Pagina 1 din 1
andrei2221
Newbie 6 mesaje
|
Jurnal Andrei2221 ( Help)
scris pe 24 feb 2013 10:07 de andrei2221
Salut! Ma numesc Andrei , si sunt nou aici!
As vrea sa incep prin a va spune ca am o problema destul de mare cu greutatea. La 16 ani si jumatate , am 1.95m inaltime , si numai 71 de kg.
Am decis sa ma apuc de sala din 3 martie , urmand urmatorul program :
Luni : Biceps si Triceps
Marti : Coapse , Gambe si Abdomen
Miercuri : Pectorali , Dorsali si Lombari
Joi : Biceps si Triceps
Vineri : Pectorali si Dorsali
Sambata : Umeri si Trapez
Duminica : Pauza
Ce ziceti , m-ar ajuta sa cresc ? Si , de asemenea , ati recomanda Rapid Mass unui buget cam foarte restrains?
Multumesc frumos.
|
sus |
|
symba
Veteran member 213 mesaje
|
Re: Jurnal Andrei2221 ( Help)
scris pe 24 feb 2013 10:33 de symba
nu lucra grupele de doua ori pe saptamana! mai ales ca esti incepator! cauta un program pentru incepatori!
Some call it an obsession, I call it a lifestyle!
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 10:41 de s1d0x
Salut! Ma numesc Andrei , si sunt nou aici!
As vrea sa incep prin a va spune ca am o problema destul de mare cu greutatea. La 16 ani si jumatate , am 1.95m inaltime , si numai 71 de kg.
Am decis sa ma apuc de sala din 3 martie , urmand urmatorul program :
Ce ziceti , m-ar ajuta sa cresc ? Si , de asemenea , ati recomanda Rapid Mass unui buget cam foarte restrains?
Multumesc frumos.
De 6 ori pe saptamana mi se pare destul de mult, ar ajunge de 4 ori pe saptamana,maxim 5, iar in aceste zile sa cuprinzi toate grupele musculare. Cum zice si symba nu e bine sa lucrezi de doua ori aceleasi grupe, exceptie la abdomen.
Un antrenament ar fi :
Luni: Piept , abdomen
Marti: Spate
Miercuri: Picioare , abdomen
Joi:Umeri,Trapez
Vineri:Brate
Sau poti cauta pe forum alte programe de antrenament.
Editat de s1d0x pe 24 feb 2013 10:42
|
sus |
|
andrei2221
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 10:58 de andrei2221
De 6 ori pe saptamana mi se pare destul de mult, ar ajunge de 4 ori pe saptamana,maxim 5, iar in aceste zile sa cuprinzi toate grupele musculare. Cum zice si symba nu e bine sa lucrezi de doua ori aceleasi grupe, exceptie la abdomen.
Un antrenament ar fi :
Luni: Piept , abdomen
Marti: Spate
Miercuri: Picioare , abdomen
Joi:Umeri,Trapez
Vineri:Brate
Sau poti cauta pe forum alte programe de antrenament.
Si de Rapid Mass ce zici? As vrea sa iau o galeata la 5 kg , si dupa ce o termin sa continui natural. Ar ajuta?
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 11:09 de s1d0x
Si de Rapid Mass ce zici? As vrea sa iau o galeata la 5 kg , si dupa ce o termin sa continui natural. Ar ajuta?
Acum ceva timp am vazut un interviu cu un nutritionist care spunea ca suplimentele nutritive se iau atunci cand nu mai cresti in greutate, deci ar fi bine sa incepi fara ele, nu dauneaza sau ceva de genu, dar mai bine inveti executia corecta a exercitiilor, iti pui alimentatia, antrenamentu, odihna la punct.Oricum in primele luni vei creste usor in greutate, eu in 4 luni am crescut 6 kg, de la 58 la 65. Deci mai bine faci sala pentru inceput fara suplimente, iti asiguri necesaru din alimentatie, iar apoi incepi cu ele.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 feb 2013 12:42 de basu
Acum ceva timp am vazut un interviu cu un nutritionist care spunea ca suplimentele nutritive se iau atunci cand nu mai cresti in greutate, deci ar fi bine sa incepi fara ele, nu dauneaza sau ceva de genu, dar mai bine inveti executia corecta a exercitiilor, iti pui alimentatia, antrenamentu, odihna la punct.Oricum in primele luni vei creste usor in greutate, eu in 4 luni am crescut 6 kg, de la 58 la 65. Deci mai bine faci sala pentru inceput fara suplimente, iti asiguri necesaru din alimentatie, iar apoi incepi cu ele.
In situatia in care aliementatia si tot ce mai reprezinta o rutina sportiva nu sunt puse la punct , suplimentele nu ajuta la nimic. Asta este motivul pt care se observa si aici pe forum ca nu apar rezultatele asteptate cu toate ca baietii dau bani pe suplimente si le tot schimba intre ele permanent , poarta discutii savante despre un supliment sau altul , despre diverse firme care cica ofera marea cu sarea despre substante complexe etc. De fapt cea mai complexa chestie este un antrenament simplu, evitarea dietelor restrictive, odihna si relaxare. Asta este tot ce este necesar.
Editat de basu pe 24 feb 2013 12:45
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|