Pagina 1 din 1
cath
Newbie 5 mesaje
|
Jurnal Catalin
scris pe 4 dec 2014 14:56 de cath
Buna ziua, doresc sa ma apuc din nou de antrenament, de data asta serios.
Am putin peste 1.90, 74 de kg. Inca nu mi-am stabilit programul de antrenament, dar vreau sa imi cumpar in primu rand suplimente. Aici e problema: am un buget de 150-180 de lei pe luna.
Scopul principal e cresterea masei musculare. Ce imi recomandati? Vreau ca, ce imi cumpar sa ma tina o luna +- 2-3 zile. Multumesc!
|
sus |
|
Zisu
Junior member 13 mesaje
|
Re: Jurnal Catalin
scris pe 4 dec 2014 15:53 de Zisu
Recomandarea mea, daca vrei sa o iei in seama, este sa incepi antrenamenul, sa iti stabilesti un program de lucru iar suma de bani alocata pentru suplimente sa o investesti in alimentatie. In timp vei acumula experienta si cunostintele necesare practicarii acestui sport si vei putea decide singur ce suplimente iti sunt necesare.
|
sus |
|
cath
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 4 dec 2014 16:06 de cath
Multumesc pentru raspuns. In alimentatie nu investesc, pentru ca am 18 ani, stau cu ai mei. Am un program de antrenament, cel pe care l-am folosit inainte, doar ca s-ar putea sa ii fac niste modificari, tinand cont ca am mai putin timp liber decat de obicei.
Am mai folosit Total Mass, creatina, Ideal Protein, si inca un gainer de la redis, dar sincer nu am fost foarte multumit.
Poate au mai fost si altii intr-o situatie asemanatoare cu a mea, de-aia am deschis topicul, astept sugestii in continuare.
Editat de cath pe 4 dec 2014 16:07
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 4 dec 2014 16:34 de shift
Multumesc pentru raspuns. In alimentatie nu investesc, pentru ca am 18 ani, stau cu ai mei. Am un program de antrenament, cel pe care l-am folosit inainte, doar ca s-ar putea sa ii fac niste modificari, tinand cont ca am mai putin timp liber decat de obicei.
Am mai folosit Total Mass, creatina, Ideal Protein, si inca un gainer de la redis, dar sincer nu am fost foarte multumit.
Poate au mai fost si altii intr-o situatie asemanatoare cu a mea, de-aia am deschis topicul, astept sugestii in continuare.
Problema ta, ca si a celor fara rezultate, este ca traiesti cu impresia ca suplimentele trebuie "sa-ti dea rezultatele". Asa cum a spus si colegul, ar fi mai bine sa mananci ca lumea si sa te preocupe mai putinj suplimentele pentru ca rezultatele nu apar in primul rand din cauza unui antrenament prost si a unei alimentatii defectuoase/incomplete etc. Desigur ca sunt si alti factori dar un supliment prost nu este printre principalele.
Stii exact de ce iei suplimentele?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
cath
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 4 dec 2014 17:05 de cath
Da, sensul il spune chiar cuvantul, suplimenteaza ceva, asta depinde de fiecare supliment. Nu cred ca se deduce din ce am scris pana acum ca traiesc cu impresia ca suplimentele trebuie sa dea rezultate si nu am zis ca nu am avut deloc rezultate atunci cand lucram.
Faptul ca vreau sa iau suplimente e alegerea mea, nu inseamna ca nu mananc bine, nu inteleg care e problema. Eu mi-am descris bugetul si am cerut o parere referitoare la ce pot cumpara cu acesti bani, si nu despre altceva.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 4 dec 2014 17:52 de shift
Da, sensul il spune chiar cuvantul, suplimenteaza ceva, asta depinde de fiecare supliment. Nu cred ca se deduce din ce am scris pana acum ca traiesc cu impresia ca suplimentele trebuie sa dea rezultate si nu am zis ca nu am avut deloc rezultate atunci cand lucram.
Faptul ca vreau sa iau suplimente e alegerea mea, nu inseamna ca nu mananc bine, nu inteleg care e problema. Eu mi-am descris bugetul si am cerut o parere referitoare la ce pot cumpara cu acesti bani, si nu despre altceva.
Dymatize Elite Whey, Advanced Whey, Syntha 6.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|