Pagina 1 din 1
conDaR
Newbie 1 mesaje
|
Jurnal Catalin
scris pe 10 mar 2015 16:02 de conDaR
Salutare tuturor celor pasionati de bodybuilding, numele meu este Catalin, am 25 de ani, 1.70CM si 62KG!
Scopul meu este sa devin din ce in ce mai mare, am ceva experienta in spate, aproximativ 7 ani de mers pe la sala cu pauzele de rigoare, in prezent am 2 luni, si sunt destul de serios si disciplinat de data asta!
Am facut rost de ceva bani si m-am aprovizionat destul de bine, (mancare + suplimente), mananc aproximativ corect si anume : dimineata: omleta din 3 oua si daca am ocazia + lapte cu ovaz sau inlocuiesc omleta cu 4-5 oua fierte, dupa 3 ore orez cu piept de pui, apoi merg la sala, dupa sala iar orez cu piept de pui, dupa alte 3 ore, un cartof mare fiert cu piept de pui (mai putin) sau daca am muschi de vita!, nu beau nimic acidulat, nu consum alcool, doar fumez!
Nedumerirea mea este urmatoarea: mi-am luat aceste suplimente:
- True Mass de la BSN;
- Amino 2700 de la Universal;
- Beta-Alanine de la Weider;
- High Mineral Stack de la Weider;
- BCAA de la Weider;
- Gold Omega 3 de la Olimp Sport Nutrition;
Teoretic as stii cum sa le iau, sa zicem ca m-as lua dupa ce scrie pe cutie, dar practic m-am trezit cu multe de-odata si sunt cam in dilema cu administrarea lor...
Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi, as ramane recunoscator, v-am dat mai multe detalii despre mine, sa va fie si voua mai usor, si stiti ce scop am! Va multumesc anticipat!
Editat de basu pe 10 mar 2015 19:23
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Jurnal Catalin
scris pe 12 mar 2015 12:45 de Gilu
Nedumerirea mea este urmatoarea: mi-am luat aceste suplimente:
- True Mass de la BSN;
- Amino 2700 de la Universal;
- Beta-Alanine de la Weider;
- High Mineral Stack de la Weider;
- BCAA de la Weider;
- Gold Omega 3 de la Olimp Sport Nutrition;
Teoretic as stii cum sa le iau, sa zicem ca m-as lua dupa ce scrie pe cutie, dar practic m-am trezit cu multe de-odata si sunt cam in dilema cu administrarea lor... Ar trebui sa te preocupe mai mult faptul ca dupa 7 an ide sala ai 62kg.
Pune ceva poze sa ne dam seama despre ce e vb.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|