Pagina 1 din 1
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
Jurnal Dan
scris pe 19 mar 2014 14:10 de Deniel
din 17.03.2014 am schimbat antrenamentul
luni piept+biceps
marti picioare+abdomen
miercuri pauza
joi umeri +triceps
vineri spate +trapez
sambata pauza
duminica pauza
tot din 17.03.2014 beau dimineata pe stomacul gol 250 ml suc din sfecla , morcov , mar , putina lamaie
Editat de Deniel pe 19 mar 2014 14:15
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Dan
scris pe 19 mar 2014 14:44 de basu
din 17.03.2014 am schimbat antrenamentul
luni piept+biceps
marti picioare+abdomen
miercuri pauza
joi umeri +triceps
vineri spate +trapez
sambata pauza
duminica pauza
tot din 17.03.2014 beau dimineata pe stomacul gol 250 ml suc din sfecla , morcov , mar , putina lamaie
Din moment ce l-ai mentionat , banuiesc ca acest suculet este foarte important pt tine. De ce bei sucul asta ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 19 mar 2014 20:37 de Deniel
Din moment ce l-ai mentionat , banuiesc ca acest suculet este foarte important pt tine. De ce bei sucul asta ?
Am mentionat sa stiu data cand m-am apucat o sa beau 2 saptamani , il iau pentru fier , vitamine , ficat , rau nu are cum sa-mi faca , sper
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 mar 2014 10:54 de basu
Am mentionat sa stiu data cand m-am apucat o sa beau 2 saptamani , il iau pentru fier , vitamine , ficat , rau nu are cum sa-mi faca , sper
Fier, vitamine si ficat. Ok. Spor la treaba !
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 16 mai 2014 21:35 de Deniel
Salut Basu ,
As vrea sa-ti cer o parere am avut o durere violenta la spate zona lombara , am facut RMN si am gasit ca am hernie de disc L5 -S1 , ruperea inelului fibros 5 mm o sa stau acum cateva luni sa treaca durerea si fac ceva tratament . Oare dupa ce-mi revin o sa mai pot face cu greutati ? sa evit ce inseamna presiune pe coloana , ma gandeam la exerciti care nu solicita zona lombara , gen impins la piept , tractiuni , paralele , ma gandesc la scripeti si stat in fund cu sprijin la spate, biceps , triceps .....cam astea ar fi ideeile mele , oare tu ce parere ai ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 mai 2014 09:07 de basu
Salut Basu ,
As vrea sa-ti cer o parere am avut o durere violenta la spate zona lombara , am facut RMN si am gasit ca am hernie de disc L5 -S1 , ruperea inelului fibros 5 mm o sa stau acum cateva luni sa treaca durerea si fac ceva tratament . Oare dupa ce-mi revin o sa mai pot face cu greutati ? sa evit ce inseamna presiune pe coloana , ma gandeam la exerciti care nu solicita zona lombara , gen impins la piept , tractiuni , paralele , ma gandesc la scripeti si stat in fund cu sprijin la spate, biceps , triceps .....cam astea ar fi ideeile mele , oare tu ce parere ai ?
In primul rand trebuie sa stii ca eu nu am competenta in neurologie. Doar asa din vorbe nu imi pot da seama despre ce este vorba. Acum tu pui o intrebare, dar medicul care a vazut rezonanta ce spune ? Zona lombara se poate spune ca este solicitata si in alte pozitii nu doar in acelea in care ti se pare tie. Eu cunosc cazuri de diverse forme de hernie , operate sau nu si in marea lor majoritate nu a mai putut fi vorba despre efort. A fost necesara schimbarea locului de munca, au fost probleme.
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 17 mai 2014 18:25 de Deniel
Doctorul a zis ca sport doar ceva inot , gimnastica si cam atat nici alergari nu a indicat , dar dupa uni ar trebui sa numai faci nimic .....ma gandeam ca in experienta ta ai mai vazut cazuri asemanatoare , oricum o sa incerc dupa perioada de recuperare si o sa vad atunci si o sa reduc greutatile la mimim , mersi oricum pentru raspuns , sa ai o zi buna
|
sus |
|
basu
|
scris pe 17 mai 2014 20:01 de basu
Doctorul a zis ca sport doar ceva inot , gimnastica si cam atat nici alergari nu a indicat , dar dupa uni ar trebui sa numai faci nimic .....ma gandeam ca in experienta ta ai mai vazut cazuri asemanatoare , oricum o sa incerc dupa perioada de recuperare si o sa vad atunci si o sa reduc greutatile la mimim , mersi oricum pentru raspuns , sa ai o zi buna
Experienta nu are nicio legatura. Chirurgia gen este una neurochirurgia este absolut altceva. Fa ce ti-a spus medicul.
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
Jurnal Dan
scris pe 9 feb 2015 23:34 de Deniel
Bine v-am regasit ,
De o luna am reinceput antrenamentele la un nivel mediu ,
4 zile pe saptamana , luni piept-biceps , marti picioare-abdomen , miercuri liber , joi umeri-triceps , vineri spate -trapez , sambata , duminica liber .
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
Jurnal Dan
scris pe 29 mar 2015 00:19 de Deniel
de luni schimbam antrenamentul din cauza ca mi se pare ca bratele au ramas putin in urma si cred ca asta ar fi mai ok pentru brate
luni piept -umeri
marti spate-trapez
miercuri pauza
joi picioare-abdomen
vineri biceps-triceps-antrebate
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 mar 2015 07:56 de basu
de luni schimbam antrenamentul din cauza ca mi se pare ca bratele au ramas putin in urma si cred ca asta ar fi mai ok pentru brate
luni piept -umeri
marti spate-trapez
miercuri pauza
joi picioare-abdomen
vineri biceps-triceps-antrebate
O sa-ti fie greu sa faci piept umeri. Mie imi este greu.
