Pagina 1 2 3 4 din 4
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
Jurnal Claudiu
scris pe 4 apr 2014 20:56 de carhartt1
Fac de 3 zile sala, sunt foarte ambitios si stiu ca trebuie sa muncesc mult, iar adevaratele rezultate se vor vedea peste mai mult de un an, asa ca am rabdare si perseverenta.
Supliment folosesc GFX-8 de la ProNutrition, imi place ca are si 2.5g creatina si nu sunt nevoit sa cumpar separat, oricum cred ca nu am nevoie de foarte multa acum la inceput.
Pentru inceput mi-am ales un program in care lucrez fiecare grupa individual, asta pana cand ma obisnuiesc cu aparatele si pana vad cum sta treaba...
Luni: pauza ( e sala inchisa )
Marti: piept
Miercuri: spate
Joi: biceps
Vineri: picioare
Sambata: triceps
Duminica: pauza
Lucrez fiecare grupa de muschi in minim 3 pozitii, 4 serii a cate 8-12 repetari.
Este un program pentru un incepator ca mine... sper ca este cat de cat potrivit, daca nu vi se pare ok va rog sa ma ajutati sa-mi organizez un program potrivit.
Am 16 ani, 1.75 si 60kg.
Daca vi se pare ceva in neregula la program, va rog sa ma corectati, mersi si o seara placuta sa aveti!
Editat de carhartt1 pe 4 apr 2014 21:04
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
Re: Jurnal Claudiu
scris pe 4 apr 2014 21:30 de Ciule
Fac de 3 zile sala, sunt foarte ambitios si stiu ca trebuie sa muncesc mult, iar adevaratele rezultate se vor vedea peste mai mult de un an, asa ca am rabdare si perseverenta.
Supliment folosesc GFX-8 de la ProNutrition, imi place ca are si 2.5g creatina si nu sunt nevoit sa cumpar separat, oricum cred ca nu am nevoie de foarte multa acum la inceput.
Pentru inceput mi-am ales un program in care lucrez fiecare grupa individual, asta pana cand ma obisnuiesc cu aparatele si pana vad cum sta treaba...
Luni: pauza ( e sala inchisa )
Marti: piept
Miercuri: spate
Joi: biceps
Sambata: triceps
Duminica: pauza
Lucrez fiecare grupa de muschi in minim 3 pozitii, 4 serii a cate 8-12 repetari.
Este un program pentru un incepator ca mine... sper ca este cat de cat potrivit, daca nu vi se pare ok va rog sa ma ajutati sa-mi organizez un program potrivit.
Am 16 ani, 1.75 si 60kg.
Daca vi se pare ceva in neregula la program, va rog sa ma corectati, mersi si o seara placuta sa aveti!
De ce nu faci bratele impreuna?
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 22:25 de carhartt1
De ce nu faci bratele impreuna?
Pai nu cred ca as putea, v-am spus... sunt incepator si nu pot sa ridic greutati foarte mari, trebuie sa-mi cladesc o conditie fizica decenta.
Imi puteti face voi un program pentru un incepator? As fi recunoscator!
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 22:30 de marius0
Pai nu cred ca as putea, v-am spus... sunt incepator si nu pot sa ridic greutati foarte mari, trebuie sa-mi cladesc o conditie fizica decenta.
Imi puteti face voi un program pentru un incepator? As fi recunoscator!
http://www.culturism.ro/antrenament/un-antrenament-si-un-plan-alimentar-pentru-incepatori.html
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 22:49 de carhartt1
http://www.culturism.ro/antrenament/un-antrenament-si-un-plan-alimentar-pentru-incepatori.html
N-am inteles nimic din ala.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 23:49 de marius0
N-am inteles nimic din ala.
Ce n-ai inteles ?
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 23:51 de carhartt1
Ce n-ai inteles ?
Pai nici macar nu stiu la ce grupe se refera si ce grupe de muschi lucreaza acele exercitii.
Daca imi poti explica mai amanuntit... mersi!
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 4 apr 2014 23:56 de marius0
Pai nici macar nu stiu la ce grupe se refera si ce grupe de muschi lucreaza acele exercitii.
