Pagina 1 din 1
Gabriel588
Junior member 17 mesaje
|
Jurnal Gabriel588
scris pe 4 feb 2012 12:15 de Gabriel588
Salut....Ma numesc Gabriel am 17 ani 1.80 inaltime si 62 kg......Am inceput sala acum o luna si am luat deja 2 kg greutate(nu stiu exact cat la % muschi)..Programul meu de antrenament este:
-Luni:Piept
-Marti:Umeri+antebrat
-Miercuri:Spate+trapez
-Joi:Picioare
-Vineri:Biceps,triceps
-Sambataauza
-Duminica:Pauza
Alimentatie:Ora 6:30 200 grame muesli cu 200 ml lapte
Ora 10:00 un sanwich
Ora 12:00 un sanwich
Ora 14:00 ciorba de legume sau pui+200gr pui si 200 gr cartofi fierti
Ora 15:30 Antrenament
Ora 17:00 200 grame orez+100 gr pui
Ora 19:00 400 ml lapte
Ora 21:00 Somn
Acum vreau sa mentionez ca eu de la 8:00 pana la 14:00 sunt la scoala si nu am decat 2 sanwichuri la mn....deci accept orice fel de sugestii cu privire la antrenament si alimentatie...P.S:sunt genul ectomorf!!!!!
|
sus |
|
Gabriel588
Junior member 17 mesaje
|
Re: Jurnal Gabriel588
scris pe 4 feb 2012 20:37 de Gabriel588
Va rog frumos...chiar nimeni nu e interesat de jurnalul meu..orice sfat e bn venit va rog postati!!!
|
sus |
|
FlorinPop
Junior member 37 mesaje
|
scris pe 4 feb 2012 22:29 de FlorinPop
Va rog frumos...chiar nimeni nu e interesat de jurnalul meu..orice sfat e bn venit va rog postati!!!
Cred ca poti sa te lipsesti de trapez si antebrat,sunt grupe secundare.Antebratul se dezvolta deodata cu celalalte grupe.Nu are rost sa il antrenezi inca,eventual ocazional.
Restul din cate vad e ok.
Editat de FlorinPop pe 4 feb 2012 22:29
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 6 feb 2012 12:41 de yo_shmen94
Salut....Ma numesc Gabriel am 17 ani 1.80 inaltime si 62 kg......Am inceput sala acum o luna si am luat deja 2 kg greutate(nu stiu exact cat la % muschi)..Programul meu de antrenament este:
-Luni:Piept
-Marti:Umeri+antebrat
-Miercuri:Spate+trapez
-Joi:Picioare
-Vineri:Biceps,triceps
-Sambataauza
-Duminica:Pauza
Alimentatie:Ora 6:30 200 grame muesli cu 200 ml lapte
Ora 10:00 un sanwich
Ora 12:00 un sanwich
Ora 14:00 ciorba de legume sau pui+200gr pui si 200 gr cartofi fierti
Ora 15:30 Antrenament
Ora 17:00 200 grame orez+100 gr pui
Ora 19:00 400 ml lapte
Ora 21:00 Somn
Acum vreau sa mentionez ca eu de la 8:00 pana la 14:00 sunt la scoala si nu am decat 2 sanwichuri la mn....deci accept orice fel de sugestii cu privire la antrenament si alimentatie...P.S:sunt genul ectomorf!!!!!
ar fi bine ca dupa spate+trapez sa faci pauza,si sa mergi pe urma vieri si sambata la sala
dimineata iti trebuie niste proteine
ce contin acele sandwichuri?
la ora 14 e putin o ciorba de legume,si nu prea are valoare nutritionala,eu zic sa pui cioba cu o sursa de carbo si ceva carne
antrenamentul tine o ora jumatate la tine?mult..
dupa antrenament iati niste dextroza,daca nu mananca 2 lingurite de miere si 5- de grame de stafine
ar trebui la ora 19 sa ai o masa calumea
iar laptele sal bei cu 20 de min inainte de somn
mai consuma fructe,legume,o banana si o portocala in timpul scolii sunt binevenite
de dimineata ar merge un morcov,sau un kiwi/rodie
eu zic sa nu te lipsesti de antebrat si trapez,chiar iti recomand sa le faci
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
Gabriel588
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 13:52 de Gabriel588
ar fi bine ca dupa spate+trapez sa faci pauza,si sa mergi pe urma vieri si sambata la sala
dimineata iti trebuie niste proteine
ce contin acele sandwichuri?
la ora 14 e putin o ciorba de legume,si nu prea are valoare nutritionala,eu zic sa pui cioba cu o sursa de carbo si ceva carne
antrenamentul tine o ora jumatate la tine?mult..
