Pagina 1 din 1
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
Jurnal Flavius
scris pe 16 oct 2013 20:09 de 12seven12
Va salut!
M-am hotarat sa imi deschid si eu un jurnal personal.Orice critica este bine venita.Am 19 ani,aprox 1m70 si aprox 60-65kg.Foarte mult nu m-am schimbat in aceasta perioada dat fiind faptul ca nu pot manca chiar asa cum trebuie(mama este plecata si nu am timp si nici nu ma pricep bine sa fac mancare,dar nici timp deoarece sunt ocupat cu scoala)
In trecut aveam un program pe 4 zile,am incercat whey gold standard o cutie si un sac de serious mass si Creatina de la On pe care o folosesc si in momentul de fata dar nu m-au ajutat foarte mult din cauza mancarii.
Momentan fac antrenamentul de pe megaproteine de la crestere masa musculara de la experimentat(Stiu,nu este de mine dar am zis sa incerc pe pielea mea,poate imi prieste).Daca aveti sugestii,ceva,sunt bine venite.
|
sus |
|
12seven12
|
Re: Jurnal Flavius
scris pe 16 oct 2013 20:16 de 12seven12
Sa va faceti cat de cat o idee,asa aratam anul trecut http://postimg.org/image/a31clqokj/ si asa arat acum(dupa ziua de piept,in mod normal nu se vede asa dezvoltat) http://postimg.org/image/okk7nzr6t/
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 20:41 de MihaiCT
Progresele sunt destul de ok se putea si mai mult daca mananci...si ti-as sugera sa faci asta,pana la urma scoala nu e o scuza eu imi prepar de seara pentru dimineata si tot asa,suplimentele sunt "suplimente" nu iti inlocuiesc o masa solida pe care o mananci.Programu de antrenament care este ?
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 20:57 de 12seven12
Progresele sunt destul de ok se putea si mai mult daca mananci...si ti-as sugera sa faci asta,pana la urma scoala nu e o scuza eu imi prepar de seara pentru dimineata si tot asa,suplimentele sunt "suplimente" nu iti inlocuiesc o masa solida pe care o mananci.Programu de antrenament care este ?
Uita-te pe megaproteine la program antrenament,masa musculara,experimentat
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 21:03 de 12seven12
Si da roade?
De moment imi merge bine vad,fac programul de 2 saptamani
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:11 de MihaiCT
Sfatul meu atunci cand faci spate renunta la tractiunile la helcometru si fa tractiuni la bara cu priza larga
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 21:13 de 12seven12
Sfatul meu atunci cand faci spate renunta la tractiunile la helcometru si fa tractiuni la bara cu priza larga
As face dar nu am unde.
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:14 de vladdaniel94
Am vazut si eu programele de antrenament de pe megaproteine.Eu am imprumutat doar programul de nutritie pentru masa musculara si programul de nutritie pentru definire/slabire si mi-a mers foarte bine.Programul de antrenament zic ca este bun doar de inceput.Odata cu trecerea timpului trebuie sa iti faci programul tau care sa il personalizezi dupa corpul tau si cum iti lucreaza de bine.
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 21:15 de 12seven12
Am vazut si eu programele de antrenament de pe megaproteine.Eu am imprumutat doar programul de nutritie pentru masa musculara si programul de nutritie pentru definire/slabire si mi-a mers foarte bine.Programul de antrenament zic ca este bun doar de inceput.Odata cu trecerea timpului trebuie sa iti faci programul tau care sa il personalizezi dupa corpul tau si cum iti lucreaza de bine.
Asta stiu,doar ca acum incerc sa imi cunosc corpul,sa stiu ce ''prefera''
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:16 de MihaiCT
Da este foarte bine ceea ce vrei sa faci dar incearca sa mananci mai mult mancarea este esentialul din ce vad din poze sala nu este foarte dotata dar asta nu este o problema...aiurea ca nu ai unde sa faci tractiuni cu priza larga..
