Pagina 1 din 1
Redline1619
Newbie 2 mesaje
|
Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 01:03 de Redline1619
Salut comunitate!
Ma numesc Dan si sunt nou pe acest forum si incepator cu tot ce tine de sala, nutritie si viata sanatoasa.
Am 24 ani, aproximativ 1,76m si cu o greutate actuala de 82kg. Nu stiu ce fel de tip somatic sunt, dar sunt cam grasut, daca mananc mult ma ingras rapid.
Am tinut din luna septembrie 2014 si pana in martie 2015 o dieta sau mai bine zis nu am mai mancat junk food, si am incercat sa duc o viata cat mai sanatoasa pana in present. Aveam in jur de 96kg cand am inceput sa slabesc si am ajuns pana la 80kg.
Povestea mea a inceput atunci cand toti prietenii mei ma tot chemau la sala. Vroiam sa merg, dar stiti voi, nu azi, nu maine, nu luna asta. Am fost ajutat de un prieten care se pricepe mult mai bine decat mine si mi-a dat un plan de nutritie si antrenament pentru o saptamana. I-am zis ca vreau sa scap de tesutul adipos si sa pun masa musculara. Ca target trebuie sa ajung la 75kg.
Ma antrenez si mananc dupa planul ce mi l-a facut, fac sala din 9 martie 2015 si pana in prezent si ma antrenez 5 zile pe saptamana.Nu pot sa zic ca ma descurc prea grozav la sala, insa incerc sa fac exercitiile cat mai corect si ma documentez aproape zilnic cu tot ce tine de sala+nutritie ca sa ajung acolo unde mi-am propus.
Mai jos voi pune planul de antrenament si cam ce mananc timp de o saptamana, in speranta de a ma ajuta cu cateva idei de imbunatatire, sfaturi si tot ce imi puteti oferi ca sa ajung acolo unde imi doresc.
Nu pot zice ca dupa o luna de sala vad diferente, de fapt nu vad deloc, decat la forta am crescut putin.
Program Nutritie:
Luni: Mic dejun ( Rondele expandate(sanovita) de grau integral ) ora 10.00
3 rondele de grau, 20 g unt de arahide NATURAL, jumatate de banana ( 150 ml lapte cu cacao 100% naturala)
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( paste integrale cu branza ) ora 14.00
-30 g paste integrale, 100g branza de vaci slaba(raraul),50g iaurt grecesc, sare dupa gust
Masa 3 ( somon la gratar cu orez ) ora 18.00
-150 g somon la gratar, 30 grame orez integral, sos soia pentru gust.
Masa 4 ( pastrav cu legume ) ora 21.00
-150 g pastrav la cuptor, 100 g mix legume la cuptor si 20 g orez integral
Marti: Mic dejun ( Omleta cu legume ) ora 10.00
5 albusuri, 1 galbenus, legume ( rosii, ardei gras, masiline ), branza slaba telemea de vaca (50g), 3 felii de paine integrala prajita.
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( salau de nil cu broccoli si cartofi natur ) ora 14.00
-100 g cartof natur, 150 g salau de nil la gratar, 100 g brocoli fiert
Masa 3 ( Urda cu masline si cu salata ) ora 18.00
-150 g urda slaba, 20 grame masline, salata ( ardei, castraveti, salata ).
Masa 4 ( omleta cu legume ) ora 21.00
-3 albusuri de ou si un galbenus, ardei gras, ceapa verde,marar, masline ( totul facut in tigaie de ceramica fara ulei ) si doua felii de paine integrala.
Miercuri: Mic dejun ( salata fructe cu iaurt grecesc) ora 10.00
Jumatate de banana, un kiwi, o portocala mica, 20 g fructe de padure si un iaurt grecesc pus deasupra fructelor plus o rondea grau integral ( 100 ml lapte cu o cupa de proteine )
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( Paste cu carne de curcan ) ora 14.00
-30g paste, 100g piept de curcan fiert, ciuperci, ardei gras, rosii cherry, morcov, ceapa, usturoi, suc de rosii, piper sau ardei iute dupa gust ( legumele se calesc in apa FARA ulei )
Masa 3 ( somon cu orez si broccoli ) ora 18.00
-150 g somon la gratar, 30 grame orez integral, 100 g broccoli sos soia pentru gust.
