Pagina 1 din 1
nanovl
Newbie 5 mesaje
|
Jurnal Daniel
scris pe 18 dec 2012 17:41 de nanovl
Va salut,
am decis sa imi deschis si eu un jurnal personal sa aflu parerile voastre.
Am 8 luni de sala, pana acum 8 luni, am fost sedentar timp de vreo 7-8 ani, doar cu fundul pe scaun si atat.
Am alergat pe banda sa mai dau jos din burta, acum e mult mai bine, dar as vrea sa mai slabesc putin la burta. Aveam 63 kg, acum am 60.
Ma duc de luni pana vineri la sala. Luni piept, marti umeri, miercuri picioare, joi spate, si vineri brate. La sfarsitul antrenamentului mai alerg cate 15 min sau fac niste abdomene(nu prea imi plac).
Ma trezesc la 9, mananc o banana sau un iart, ma duc la sala, si apoi iau micul dejun, mai inghit ceva pe la 4 si a doua masa serioasa la 7 seara.
Dimineata mananc de obicei sunca presata sau alte mezeluri(stiu ca nu sunt bune), 3 felii de paine neagra, lapte batut, branza, masline, branza topita, cremwursti, oua, etc.
Seara pui, vita si peste mai rar, cartofi la tava, piure sau orez.
Vreau sa va intreb daca e bun progresul meu sau nu, am impresia ca nu prea acumulez masa musculara cum ar trebui.
Am luat 2 luni aminoacizi Biotech, proteine biotech si Optimum Nutrion, 1 luna vitamine ON, si creatina jumatate de cutie.
As dorii niste sfaturi de la cei care se pricep mai bine, in legaruta cu alimentia si altele.
Multumesc anticipat.
Niste poze: http://www.use.com/4942cba088dd95a82e84
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: Jurnal Daniel
scris pe 18 dec 2012 19:14 de CosminPerjo
Va salut,
am decis sa imi deschis si eu un jurnal personal sa aflu parerile voastre.
Am 8 luni de sala, pana acum 8 luni, am fost sedentar timp de vreo 7-8 ani, doar cu fundul pe scaun si atat.
Am alergat pe banda sa mai dau jos din burta, acum e mult mai bine, dar as vrea sa mai slabesc putin la burta. Aveam 63 kg, acum am 60.
Ma duc de luni pana vineri la sala. Luni piept, marti umeri, miercuri picioare, joi spate, si vineri brate. La sfarsitul antrenamentului mai alerg cate 15 min sau fac niste abdomene(nu prea imi plac).
Ma trezesc la 9, mananc o banana sau un iart, ma duc la sala, si apoi iau micul dejun, mai inghit ceva pe la 4 si a doua masa serioasa la 7 seara.
Dimineata mananc de obicei sunca presata sau alte mezeluri(stiu ca nu sunt bune), 3 felii de paine neagra, lapte batut, branza, masline, branza topita, cremwursti, oua, etc.
Seara pui, vita si peste mai rar, cartofi la tava, piure sau orez.
Vreau sa va intreb daca e bun progresul meu sau nu, am impresia ca nu prea acumulez masa musculara cum ar trebui.
Am luat 2 luni aminoacizi Biotech, proteine biotech si Optimum Nutrion, 1 luna vitamine ON, si creatina jumatate de cutie.
As dorii niste sfaturi de la cei care se pricep mai bine, in legaruta cu alimentia si altele.
Multumesc anticipat.
Niste poze: http://www.use.com/4942cba088dd95a82e84
Mai degraba faci marti picioare si miercuri umeri.Ar trebuii sa mananci din 3 in 3 ore,ultima masa e la 7? ( daca te culci la 10 pe la 8-9 niste proteine cu absorbtie lenta si niste grasimi sanatoase merg foarte bine,perle de branza+ mix de alune crude migdale etc.)
|
sus |
|
nanovl
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 18 dec 2012 23:24 de nanovl
Mai degraba faci marti picioare si miercuri umeri.Ar trebuii sa mananci din 3 in 3 ore,ultima masa e la 7? ( daca te culci la 10 pe la 8-9 niste proteine cu absorbtie lenta si niste grasimi sanatoase merg foarte bine,perle de branza+ mix de alune crude migdale etc.)