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:21 de MihaiCT
Eu sunt din constanta si pretul unui abonament este 45 de lei + card (doar prima oara cand il faci ) nu e mare diferenta acum depinde unde mergi daca vrei figuri dai si 200ron/luna daca ai vointa poti face orice
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:22 de MihaiCT
Ce buget ai pentru suplimente pe luna ?
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 21:23 de 12seven12
Ce buget ai pentru suplimente pe luna ?
De moment sunt in pana de bani(vine iarna,trebuie sa cumpar amvelope de iarna),dar astept pareri(cam in jurul sumei de 2 milioane)
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 21:29 de 12seven12
si ce suplimente ai vrea sa iti ei ?
Am vrea sa incerc gfx-8 si ceva dextroza daca este nevoie(nu ma pricep prea mult la suplimente) sau optimen
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:30 de MihaiCT
optimem si lasa gfx8 parerea mea orienteazate spre alt ceva
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 21:32 de 12seven12
Am si eu o intrebare,daca imi poate raspunde cineva.Imediat dupa sala obisnuiesc sa mananc arahide sau conserva de peste(are 24g proteine pe 100g si cutia are 90 net).Este bine sau nu?
|
sus |
|
MihaiCT
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:34 de MihaiCT
e bine sa folosesti dextroza (carbohidrati cu indice glicemic mare ) e foarte ieftina dextroza
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 16 oct 2013 21:36 de 12seven12
e bine sa folosesti dextroza (carbohidrati cu indice glicemic mare ) e foarte ieftina dextroza
Dar ajuta cu ceva daca iau optimen si dextroza fara proteine?Credeam ca dextroza se ia doar cu proteine.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 21:54 de Cristi7
Dar ajuta cu ceva daca iau optimen si dextroza fara proteine?Credeam ca dextroza se ia doar cu proteine.
Pai nu prea ai mare nevoie de dextroza(Zahar se absoarbe repede si dispare la fel),ptr ca oricum carbohidrati gasesti din abundenta in f multe alimente.......si nici simpla dupa antrenament nu e prea buna,e mai bine s o faci cu proteine.
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 16 oct 2013 23:19 de AdrianSmile
optimem si lasa gfx8 parerea mea orienteazate spre alt ceva
Mai bine ar lua GFX-8 ,nu l-am incercat dar majoritatea lauda acest supliment.Nu sunt foarte informat in legatura cu Dextroza dar din cate vad la descriere pe PN doar ajuta la absorbtia creatinei si da energie,nu imi dau seama cum ar putea sa il ajute sa puna ceva masa.
" Datorita indexului glicemic ridicat, dextroza este ideala pentru refacerea stocului de energie, imediat dupa antrenament si pentru absorbtia mai buna a creatinei. "
Editat de AdrianSmile pe 16 oct 2013 23:26
Never back down !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 oct 2013 09:15 de basu
Mai bine ar lua GFX-8 ,nu l-am incercat dar majoritatea lauda acest supliment.Nu sunt foarte informat in legatura cu Dextroza dar din cate vad la descriere pe PN doar ajuta la absorbtia creatinei si da energie,nu imi dau seama cum ar putea sa il ajute sa puna ceva masa.
" Datorita indexului glicemic ridicat, dextroza este ideala pentru refacerea stocului de energie, imediat dupa antrenament si pentru absorbtia mai buna a creatinei. "
Nu numai a creatinei. Este vorba despre toti nutrientii.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 17 oct 2013 20:56 de AdrianSmile
Nu numai a creatinei. Este vorba despre toti nutrientii.
Multumesc pentru informatie,oricum mi se pare o aberatie sa zici ca l-ar ajuta mai mult dextroza decat un gainer,aici fiind vorba despre GFX-8
Never back down !
|
sus |
|
12seven12
|
scris pe 17 oct 2013 21:32 de 12seven12
Astazi am facut bicept si triceps.De curand am mai pus 4 kg la biceps dar la prima repetare si cand termin simt o arsura in zona antebratului.S-a mai intamplat cuiva?
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|