Masa 4 ( Ciuperci la gratar cu pastrav la gratar) ora 21.00
4 ciuperci mari la gratar si pastrav la gratar( 200 grame )
Joi: Mic dejun ( Branza cu iaurt grecesc) ora 10.00
100 g branza slaba de vaci, 50 g iaurt grecesc, branza slaba telemea de vaca (50g) , 1 rosie, masline - 3 felii de paine integrala
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( Ton cu porumb si ou ) ora 14.00
-o conserva ton in suc PROPRIU, 1 ou fiert, 10 g porumb, rosie cherry, rucolla, ardei gras, ceapa verde si dressing din iaurt 0.1 % si doua felii de paine integrala
Masa 3 ( dorada cu cartof la cuptor ) ora 18.00
-150 g dorada la cuptor, 100 grame cartof la cuptor, 100 g legume.
Masa 4 ( creveti cu orez ) ora 21.00
-200g creveti , 30 g orez integral , condimente dupa gust.
Vineri: Mic dejun ( Omleta cu legume ) ora 10.00
5 albusuri, 1 galbenus, legume ( rosii, ardei gras, masiline ), branza slaba telemea de vaca (50g), 3 felii de paine integrala prajita.
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( Ficatei cu cartofi natur ) ora 14.00
-150 g ficatei de pui la gratar, 100 grame cartofi natur ( se pot pisa, adauga iaurt grecesc si sare ) si musdei ( dupa gust )
Masa 3 ( somon cu legume in sos de portocala) ora 18.00
-150 g somon la tava, 1 cartof , 50 g legume. ( se pun toate in tava si se pune cam un cm de suc NATURAL de portocale in care se pregatesc preparatele )
Masa 4 ( Piept de curcan cu ciuperci la gratar ) ora 21.00
-100 g piept de curcan la gratar, 3 ciuperci mari la gratar si 100 g fasole verde fiarta
Sambata:Mic dejun ( Rondele expandate(sanovita) de grau integral ) ora 10.00
3 rondele de grau, 20 g unt de arahide NATURAL, jumatate de banana ( 150 ml lapte cu o cupa de proteine )
Masa 2 ( orez sarbesc cu curcan ) ora 13.00
-30g orez integral, 150 g piept de curcan fiert, ardei gras, ceapa, 20 g mazare, morcov, ciuperci, condimente dupa gust ( legumele se calesc in apa )
Masa 3 ( somon cu cartofi natur ) ora 17.00
-100 g somon la gratar ( cimbru, chimen, sare, piper dupa gust ), 75 g cartofi natur (se pot pisa si se adauga iaurt grecesc si sare pt a se face piure)+muraturi(optional)
Masa 4 ( tartine cu branza ) ora 21.00
-2 felii de paine integrala, 150 g branza slaba( raraul ), marar, ceapa, masiline
Duminica: Mic dejun ( cereale cu lapte ) ora 10.00
– 30g fulgi de ovaz integrali, 20 g mix seminte crude, o lingurita miere, scortisoara dupa gust, jumatate de banana totul facut cu 200 g lapte
Masa 2 (biftec somon) ora 13.00
-150 g biftec de somon
Masa 3 ( supa de pui cu legume) ora 17.00
-150 g piept de pui, 30g taietei integrali, morcov, mazare, ceapa
Masa 4 ( Ficatei la gratar cu sote de spanac) ora 21.00
-150 gr ficatei la gratar, 150 g sote spanac
Program Antrenament pe o saptamana :
Luni: Piept: Impins declinat cu bara 3 x 10 rep ( daca depasesti 12 rep maresti cu 10% greutatea )
Impins inclinat cu ganterele 3x10 rep
Impins orizontal cu ganterele 3x10 rep
Fluturari cu ganterele din declinat 3x10 rep ( banca pusa la prima gaura )
Fluturari la cabluri de jos 3x12 rep
Triceps: Extensii cu gantera deasupra capului 3x10 rep
Skull crushers ( cu bara z deasupra capului ) 3x10 rep