Antrenamentul presupune antrenarea mai multor grupe de muschi la fiecare antrenament in mare parte prin miscari compuse.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 5 apr 2014 08:37 de basu
Aceste lucruri s-au explicat deja aici. Daca nu stii lucrurile astea invata-le !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 7 apr 2014 15:05 de carhartt1
Aceste lucruri s-au explicat deja aici. Daca nu stii lucrurile astea invata-le !
Ma gandesc ca din saptamana ce urmeaza sa incep sa lucrez cu acest program, ce parere aveti?
Marti: piept+triceps
Miercuri: spate+biceps
Joi: pauza
Sambata: umeri+trapez
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 7 apr 2014 15:32 de shift
Ma gandesc ca din saptamana ce urmeaza sa incep sa lucrez cu acest program, ce parere aveti?
Marti: piept+triceps
Miercuri: spate+biceps
Joi: pauza
Sambata: umeri+trapez
Proasta, nu recomandam incepatorilor sa lucreze piept cu triceps si spate cu biceps. Si abdomen cand aveai de gand sa faci?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 apr 2014 16:42 de marius0
Proasta, nu recomandam incepatorilor sa lucreze piept cu triceps si spate cu biceps. Si abdomen cand aveai de gand sa faci?
Poate e optional...
|
sus |
|
shift
|
scris pe 7 apr 2014 16:49 de shift
Poate e optional...
Nu cred, ori e zilnic, ori e dupa fiecare antrenament... asa vad ca "se poarta".
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 apr 2014 17:12 de basu
Nu cred, ori e zilnic, ori e dupa fiecare antrenament... asa vad ca "se poarta".
Dar ce aveti cu baietii daca vor sa aiba abdomenul definit ?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 apr 2014 17:22 de marius0
Dar ce aveti cu baietii daca vor sa aiba abdomenul definit ?
Nu avem nimic... suntem doar curiosi cat de repede apare acel six pack frumos ca in filmele de pe youtube cu programe in care trebuie sa faci sute de repetari si exercitii si care promit prea multe...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 apr 2014 17:38 de basu
Nu avem nimic... suntem doar curiosi cat de repede apare acel six pack frumos ca in filmele de pe youtube cu programe in care trebuie sa faci sute de repetari si exercitii si care promit prea multe...
Pai nu apar. Nu vor.
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 8 apr 2014 06:55 de r_rrobi
Pai nu apar. Nu vor.
Da si cand o sa apara..aha
Editat de r_rrobi pe 8 apr 2014 06:56
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 apr 2014 07:40 de basu
Da si cand o sa apara..aha
O sa apara daca antrenamentul este facut corespunzator. Orice grupa musculara apare daca este stimulata. Daca se face antrenament dupa ureche , eventual zilnic si daca este dublat de o dieta aiurea nu se va evidentia nimic. Sa nu uitam ca in acest jurnal s-a plecat de la premisa ca, Claudiu este un incepator , care nu stie momentan nici macar care ar fi exercitiile potrivite pt fiecare grupa musculara. Este usor de dedus ca nu stie nici care ar fi modalitatea de hranire corecta si nici alte lucruri nu stie. El trebuie sa se documenteze si colegii si-au exprimat temerea justificata desigur ca daca nu se informeaza va pleca gresit. Daca va face abdomen zilnic de exemplu cred ca nu va proceda cum trebuie. In acest forum, exista deja informatia necesara si in primul rand in articolele scrise de Ruxandra, ele sunt mult mai usor de gasit fiind foarte vizibile. Deci recomandarea pt baiatul numit Claudiu este sa se informeze, sa gaseasca un program simplu pt incepatori , sa antreneze o grupa o data pe saptamana, sa puna baza pe alimentatie si mai putin pe suplimentatie si foarte important sa ramana conectat la ce se discuta aici. Daca intra macar o data pe zi pe forum si vede ce se scrie aici in scurt timp va afla raspunsul la toate intrebarile sale.
