Pagina 1 din 1
razvi42
Newbie 4 mesaje
|
Jurnal razvi
scris pe 29 sep 2012 14:04 de razvi42
Salut,sunt Razvan,am 17 ani si momentan am 75 kg. Fac sala de vreo 5 luni. Antrenamentul meu este: Luni-Piept Biceps
Marti-Spate triceps
Miercuri-Pauza
Joi-Umeri-Trapez
Vineri-Brate
M-am lasat de abdomene si imi pare rau,ca m-am ingrasat 5kg!! Aveam 70. Acuma ce vreau eu:Vreau si eu o alimentatie corecta,ce sa mananc,cum si cand sa fac cardio,pentru ca vreau sa ajung din nou la 70kg fara a da jos din masa musculara.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Jurnal razvi
scris pe 29 sep 2012 17:18 de ricardo
Salut,sunt Razvan,am 17 ani si momentan am 75 kg. Fac sala de vreo 5 luni. Antrenamentul meu este: Luni-Piept Biceps
Marti-Spate triceps
Miercuri-Pauza
Joi-Umeri-Trapez
Vineri-Brate
M-am lasat de abdomene si imi pare rau,ca m-am ingrasat 5kg!! Aveam 70. Acuma ce vreau eu:Vreau si eu o alimentatie corecta,ce sa mananc,cum si cand sa fac cardio,pentru ca vreau sa ajung din nou la 70kg fara a da jos din masa musculara.
...antrenamentul tau este cam nasol...de foarte multe ori s-a vorbit ca picioarele reprezinta temelia si constitue aproximativ jumatate din musculatura corpului, deci trebuie incluse in antrenament...un ex de antrenament:
luni: piept+biceps
marti: picioare
miercuri: pauza
joi :spate+trapez+abdomen
vineri: umeri+triceps
sambata, duminica pauza...
...despre alimentatie citeste la capitolul respectiv, gasesti tot ce ai nevoie...cardio de 2-3 ori/sapt la sfarsitul antrenamentului cate 20-30 de minute ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 17:23 de basu
Marti-Spate triceps
Miercuri-Pauza
Joi-Umeri-Trapez
Vineri-Brate
Salut ! Nu faptul ca te-ai lasat de abdomen te-a facut neaparat sa te ingrasi. Te-a facut sa te ingrasi surplusul caloric. Nu ai reusit tu sa iti dai seama cum sa corelezi nr caloriilor balotate cu cel al caloriilor conusmate (arse). Tine un jurnal cu nr caloriilor consumate (calculate) si daca cumva este necesar introdu cardio.
Din acesta cauza nu putem sa iti spunem cat sa mananci dar putem sa ne dam cu parerea cam ce ar fi poate bine sa mananci. Ia 1,5 -2 grame de proteina/ zi, exclude deocamdata total corbohidratii cu indice ridicat , mai introdu niste grasimi sanatoase. Ia un complex de vitamine si minerale si fa cardio.
Editat de basu pe 29 sep 2012 21:11
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
razvi42
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 21:00 de razvi42
asa imi arata burta acuma de cand m-am ingrasat. Am sa ma uit peste alimentatie sa vad ce dieta pot gasi pe forum,iar acuma trebuie sa incep sa imi antrenez picioarele. Mersi de sfaturi
2012-09-29 20.55.04.jpg (925.76 KB)
Editat de razvi42 pe 29 sep 2012 21:02
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 sep 2012 21:12 de basu
asa imi arata burta acuma de cand m-am ingrasat. Am sa ma uit peste alimentatie sa vad ce dieta pot gasi pe forum,iar acuma trebuie sa incep sa imi antrenez picioarele. Mersi de sfaturi
Cu siguranta asta trebuie sa faci.
|
sus |
|
razvi42
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 21:58 de razvi42
Cu siguranta asta trebuie sa faci.
Da eu nu inteleg faza cu 1,2g proteina zi,de unde stiu eu cate g mananc de proteina..?
Editat de razvi42 pe 29 sep 2012 22:05
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 sep 2012 21:58 de basu
Da eu nu inteleg faza cu 1,2g proteina zi,de unde stiu eu cate g mananc de proteina..?
1,5-2 grame / kg corp am spus.
|
sus |
|
razvi42
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 22:06 de razvi42
1,5-2 grame / kg corp am spus.
Mai degraba as vrea sa tin un regim vreo 1 sapt. Da nu stiu care,cum,ce?
Editat de razvi42 pe 29 sep 2012 22:09
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 23:02 de nicu_ivan
Cum adica de unde stii cate grame de proteine mananci pe zi?
Pai iti cumperi un cantar de bucatarie si dupaia inainte sa mananci masori cate grame din fiecare aliment mananci. Apoi intrii pe net si te uiti pe un tabel de valori nutritionale si te uiti ce procent de proteine au respectivele alimente. Dupaia faci cu regula de trei simple(ai invatat-o la matematica in clasa a 6-a) ca sa calculezi cate grame ai mancat tu.
Adunand gramajul de proteine de la fiecare masa, obtii cate proteine ai mancat zilnic.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|