Marti: Spate: Tractiuni la helcometru la ceafa 3x 10 rep
Tractiuni la helcometru cu priza apropiata 3x10 rep
Ramat cu sfoara la cabluri din piciaore 3x 16 rep
Ramat cu bara 3x10 rep
Ramat la aparat cu priza larga
Biceps : flexii din piciaore cu bara drapta cu priza pronatie 4x12 rep
Miercuri: Picioare :
Presa pe cate un singur picior 3 x 16 rep ( incalzire )
Genuflexiuni cu bara in spate 3x 10 rep
Fandari cu ganterele in maini 3x 12 rep
Fandari la aparat pe cate un singur picioar 3 x 12 rep
Extensii la aparat 3x12 rep
Gambe la aparat 3x 12 rep
Abdomen:
Din atarnat ridicari de picioare 4x20 rep ( sau daca nu se pot efectua din atarnat incerca la aparatul unde iti tii coatele sprijinite)
La bancuta inclinata la 45 grade 4x20 rep
La banca dreapta Crunches 4x20 rep
Joi: Umeri : Impins alternativ cu ganterele din sezut cu rotire de brate 3x16 rep
Impins de la piept cu bara din sezut 3x 10 rep
Impins de la ceafa cu bara din piciaore 3x10 rep
Extensii inainte cu bara Z (din picioare) 3x16 rep
Fluturari la cabluri in X pentru deltoidul anterior 4x12 rep
Trapez: Ridicari de umeri cu bara din picioare 4x10 rep
Vineri(optional daca ai TIMP): Triceps: Flotari la paralele cu extra greutate - 4x12 rep
Skull crushers - cu bara Z deasupra capului 3x12 rep
Flotari normale cu mainile apropiate si coatele pe langa corp cu EXTRA GREUTATE - 4x12
Biceps:Tractiuni pt biceps 3x10 rep
Flexii cu bara z din picioare 3x12 rep
Flexii cu priza pronatie cu bara Z din picioare 3x12 rep
Flexii alternative concentrate cu ganterele din sezut 3x12 rep
As minti daca as spune ca respect mereu planul, uneori mai schimb alimentele in functie de situatia financiara pe care o am sau din cauza timpului, la fel si cu exercitiile pe care mi le-a recomandat sa fac, unele din ele nu le pot face, altele nu am aparate la sala si trebuie sa improvizez.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 17:03 de unk4cs
Salut comunitate!
Ma numesc Dan si sunt nou pe acest forum si incepator cu tot ce tine de sala, nutritie si viata sanatoasa.
Am 24 ani, aproximativ 1,76m si cu o greutate actuala de 82kg. Nu stiu ce fel de tip somatic sunt, dar sunt cam grasut, daca mananc mult ma ingras rapid.
Am tinut din luna septembrie 2014 si pana in martie 2015 o dieta sau mai bine zis nu am mai mancat junk food, si am incercat sa duc o viata cat mai sanatoasa pana in present. Aveam in jur de 96kg cand am inceput sa slabesc si am ajuns pana la 80kg.
Povestea mea a inceput atunci cand toti prietenii mei ma tot chemau la sala. Vroiam sa merg, dar stiti voi, nu azi, nu maine, nu luna asta. Am fost ajutat de un prieten care se pricepe mult mai bine decat mine si mi-a dat un plan de nutritie si antrenament pentru o saptamana. I-am zis ca vreau sa scap de tesutul adipos si sa pun masa musculara. Ca target trebuie sa ajung la 75kg.
Ma antrenez si mananc dupa planul ce mi l-a facut, fac sala din 9 martie 2015 si pana in prezent si ma antrenez 5 zile pe saptamana.Nu pot sa zic ca ma descurc prea grozav la sala, insa incerc sa fac exercitiile cat mai corect si ma documentez aproape zilnic cu tot ce tine de sala+nutritie ca sa ajung acolo unde mi-am propus.