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 8 apr 2014 16:53 de carhartt1
O sa apara daca antrenamentul este facut corespunzator. Orice grupa musculara apare daca este stimulata. Daca se face antrenament dupa ureche , eventual zilnic si daca este dublat de o dieta aiurea nu se va evidentia nimic. Sa nu uitam ca in acest jurnal s-a plecat de la premisa ca, Claudiu este un incepator , care nu stie momentan nici macar care ar fi exercitiile potrivite pt fiecare grupa musculara. Este usor de dedus ca nu stie nici care ar fi modalitatea de hranire corecta si nici alte lucruri nu stie. El trebuie sa se documenteze si colegii si-au exprimat temerea justificata desigur ca daca nu se informeaza va pleca gresit. Daca va face abdomen zilnic de exemplu cred ca nu va proceda cum trebuie. In acest forum, exista deja informatia necesara si in primul rand in articolele scrise de Ruxandra, ele sunt mult mai usor de gasit fiind foarte vizibile. Deci recomandarea pt baiatul numit Claudiu este sa se informeze, sa gaseasca un program simplu pt incepatori , sa antreneze o grupa o data pe saptamana, sa puna baza pe alimentatie si mai putin pe suplimentatie si foarte important sa ramana conectat la ce se discuta aici. Daca intra macar o data pe zi pe forum si vede ce se scrie aici in scurt timp va afla raspunsul la toate intrebarile sale.
Desigur ca am sa intru zilnic si am sa va tin la curent.
Imi puteti recomanda un supliment bun pentru mine care sa ma ajute sa iau in masa musculara?
Multumesc!
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 8 apr 2014 20:17 de marius0
Ce e si cu informarea aceasta...Putini o fac desi avem acces la informatii foarte usor, mai ales prin intermediul internetului. In mod normal cand vrem sa progresam intr-un anumit domeniu avem nevoie de aceste informatii foarte pretioase dar daca nu vrem sa le cautam si credem ca exista o pilula magica pentru a avea un abdomen de invidiat sau o masa musculara impresionanta inseamna ca naivitatea este mare, pe langa lene.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 8 apr 2014 21:51 de Cristi7
Desigur ca am sa intru zilnic si am sa va tin la curent.
Imi puteti recomanda un supliment bun pentru mine care sa ma ajute sa iau in masa musculara?
Multumesc!
E bun gfx8,daca tot ai zis ca l iei.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 apr 2014 07:32 de basu
Ce e si cu informarea aceasta...Putini o fac desi avem acces la informatii foarte usor, mai ales prin intermediul internetului. In mod normal cand vrem sa progresam intr-un anumit domeniu avem nevoie de aceste informatii foarte pretioase dar daca nu vrem sa le cautam si credem ca exista o pilula magica pentru a avea un abdomen de invidiat sau o masa musculara impresionanta inseamna ca naivitatea este mare, pe langa lene.
Nimeni nu stie momentan care este mai mare: naivitatea sau lenea. Eu unul nu stiu .
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 9 apr 2014 18:37 de carhartt1
Apropo, ce parere aveti despre acest "program" de alimentatie.
La micul dejun mananc de obicei 2-3 oua omleta sau fierte, cu putina sunca presata sau muschi de vita, poate si ceva legume cum ar fi castravetele + shake-ul proteic.
Inainte de antrenament, adica pe la 11:00/12:00 mananc de obicei o shaorma pentru ca sunt la liceu si alta alternativa mai buna nu am din pacate.
Dupa antrenament, in primele 30 de minute, shake-ul proteic din nou, iar pe la ora 14:00/15:00 un piept de pui fript cu niste salata verde.
Pe la ora 17:00/17:30 o salata de fructe ( mere, banane etc )
Seara pe la ora 19:00 o mancare cum ar fi, fasolea fiarta, orez fiert, cartofi natur etc.
Iar in jurul orei 21:00/21:30 un iaurt sau un pahar cu lapte de vaca/capra fiert, sau lapte sana acru.
Inca sunt la inceput si incerc sa imi stabilesc o alimentatie corecta, cat si un antrenament corespnzator.
Mersi!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 apr 2014 19:49 de basu
Apropo, ce parere aveti despre acest "program" de alimentatie.
La micul dejun mananc de obicei 2-3 oua omleta sau fierte, cu putina sunca presata sau muschi de vita, poate si ceva legume cum ar fi castravetele + shake-ul proteic.
