat luna asta de 160 lei 4kg Ideal Protein si 2,5kg Energo Carb-r de la Redis. nu pot recomanda pentru ca abia sunt la inceput cu ele, dar daca nu dispui de multi bani ai putea sa incerci si tu de astea. ce am luat imi ajunge pentru mai mult de o luna. din calcule rezulta cam 100-140g proteine si 100g carbo/zi
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 18 dec 2012 15:37 de ricardo
eu mi-am luat luna asta de 160 lei 4kg Ideal Protein si 2,5kg Energo Carb-r de la Redis. nu pot recomanda pentru ca abia sunt la inceput cu ele, dar daca nu dispui de multi bani ai putea sa incerci si tu de astea. ce am luat imi ajunge pentru mai mult de o luna. din calcule rezulta cam 100-140g proteine si 100g carbo/zi
...prea multe proteine din suplimente...in mod normal ponderea ar trebuii sa fie undeva pe la 30% prot din suplimente si 70% din alimentatie, in cel mai rau caz 50%-50%...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
robotzel00
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 dec 2012 18:38 de robotzel00
Program antrenament :
Niste programe alimentare ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 18 dec 2012 19:55 de adi123
...prea multe proteine din suplimente...in mod normal ponderea ar trebuii sa fie undeva pe la 30% prot din suplimente si 70% din alimentatie, in cel mai rau caz 50%-50%...
da, ma gandeam si eu sa iau doar de 2 ori pe zi. 50g de ideal protein contine 40g proteine. de obicei in zilele de antrenament luam 1 cupa dimineata, o cupa dupa antrenament si o cupa cu lapte inainte de culcare. sambata si duminica nu merg la sala si iau doar dimineata o cupa.
din mancare imi asigur in jur de 90g/zi
Niste programe alimentare ?
un exemplu: dimineata orez cu ton, la pranz piept de pui cu cartofi, inainte de culcare perle de branza sau lapte. intre mese banane, iaurt, nuci ...
Editat de adi123 pe 18 dec 2012 19:58
|
sus |
|
robotzel00
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 18 dec 2012 20:19 de robotzel00
un exemplu: dimineata orez cu ton, la pranz piept de pui cu cartofi, inainte de culcare perle de branza sau lapte. intre mese banane, iaurt, nuci ...
ce ai spus tu inainte de culcare..cred ca ar merge mai mult dimineata...mai astept programe Si in legatura cu gaineru ala se merita ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 18 dec 2012 20:23 de adi123
ce ai spus tu inainte de culcare..cred ca ar merge mai mult dimineata...mai astept programe Si in legatura cu gaineru ala se merita ?
branza si laptele sunt cu absorbtie lenta. deci sunt recomandate inainte de culcare pentru a alimenta corpul pe durata celor 8 ore de somn.
in legatura cu gainerul deocamdata nu stiu ce sa zic. am scazut 5mm in brat de cand nu mai iau creatina
Editat de adi123 pe 18 dec 2012 20:24
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 18 dec 2012 21:24 de basu
branza si laptele sunt cu absorbtie lenta. deci sunt recomandate inainte de culcare pentru a alimenta corpul pe durata celor 8 ore de somn.
in legatura cu gainerul deocamdata nu stiu ce sa zic. am scazut 5mm in brat de cand nu mai iau creatina
Sau poate sa ia tot ceva din zer la culcare si sa se trezeasca pt 1-2 minute noaptea si sa mai ia o portie.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|