Mai jos voi pune planul de antrenament si cam ce mananc timp de o saptamana, in speranta de a ma ajuta cu cateva idei de imbunatatire, sfaturi si tot ce imi puteti oferi ca sa ajung acolo unde imi doresc.
Nu pot zice ca dupa o luna de sala vad diferente, de fapt nu vad deloc, decat la forta am crescut putin.
Program Nutritie:
Luni: Mic dejun ( Rondele expandate(sanovita) de grau integral ) ora 10.00
3 rondele de grau, 20 g unt de arahide NATURAL, jumatate de banana ( 150 ml lapte cu cacao 100% naturala)
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( paste integrale cu branza ) ora 14.00
-30 g paste integrale, 100g branza de vaci slaba(raraul),50g iaurt grecesc, sare dupa gust
Masa 3 ( somon la gratar cu orez ) ora 18.00
-150 g somon la gratar, 30 grame orez integral, sos soia pentru gust.
Masa 4 ( pastrav cu legume ) ora 21.00
-150 g pastrav la cuptor, 100 g mix legume la cuptor si 20 g orez integral
Marti: Mic dejun ( Omleta cu legume ) ora 10.00
5 albusuri, 1 galbenus, legume ( rosii, ardei gras, masiline ), branza slaba telemea de vaca (50g), 3 felii de paine integrala prajita.
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( salau de nil cu broccoli si cartofi natur ) ora 14.00
-100 g cartof natur, 150 g salau de nil la gratar, 100 g brocoli fiert
Masa 3 ( Urda cu masline si cu salata ) ora 18.00
-150 g urda slaba, 20 grame masline, salata ( ardei, castraveti, salata ).
Masa 4 ( omleta cu legume ) ora 21.00
-3 albusuri de ou si un galbenus, ardei gras, ceapa verde,marar, masline ( totul facut in tigaie de ceramica fara ulei ) si doua felii de paine integrala.
Miercuri: Mic dejun ( salata fructe cu iaurt grecesc) ora 10.00
Jumatate de banana, un kiwi, o portocala mica, 20 g fructe de padure si un iaurt grecesc pus deasupra fructelor plus o rondea grau integral ( 100 ml lapte cu o cupa de proteine )
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( Paste cu carne de curcan ) ora 14.00
-30g paste, 100g piept de curcan fiert, ciuperci, ardei gras, rosii cherry, morcov, ceapa, usturoi, suc de rosii, piper sau ardei iute dupa gust ( legumele se calesc in apa FARA ulei )
Masa 3 ( somon cu orez si broccoli ) ora 18.00
-150 g somon la gratar, 30 grame orez integral, 100 g broccoli sos soia pentru gust.
Masa 4 ( Ciuperci la gratar cu pastrav la gratar) ora 21.00
4 ciuperci mari la gratar si pastrav la gratar( 200 grame )
Joi: Mic dejun ( Branza cu iaurt grecesc) ora 10.00
100 g branza slaba de vaci, 50 g iaurt grecesc, branza slaba telemea de vaca (50g) , 1 rosie, masline - 3 felii de paine integrala
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( Ton cu porumb si ou ) ora 14.00
-o conserva ton in suc PROPRIU, 1 ou fiert, 10 g porumb, rosie cherry, rucolla, ardei gras, ceapa verde si dressing din iaurt 0.1 % si doua felii de paine integrala
Masa 3 ( dorada cu cartof la cuptor ) ora 18.00
-150 g dorada la cuptor, 100 grame cartof la cuptor, 100 g legume.
Masa 4 ( creveti cu orez ) ora 21.00
-200g creveti , 30 g orez integral , condimente dupa gust.
Vineri: Mic dejun ( Omleta cu legume ) ora 10.00
5 albusuri, 1 galbenus, legume ( rosii, ardei gras, masiline ), branza slaba telemea de vaca (50g), 3 felii de paine integrala prajita.
