Salut tuturor
Alin
18 ani
Dolj
Am inceput sa practic culturism acum 5 luni am inceput destul de usor vro 2 sapt am bagat batoane mi se pareau apa de ploaie asa ca am trecut la ceva mai serios proteine california fittness USA dupa 2 luni deja incepusem sa pun pe mn masa dar tot mi se parea ca nu e bn asa ca am inceput sa adaug si aminoacizi.Dupa 3 luni rezultate erau destul de bune dar dorinta mea era prea mare sa cresc asa am ama mai adaugat la suplimente xplode arginina si glutamina.La 4 luni de sala am bagat pt prima data creatina Crescuse forta destul de mult cat si masa.Inainte de sarbatori vazand ca nu au aparut deloc efecte secundare am luat o hotarare important asta fii ind pt mine un nou inceput.In data de 5 ianuarie 2011 am luat prima doza de danabol asta constand in 20 de mg pe zi,pe zi ce trece forta si masa cresteau spectaculos.ce pot sa spun eram constient ca asum un risc insa nici la ora actuala nu au aparut efectele secundare ma simt super parca chiar mai sanatos ca inainte.Pe data de 17 ianuarie 2011 am mai luat inca o hotarare f importanta pe care nici acum nu o regret aceea de a lua insulina am inceput sa administrez cate 10 unitatati de inslina pe cale orala mai precis pisez 2 pastile de danabol adaug vitamina e si 10 ui de insulina.Cand am inceput sa merg la sala aveam in jur de 60 de kg si 28 in brat la momentul actual am in jur de 75 de kg si 39 in brat la rece.Nu regret nimic din cea cea fac consider ca tehnologia a evoluat f mult iar riscurile sunt minore si alea pot aparea doar in momementul in care esti inconstient si depasesti doza.In max o sapt as vrea sa incerc si undestor(testosteron )in jur de 2 capsule pe zi 2x40mg.Pot sa spun ca sunt un adept al steroizilor dar aceasta facanduse cu cap si nu depasind dozele.La momentul asta si cu insulina si danabol nu au aparut efecte secundare afara de o agresivitate putin mai crescuta dar asta ma ajuta in momentul antrenamentului da un stimul mervos care ma motiveaza si trag din ce in ce mai tare in opinia mea acesta nu este un efect secundar.
Nu crezi ca este cam exagerat in 5 luni 11 cm?Iar despre efecte secundare vorbesti de parca ai lua de ani de zile,nu cateva saptamani(efectele negative apar mai tarziu sau mai devreme(depinde de tine).Se poate si dupa ani sa nu ai efecte secundare negative,dar multi cred ca antrenamentul,alimentatia si odinhna sunt ok(care sunt necesare unui ciclu cu stero,iar ei sunt la pamant cu toate 3.Un jurnal contine date mult mai detaliate,nu doar asa o prezentare cum nu ai efecte secundare dupa "2 saptamani" de stero,vedem mai tarziu.
Ar trebui mai multe date despre tine,poze,alimentatie,program antrenament,odihna...