dupa antrenament iati niste dextroza,daca nu mananca 2 lingurite de miere si 5- de grame de stafine
ar trebui la ora 19 sa ai o masa calumea
iar laptele sal bei cu 20 de min inainte de somn
mai consuma fructe,legume,o banana si o portocala in timpul scolii sunt binevenite
de dimineata ar merge un morcov,sau un kiwi/rodie
eu zic sa nu te lipsesti de antebrat si trapez,chiar iti recomand sa le faci
Antrenamentul tine 1 ora dar imi i-a jumatate de ora sa ajung acasa....In rest incerc sa mananc mai mult....desi bag foarte mult orez,pui,cartofi...din pacate mi-e frica sa iau proteine deoarece am gastrita...si cu portocalele nu prea ma inteleg deoarece imi dau niste arsuri gastrice foarte mari....dar cred ca o sa imi iau dymatize super mass gainer sa vad daca e bun...Sanwichurile contin salam,margarina,cascaval,branza de vaca!
Editat de Gabriel588 pe 7 feb 2012 13:55
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 14:02 de basu
Antrenamentul tine 1 ora dar imi i-a jumatate de ora sa ajung acasa....In rest incerc sa mananc mai mult....desi bag foarte mult orez,pui,cartofi...din pacate mi-e frica sa iau proteine deoarece am gastrita...si cu portocalele nu prea ma inteleg deoarece imi dau niste arsuri gastrice foarte mari....dar cred ca o sa imi iau dymatize super mass gainer sa vad daca e bun...Sanwichurile contin salam,margarina,cascaval,branza de vaca!
Renunta la aceste proteine sau gaseste una pe care sa o tolerezi. Incearca si cu aminoacizi. In loc de portocale incearca alte fructe. Acele gustari nu trebuie facute cu salam si margarina. Am tot discutat. Carne feliata, branza, legume, verdeturi. Din astea sa fie in ele. Nu alimente procesate si/sau transesterificate. Margarina aia este cea mai mare porcarie posibila. Nu cunosti alte surse de grasimi mai bune ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gabriel588
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 16:46 de Gabriel588
Renunta la aceste proteine sau gaseste una pe care sa o tolerezi. Incearca si cu aminoacizi. In loc de portocale incearca alte fructe. Acele gustari nu trebuie facute cu salam si margarina. Am tot discutat. Carne feliata, branza, legume, verdeturi. Din astea sa fie in ele. Nu alimente procesate si/sau transesterificate. Margarina aia este cea mai mare porcarie posibila. Nu cunosti alte surse de grasimi mai bune ?
Untul e bun??Ok nu o sa mai mananc salam....
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 feb 2012 16:54 de basu
Untul e bun??Ok nu o sa mai mananc salam....
Untul este mai bun. Dar daca tot faci treaba asta incearca sa cumperi produsul adevarat de la tarani. Laptele ala sa provina de la vite hranite cu ce trebuie si care au pascut linistite la soare.
|
sus |
|
Gabriel588
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 7 feb 2012 16:58 de Gabriel588
Untul este mai bun. Dar daca tot faci treaba asta incearca sa cumperi produsul adevarat de la tarani. Laptele ala sa provina de la vite hranite cu ce trebuie si care au pascut linistite la soare.
Apropo...o intrebare am basu...pot sa iau creatina sau dauneaza si creatina la stomac...mi-am mai revenit oricum cu stomacul nu ma mai doare....am tinut regim si acum mananc totul fiert...nu beau suc..alcool nici atat..nu fumez si vad ca incep sa iau in greutate..deci s-ar putea totusi sa pot sa cresc in masa musculara intr-un final
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 feb 2012 17:25 de basu
Apropo...o intrebare am basu...pot sa iau creatina sau dauneaza si creatina la stomac...mi-am mai revenit oricum cu stomacul nu ma mai doare....am tinut regim si acum mananc totul fiert...nu beau suc..alcool nici atat..nu fumez si vad ca incep sa iau in greutate..deci s-ar putea totusi sa pot sa cresc in masa musculara intr-un final
In mod direct nu cred ca se poate stabili o legatura intre creatina si stomac. Indirect ....cine stie. Pana la urma acolo sunt niste reactii chimice. Pus si simplu nu stiu. Eu nu folosesc asa ceva. Chiar daca la inceput am mai luat ceva concentrate proteice ,creatina nu am luat niciodata.
Da poti creste in masa musculara. Daca tii toate lucrurile sub control te vei simti mai bine, vei putea totusi sa faci ceva sport si vei face si ceva muschi.
|
sus |
|
Gabriel588
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 22 feb 2012 18:23 de Gabriel588
Am revenit dupa o luna de sala.....Vreau sa va spun ca se vad rezultate cu acest program si meniu..Am pus 4 kg acum am 64.....Nu am luat nici un fel de proteina...as dori sa iau creatina peste vreo luna e ok?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|