In jurul orei 12 sala pana la ora 13 maxim (shake proteic dupa sala )
Masa 2 ( Ficatei cu cartofi natur ) ora 14.00
-150 g ficatei de pui la gratar, 100 grame cartofi natur ( se pot pisa, adauga iaurt grecesc si sare ) si musdei ( dupa gust )
Masa 3 ( somon cu legume in sos de portocala) ora 18.00
-150 g somon la tava, 1 cartof , 50 g legume. ( se pun toate in tava si se pune cam un cm de suc NATURAL de portocale in care se pregatesc preparatele )
Masa 4 ( Piept de curcan cu ciuperci la gratar ) ora 21.00
-100 g piept de curcan la gratar, 3 ciuperci mari la gratar si 100 g fasole verde fiarta
Sambata:Mic dejun ( Rondele expandate(sanovita) de grau integral ) ora 10.00
3 rondele de grau, 20 g unt de arahide NATURAL, jumatate de banana ( 150 ml lapte cu o cupa de proteine )
Masa 2 ( orez sarbesc cu curcan ) ora 13.00
-30g orez integral, 150 g piept de curcan fiert, ardei gras, ceapa, 20 g mazare, morcov, ciuperci, condimente dupa gust ( legumele se calesc in apa )
Masa 3 ( somon cu cartofi natur ) ora 17.00
-100 g somon la gratar ( cimbru, chimen, sare, piper dupa gust ), 75 g cartofi natur (se pot pisa si se adauga iaurt grecesc si sare pt a se face piure)+muraturi(optional)
Masa 4 ( tartine cu branza ) ora 21.00
-2 felii de paine integrala, 150 g branza slaba( raraul ), marar, ceapa, masiline
Duminica: Mic dejun ( cereale cu lapte ) ora 10.00
– 30g fulgi de ovaz integrali, 20 g mix seminte crude, o lingurita miere, scortisoara dupa gust, jumatate de banana totul facut cu 200 g lapte
Masa 2 (biftec somon) ora 13.00
-150 g biftec de somon
Masa 3 ( supa de pui cu legume) ora 17.00
-150 g piept de pui, 30g taietei integrali, morcov, mazare, ceapa
Masa 4 ( Ficatei la gratar cu sote de spanac) ora 21.00
-150 gr ficatei la gratar, 150 g sote spanac
Program Antrenament pe o saptamana :
Luni: Piept: Impins declinat cu bara 3 x 10 rep ( daca depasesti 12 rep maresti cu 10% greutatea )
Impins inclinat cu ganterele 3x10 rep
Impins orizontal cu ganterele 3x10 rep
Fluturari cu ganterele din declinat 3x10 rep ( banca pusa la prima gaura )
Fluturari la cabluri de jos 3x12 rep
Triceps: Extensii cu gantera deasupra capului 3x10 rep
Skull crushers ( cu bara z deasupra capului ) 3x10 rep
Marti: Spate: Tractiuni la helcometru la ceafa 3x 10 rep
Tractiuni la helcometru cu priza apropiata 3x10 rep
Ramat cu sfoara la cabluri din piciaore 3x 16 rep
Ramat cu bara 3x10 rep
Ramat la aparat cu priza larga
Biceps : flexii din piciaore cu bara drapta cu priza pronatie 4x12 rep
Miercuri: Picioare :
Presa pe cate un singur picior 3 x 16 rep ( incalzire )
Genuflexiuni cu bara in spate 3x 10 rep
Fandari cu ganterele in maini 3x 12 rep
Fandari la aparat pe cate un singur picioar 3 x 12 rep
Extensii la aparat 3x12 rep
Gambe la aparat 3x 12 rep
Abdomen:
Din atarnat ridicari de picioare 4x20 rep ( sau daca nu se pot efectua din atarnat incerca la aparatul unde iti tii coatele sprijinite)
La bancuta inclinata la 45 grade 4x20 rep
La banca dreapta Crunches 4x20 rep
Joi: Umeri : Impins alternativ cu ganterele din sezut cu rotire de brate 3x16 rep
Impins de la piept cu bara din sezut 3x 10 rep
Impins de la ceafa cu bara din piciaore 3x10 rep
Extensii inainte cu bara Z (din picioare) 3x16 rep
Fluturari la cabluri in X pentru deltoidul anterior 4x12 rep
Trapez: Ridicari de umeri cu bara din picioare 4x10 rep
Vineri(optional daca ai TIMP): Triceps: Flotari la paralele cu extra greutate - 4x12 rep
Skull crushers - cu bara Z deasupra capului 3x12 rep
Flotari normale cu mainile apropiate si coatele pe langa corp cu EXTRA GREUTATE - 4x12
Biceps:Tractiuni pt biceps 3x10 rep
Flexii cu bara z din picioare 3x12 rep
Flexii cu priza pronatie cu bara Z din picioare 3x12 rep
Flexii alternative concentrate cu ganterele din sezut 3x12 rep
As minti daca as spune ca respect mereu planul, uneori mai schimb alimentele in functie de situatia financiara pe care o am sau din cauza timpului, la fel si cu exercitiile pe care mi le-a recomandat sa fac, unele din ele nu le pot face, altele nu am aparate la sala si trebuie sa improvizez.
