Buna seara. Numele meu este Alex. M-am apucat si eu de sala acum 2 luni, pur si simplu fara sfaturi de la profesionisti, tras haotic si as vrea o reeducare in ceea ce priveste asta. Am 19 ani , inaltime 1.74 si 74-75 de kg. As dori sa cresc masa musculara, brat - spate - piept, si as avea si eu nevoie de niste sfaturi de la dumneavostra.
In primul rand as avea nevoie de la voi de un program dupa care sa ma ghidez la sala ( luni - brate / marti - piept etc ) . Vreau sa-mi organizez munca la sala si nu stiu cum. Si daca imi puteti spune si ce aparate sa bag pentru fiecare grupa in parte - cate serii - cate repetari. Si ca regim alimentar trebuie facut ceva? Muncat numai anumite chestii?
Tin sa precizez ca nu am luat nimic pana acum, dar doar ca dupa fiecare sedinta beau o portie de Milk & Egg de la ProNutrition. Este buna? Ce mi-ati recomanda avand in vedere ca sunt si incepator.
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine!
Multumesc.
Asta este tot ce iti trebuie in urmatorii 3 ani. http://www.culturism.ro/antrenament/model-de-antrenament-alcatuit-numai-din-exercitii-compuse.html
Un antrenament in 4 zile pe saptmana zic eu cam asa : luni - piept si biceps, marti pauza, miercuri- spate, joi - pauza, vineri umeri si triceps in ordinea asta, sambata sau dum. picioare functie de cum ai chef, cat de obosit esti si cum e sala deschisa in week. Asta este tot ce iti trebuie. Modalitatea corecta de executie nu o poti invata de aici. Motivul pt care ti-am raspuns este ca stii sa vorbesti si sa te exprimi ,spre deosebire de alti analfabeti nascuti pe messenger.