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 29 mar 2015 10:34 de Deniel
O sa-ti fie greu sa faci piept umeri. Mie imi este greu.
Mersi pentru raspuns , nu am mai facut de mult asa piept-umeri , la mine a mers greu piept-triceps , oare sa impart umeri in doua zile ? Sau imi poti da o sugestie in care sa ramana ziua de brate singurele grupe lucrate .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 mar 2015 14:03 de basu
Mersi pentru raspuns , nu am mai facut de mult asa piept-umeri , la mine a mers greu piept-triceps , oare sa impart umeri in doua zile ? Sau imi poti da o sugestie in care sa ramana ziua de brate singurele grupe lucrate .
Exista multe variante de antrenament, dar nu inseamna ca daca lasi o zi dedicata bratelor acestea vor creste. Poate fi o solutie dar nu este neaparat unica si cea mai buna. La mine nu a fost asa si mai stiu si pe altii in sit. asta. Mie mi-a placut mereu sa fac bicepsul cu pectoralii si umerii cu tricepsul. Dar am mai spus asta de nenumarate ori.
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 29 mar 2015 15:46 de Deniel
Asa am facut anul asta de la inceput aproape 3 luni piept -biceps , umeri -triceps si a mers bine doar ca la biceps parca nu merge cum trebuie , am zis sa modific antrenamentul si sa incep cu bicepsul primul , o sa-l incerc asa si o sa vad daca fac fata piept-umeri o sa-ti spun dupa vreo 2-3 antrenamente
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 mar 2015 16:27 de basu
Asa am facut anul asta de la inceput aproape 3 luni piept -biceps , umeri -triceps si a mers bine doar ca la biceps parca nu merge cum trebuie , am zis sa modific antrenamentul si sa incep cu bicepsul primul , o sa-l incerc asa si o sa vad daca fac fata piept-umeri o sa-ti spun dupa vreo 2-3 antrenamente
Atata timp cat ai in ziua aia biceps si triceps nu prea are relevanta pe care il faci primul. Daca aveai spate biceps as fi inteles. Daca tu te simti obosit dupa ce faci inainte de biceps o alta grupa care nu are legatura cu bicepsul ai o problema. Treci pe alergari si mers cu bicicleta in aer liber.
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 29 mar 2015 22:30 de Deniel
Atata timp cat ai in ziua aia biceps si triceps nu prea are relevanta pe care il faci primul. Daca aveai spate biceps as fi inteles. Daca tu te simti obosit dupa ce faci inainte de biceps o alta grupa care nu are legatura cu bicepsul ai o problema. Treci pe alergari si mers cu bicicleta in aer liber.
Cred ca ai inteles gresit nu sunt obosit cand fac doua grupe , nici nu am probleme cu greutatea am 1,98 m -108 kg , am zis sa incep direct cu biceps sa pot forta greutati mari , tricepsul e ok si cred ca merge dupa biceps ....eu vin din handbal fac scari la cetate si acum stau bine cu conditia fizica , cu bicepsul sunt putin mai in urma
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 30 mar 2015 15:34 de vladfloryn
Cred ca ai inteles gresit nu sunt obosit cand fac doua grupe , nici nu am probleme cu greutatea am 1,98 m -108 kg , am zis sa incep direct cu biceps sa pot forta greutati mari , tricepsul e ok si cred ca merge dupa biceps ....eu vin din handbal fac scari la cetate si acum stau bine cu conditia fizica , cu bicepsul sunt putin mai in urma
Eu atunci cand antrenez brate obisnuiesc sa fac alternativ exercitiile pentru biceps si triceps. Incep cu un exercitiu de biceps, fac 3 serii de lucru apoi un exercitiu de triceps cu 3 serii de lucru..si tot asa, 3 exercitii pt fiecare grupa a cate 3 serii. Aleg aceasta varianta pt ca imi permite sa folosesc greutati mai mari, cat timp lucrez o grupa cealalta are cateva minute bune de odihna, dar totodata nici nu apuca sa se raceasca muschiul. Personal, am avut cel mai bun progres la brate cu aceasta abordare.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 mar 2015 15:45 de basu
Atunci nu stii sa pui o intrebare.
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 30 mar 2015 17:04 de Deniel
Atunci nu stii sa pui o intrebare.
ok , Basu mersi pentru interesul acordat
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 30 mar 2015 17:06 de Deniel
Eu atunci cand antrenez brate obisnuiesc sa fac alternativ exercitiile pentru biceps si triceps. Incep cu un exercitiu de biceps, fac 3 serii de lucru apoi un exercitiu de triceps cu 3 serii de lucru..si tot asa, 3 exercitii pt fiecare grupa a cate 3 serii. Aleg aceasta varianta pt ca imi permite sa folosesc greutati mai mari, cat timp lucrez o grupa cealalta are cateva minute bune de odihna, dar totodata nici nu apuca sa se raceasca muschiul. Personal, am avut cel mai bun progres la brate cu aceasta abordare.
Pare o idee buna , nu ma mai lucrat alternativ , o sa incerc , mersi .
|
sus |
|
Deniel
Junior member 13 mesaje
|
Jurnal Dan
scris pe 26 apr 2015 10:02 de Deniel
A trecut o luna de cand am schimbat antrenamentul si este un progres bratele merg bine biceps+triceps , cu mentinunea ca fac primadata biceps si dupa triceps , concluzie mai merg inca 2 luni cu antrenamentul asta .
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|