Nu poti scapa de tesutul adipos, eventual sa il reduci. Apoi pui muschi dar si tesut adipos(doar cu dieta stricta pui cat mai putin tesut).
Cam putine calorii. Ai calculat sa vezi cate se strang zilnic ?
La biceps si triceps doar atat lucrezi ?
Pune si o poza.
|
sus |
|
Redline1619
Newbie 2 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 17:55 de Redline1619
Nu poti scapa de tesutul adipos, eventual sa il reduci. Apoi pui muschi dar si tesut adipos(doar cu dieta stricta pui cat mai putin tesut).
Cam putine calorii. Ai calculat sa vezi cate se strang zilnic ?
La biceps si triceps doar atat lucrezi ?
Pune si o poza.
Salut! Inca nu am calculat caloriile, iar la biceps si triceps fac cate 4 exercitii la fiecare.
Inca nu ma pricep sa va dau detalii complete, nu m-a interesat pana acum ceva timp despre viata sanatoasa, incerc sa ma documentez zilnic cum e mai bine sa mananc si ce exercitii sa fac la sala. Deci prin urmare imi pare rau daca raspund prea neprofesionist.
Am uitat sa preciez ca folosesc suplimente, proteina whey de la Muscle Line(pe servire, cupa de 30g 117calorii si 24g proteina), L-Carnitine Extreme, L-Glutamina si tablete ZMA.
De saptamana viitoare, ca am ceva mai mult timp liber o sa merg la alergat odata la 2 zile sau cel putin de 3 ori pe saptamana.
Tot de saptamana viitoare, la fiecare masa pe care o voi manca, am sa calculez caloriile si le voi posta aici.
11016580_1032340800115467_1911628937_n.jpg (60.79 KB)
Editat de Redline1619 pe 19 apr 2015 18:05
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 18:27 de vladfloryn
Salut! Inca nu am calculat caloriile, iar la biceps si triceps fac cate 4 exercitii la fiecare.
Inca nu ma pricep sa va dau detalii complete, nu m-a interesat pana acum ceva timp despre viata sanatoasa, incerc sa ma documentez zilnic cum e mai bine sa mananc si ce exercitii sa fac la sala. Deci prin urmare imi pare rau daca raspund prea neprofesionist.
Am uitat sa preciez ca folosesc suplimente, proteina whey de la Muscle Line(pe servire, cupa de 30g 117calorii si 24g proteina), L-Carnitine Extreme, L-Glutamina si tablete ZMA.
De saptamana viitoare, ca am ceva mai mult timp liber o sa merg la alergat odata la 2 zile sau cel putin de 3 ori pe saptamana.
Tot de saptamana viitoare, la fiecare masa pe care o voi manca, am sa calculez caloriile si le voi posta aici.
Din contra, eu spun ca e arhisuficient cat lucrezi pt brate. Daca ai o zi dedicata lor, nu mai lucra bicepsul si tricepsul si in zilele de spate respectiv piept. Te sfatuiesc sa faci cate 3 exercitii pt fiecare, este suficient.