Inainte de antrenament, adica pe la 11:00/12:00 mananc de obicei o shaorma pentru ca sunt la liceu si alta alternativa mai buna nu am din pacate.
Dupa antrenament, in primele 30 de minute, shake-ul proteic din nou, iar pe la ora 14:00/15:00 un piept de pui fript cu niste salata verde.
Pe la ora 17:00/17:30 o salata de fructe ( mere, banane etc )
Seara pe la ora 19:00 o mancare cum ar fi, fasolea fiarta, orez fiert, cartofi natur etc.
Iar in jurul orei 21:00/21:30 un iaurt sau un pahar cu lapte de vaca/capra fiert, sau lapte sana acru.
Inca sunt la inceput si incerc sa imi stabilesc o alimentatie corecta, cat si un antrenament corespnzator.
Mersi!
Bun, alimentatia ta arata ca a unui apicultor aflat in concediu medical. Sper ca nu te superi ca am fost direct. Eu de-a lungul timpului am intervenit in postarile colegilor si mi-am spus parerea, am expus felul in care am inteles eu sa imi contruiesc o dieta. Si nu o data, de multe ori, de prea multe ori. Iti pot sugera sa citesti jurnalul acestui coleg de forum de-al nostru, jurnal pe care l-am gasit foarte usor si sa te inspiri de acolo cam ce inseamna o dieta de culturist. Bafta !
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-georgik-pagina1.html
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 9 apr 2014 22:09 de carhartt1
Bun, alimentatia ta arata ca a unui apicultor aflat in concediu medical. Sper ca nu te superi ca am fost direct. Eu de-a lungul timpului am intervenit in postarile colegilor si mi-am spus parerea, am expus felul in care am inteles eu sa imi contruiesc o dieta. Si nu o data, de multe ori, de prea multe ori. Iti pot sugera sa citesti jurnalul acestui coleg de forum de-al nostru, jurnal pe care l-am gasit foarte usor si sa te inspiri de acolo cam ce inseamna o dieta de culturist. Bafta !
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-georgik-pagina1.html
Normal ca nu ma supar, altfel nu va mai ceream pareri.
Am sa incerc sa imi reglez alimentatia cat de mult si cat de bine pot.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 apr 2014 16:06 de basu
Normal ca nu ma supar, altfel nu va mai ceream pareri.
Am sa incerc sa imi reglez alimentatia cat de mult si cat de bine pot.
Si daca tot s-a straduit Ruxandra sa faca acest articol , citeste-l si pe dansul.
http://www.culturism.ro/alimentatie/plan-alimentar-pentru-masa-musculara.html
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 10 apr 2014 23:23 de carhartt1
Si daca tot s-a straduit Ruxandra sa faca acest articol , citeste-l si pe dansul.
http://www.culturism.ro/alimentatie/plan-alimentar-pentru-masa-musculara.html
Mersi pentru link.
Revin cu o alta intrebare, pe piept am un strat de grasime, cand incordez se simte muschiul insa sub stratul nu foarte mare de grasime.
Precizez din nou, am 1.75 si 60KG.
Ar trebui sa fac cardio? Sau doar sa continui sa antrenez pieptul pana card dispare acel strat adipos?
Multumesc!
|
sus |
|
shift
|
scris pe 11 apr 2014 02:38 de shift
Mersi pentru link.
Revin cu o alta intrebare, pe piept am un strat de grasime, cand incordez se simte muschiul insa sub stratul nu foarte mare de grasime.
Precizez din nou, am 1.75 si 60KG.
Ar trebui sa fac cardio? Sau doar sa continui sa antrenez pieptul pana card dispare acel strat adipos?
Multumesc!
Cum adica?!
|
sus |
|
carhartt1
Senior member 67 mesaje
|
scris pe 11 apr 2014 10:35 de carhartt1
Cum adica?!
Pai asta intreb si eu, ce pot face ca sa dispara acel strat adipos de pe piept?
Sa fac cardio, sau doar pur si simplu sa antrenez pieptul cum o fac de obicei si cu timpul va disparea acel strat adipos?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 din 4
| |
|