Ma culc pe la 12-1. Am tot vrut sa mananc proteine cu absorbtie lenta, dar nu stiu care sunt acele alimente.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 18 dec 2012 23:30 de CosminPerjo
Ma culc pe la 12-1. Am tot vrut sa mananc proteine cu absorbtie lenta, dar nu stiu care sunt acele alimente.
Alimentele care contin proteine cu absorbtie lenta sunt in general lactatele,perle de branza,lapte,ouale de asemenea contin proteine cu absorbtie medie-lenta.
|
sus |
|
nanovl
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 19 dec 2012 13:07 de nanovl
In legatura cu greutatea, am aceleasi kg de 4-5 luni. Ce sa fac sa mai cresc in masa?
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 19 dec 2012 13:56 de ssergiu
In legatura cu greutatea, am aceleasi kg de 4-5 luni. Ce sa fac sa mai cresc in masa?
Un prim lucru care trebuie sa il faci este sa te hotarasti ce vrei: sa slabesti si sa dai burta jos sau sa cresti in masa? Cele doua lucruri sunt diametral opuse si implicit incompatibile.
Daca vrei sa cresti in greutate (si masa), primul lucru care te sfatuiesc sa-l faci este sa renunti la exercitiile cardio. Apoi, sa mananci la fiecare 2-3 ore mancare de calitate cu suficienti nutrienti (proteine, carbo, grasimi sanatoase).
Legat de programul tau, brate dupa spate nu e chiar ok. Exista niste reguli privind succesiunea grupelor si una dintre ele spune ca nu se face biceps dupa spate si nici spate dupa biceps. Sper ca stii de ce.
Editat de ssergiu pe 19 dec 2012 13:59
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 19 dec 2012 15:30 de ricardo
...crezi ca este ok sa mergi la sala doar cu un iaurt in burta? sau o banana? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
nanovl
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 19 dec 2012 16:26 de nanovl
@ssergiu: din pacate nu stiu regulile de succesiune a grupelor, poti sa imi spui te rog in ce ordine ar trebui facute exercitiile?
Am avut burta destul de mare si voiam sa scap de ea in primul rand. Cum sa fac? Sa renunt la cardio pentru o vreme, ca sa mai acumulez masa musculara?
@ricardo: stiu ca nu e prea bine cu o banana sau iaurt, ce as putea sa mananc la prima ora, avand in vedere ca ma duc direct la sala dupa ce ma trezesc?
Va multumesc pt sfaturi.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 19 dec 2012 17:07 de sZoTaK
In legatura cu greutatea, am aceleasi kg de 4-5 luni. Ce sa fac sa mai cresc in masa? mananca mai mult.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 19 dec 2012 19:12 de nicu_ivan
mananca mai mult.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 20 dec 2012 00:27 de ricardo
@ssergiu: din pacate nu stiu regulile de succesiune a grupelor, poti sa imi spui te rog in ce ordine ar trebui facute exercitiile?
Am avut burta destul de mare si voiam sa scap de ea in primul rand. Cum sa fac? Sa renunt la cardio pentru o vreme, ca sa mai acumulez masa musculara?
@ricardo: stiu ca nu e prea bine cu o banana sau iaurt, ce as putea sa mananc la prima ora, avand in vedere ca ma duc direct la sala dupa ce ma trezesc?
Va multumesc pt sfaturi.
...incearca sa mananci ceva consistent cu cel putin 1 ora inainte de antrenament...ti-as recomanda omleta+fulgi de ovaz...poti completa cu un iaurt sau niste masline...eventual o banana ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
nanovl
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 20 dec 2012 20:31 de nanovl
...incearca sa mananci ceva consistent cu cel putin 1 ora inainte de antrenament...ti-as recomanda omleta+fulgi de ovaz...poti completa cu un iaurt sau niste masline...eventual o banana ...
Asa o sa fac... multumesc.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|