La cum arata oglinda, eu in locul tau as seta obiectivul pe acumulare de masa musculara. Pe cat posibil curata, cu alimentatie buna.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 18:40 de unk4cs
Eu ziua de Vineri o vad optionala, nu a spus daca o respecta sau nu.
Stai in banca ta si lasa tesutul adipos in pace, de ce vrei sa mai scazi in greutate ?
|
sus |
|
Redline1619
Newbie 2 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 19:00 de Redline1619
Eu ziua de Vineri o vad optionala, nu a spus daca o respecta sau nu.
Stai in banca ta si lasa tesutul adipos in pace, de ce vrei sa mai scazi in greutate ?
Trebuia sa precizez ca atunci cand vinerea nu pot merge la sala, fac in zilele de spate si piept bratele. Altfel, nu le lucrez deloc pana vineri.
Pai as vrea sa slabesc pentru ca sunt gras, am burtica si ma deranjeaza. Bineinteles, as vrea sa pun si masa musculara si aici intervine dilema pe care o am, nu stiu cum sa fac!
Stiu sigur ca nu poti slabi si sa pui si masa musculara! ori una ori alta.
- sa pun prima data masa musculara si apoi sa incep programul de definire, sau sa slabesc/elimin pe cat posibil tesutul adipos si apoi sa pun masa musculara.
Asta e unul din motivele in care am dat ce acest forum si sunt sigur ca voi gasi aici informatiile necesare, citesc mereu cand am putin timp liber
Cu programul pe care l-am pus mai sus, nu voi pune deloc masa musculara pe mine? sau doar voi slabi, dar naiba stie cand slabesc...am inceput de la 82kg sa ma antrenez si tot 82kg am si in prezent(dupa 5 saptamani de sala).
@vladfloryn: multumesc mult pentru sfat, ar fi ideal sa pun masa musculara fara prea mult tesut adipos. Ma voi documeta cu informatiile pe care le gasesc pe forum in acest sens.
11016408_1032340770115470_1208537486_n.jpg (39.77 KB)
Editat de Redline1619 pe 19 apr 2015 19:04
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 20:14 de unk4cs
In goana ta spre a elimina acel tesul adipos de pe abdomen(care e destul de mic), vei arde si din putinii muschi pe care ii ai.
Mergi pe masa musculara acum: calculeaza-ti RMB, apoi adauga 2-3-400 kcal pentru o perioada de doua saptamani sa zicem, apoi verifica oglinda si cantarul. Daca ai pus prea multa grasime, scade putin acel surplus de calorii, respectiv mareste-l daca nu cresti, apoi vezi iar ce se intampla dupa o perioada de timp, iti vei da singur seama ce merge si ce nu.
Obisnuieste-te sa calculezi ceea ce mananci, cu timpul te vei obisnui si cu numerele.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 21:44 de shift
Nu stiu daca ai observat ca si articolele de pe site se pliazaa fix pe nevoile tale, cel putin informationale
http://www.culturism.ro/fitness/este-posibil-sa-dezvolti-masa-musculara-si-sa-slabesti-in-acelasi-timp.html
AI link-uri catre tot in articolul asta
http://www.culturism.ro/fitness/carbohidrati-dimineata---micul-dejun-cel-mai-sanatos-pentru-energie-slabire-si-masa-musculara.html
Asta nu prea e treaba ta acum:
http://www.fitbody.ro/metoda-de-slabire-rapida-fara-cura-sau-dieta.html
Chiar nu e cazul sa iti doresti sa slabesti!
Editat de shift pe 19 apr 2015 23:34
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
Re: Jurnal Red(dan)
scris pe 19 apr 2015 21:59 de HuangZ
Bineinteles ca poti da jos cateva kg de grasime ca sa ajungi la un bf decent apoi sa pui masa musculara cat mai atent, asta te si sfatuiesc sa faci, intr-adevar acum ai un bf destul de mare si in timp o sa acumulezi cam multa grasime, informeaza-te si decide-te ce faci apoi da-ti silinta, in 2-3 luni poti ajunge fara probleme la un bf decent apoi sa pui masa musculara calumea, mancand suficiente proteine si cu odihna suficienta nu o sa dai jos decat putin din masa musculara.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|