Pagina 1 din 1
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
Jurnal Andrei
scris pe 29 apr 2013 18:44 de Andrei24
Buna ziua.ma numesc Andrei am 24 de ani 175 cm si 71 kg.Sunt ectomorf deci pun foarte greu masa musculara.Fac sala de 2 ani si cam de 1 an nu mai reusec sa pun masa musculara,pe cantar am avut aceleasi kg pana acum 1 luna cand am trecut de la 69 la 70.6 dar din pacate cred ca acea diferenta este doar la burta si doar tesut adipos pt ca la brate sau piept nu vad diferente.Am inceput sa fac burta si as vrea tare mult daca ati putea sa imi dati cateva saturi legat de alimenatie si suplimente pt a scapa de stratul adipos si pt a creste in masa.Presupun ca aveti nevoie de un jurnal si voi incepe cu suplimente.
I-au Serious Mass dupa antrenament si cam atat.Am citit pe site si cred ca ar trebui sa i-au si altele suplimente si pe langa proteina as vrea sa mai i-au o creatina si niste aminoacizi si un concentrat proteic .
Antrenament:
Luni - piept cu triceps
Impins cu bara - 4* 8-12
Impins cu gantere in plan inclinat - 4* 6-10
Fluturari - 3* 10
Impins cu priza ingusta - 4* 8-12
Presa franceza (extensie cu bara in spatele capului din sezut) - 2* 8-10
Flotari inverse - 2* 8-10
Marti - spate cu biceps
Ramat cu gantere din aplecat - 4* 6-10
Tractiuni cu priza larga - 4* pana la epuizare
Ramat cu bara - 4* 8-10
Flexii cu bara - 4* 6-10
Flexii cu gantere din asezat - 2* 8-12
Flexii concentrate - 2* 8-10
Miercuri - pauza
Joi – picioare
Genuflexiuni – 4* 10-15
Presa pentru picioare - 4* 10-12
Indreptari cu picioarele drepte - 3* 8-10
Flexii biceps femural din asezat - 3* 8-10
Vineri – umeri cu gambe
Impins din asezat cu gantere - 3* 8-10
Impins din asezat cu bara - 3* 8-10
Ridicari laterale cu gantere - 3* 10-12
Ridicari din umeri cu bara - 4* 8-10
Ridicari de gambe din stand - 3* 12-15
Ridicari de gambe din sezut - 3* 12-15
Acesta este programul pe care il fac de vreo 2 luni.
A mai ramas alimentatia: ma trezesc la 8 si pe la 8:45 mananc o porte de 100 g de ovaz cu 200-300g iaurt,uneori in loc de iaurt mai pun zeama de compot si fructe,la 10 sunt la sala,pe la 11:30 ajung acasa si i-au o cupa de Serious Mass cu 300 ml apa, la ora 13:30-14:00 mananc orez cam 150g si cu piept de pui/curcan cam 100-150g,orezul integral,sau paste intergale in loc de orez si foarte rar mai fac cate un cartof fiert sau la copt si o salata de sezon.Mai am o gustare in jurul orei 16:30-17:00, 2 senvisuri sau paste fierte cu putin zahar sau putina branza de vaci sau fructe sau o omleta mica din 2 oua...o gustare.Inca o masa seara unde mananc ciorba si putina carne ( in ultimul timp nu prea imi mai este asa foame seara probabil de la gustarea de la ora 17:00 ) si mie mereu imi este foame noaptea, pe la 11 unde stiu ca nu este bine sa mananc dar nu pot sa dorm daca nu mamnc si atunci beau niste iaurt cu 1-2 felii de paine sau cateva guri de salata sau o bucatica mica de carne cu o felie de paine si la ora 00:00 ma culc.
Singurele zile unde nu am acest program sunt cele de sambata si duminica unde mananc mai putin si nu i-au mereu suplimentele si foarte foarte rar mai pierd o sambata noaptea prin oras,dar foarte rar. As vrea sa ies in partea a 2 a zilei 19:00 19:30 la alergat putin...adica sa alerg 20-30 min si sa fac asta cam de 2-3 ori pe saptamana.Mai am un program de abdomen care il fac acasa de 2 ori pe saptamana ( miercuri si sambata) si cam atat.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Andrei
scris pe 9 mai 2013 19:14 de adi123
cam lung postul, e cam obositor sa citeasca lumea tot ce ai scris acolo ) fa-o putin mai succint
antrenamentul mi se pare ok, alimentatia pana la ora 17:00 e ok dar dupa aia mananci prea putin. de la 17:00 pana te culci mananca o masa consistenta + o gustare. sigur va da rezultate. evita carbo seara.
pune o poza sa vedem cum te prezinti.
ps. se scrie "iau masa" nu "i-au masa"
Editat de adi123 pe 9 mai 2013 19:15
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 10:25 de Andrei24
intradevar este cam lung dar daca tot cer ajutorul ziceam sa fac un jurnal complet nu sa imi ceara detalii fiecare despre una alta.Am sa pun si o poza si scuze pentru greseala gramaticala :-D
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 13:23 de Tooxie
niste sfaturi pt suplimente si pt alergat ?
Serious mass este bun, ti-as recomanda sa iei si dimineata o cupa pe stomacul gol iar cardio poti face de 2 ori pe saptamana miercuri si sambata.
Provocarea cea mare insa este sa iti schimbi alimentatia.
08:30 - Serious mass
09:00 - 1 sau 2 fructe, fulgi de ovaz, iaurt/lapte, omleta
12:00 - Carbo si proteina animala
15:00 - Carbo si proteina animala
18:00 - Carbo si proteina animala
21:00 - Perle de branza, cateva masline, nuci sau alune
Shake-ul de dupa antrenament este de asemenea obligatoriu, mai putin in zilele de pauza.
Daca vrei sa mai adaugi suplimente poti incerca Creatina si Carnitina.
Editat de Tooxie pe 10 mai 2013 13:28
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 14:19 de Andrei24
Serious mass este bun, ti-as recomanda sa iei si dimineata o cupa pe stomacul gol iar cardio poti face de 2 ori pe saptamana miercuri si sambata.
Provocarea cea mare insa este sa iti schimbi alimentatia.
08:30 - Serious mass
09:00 - 1 sau 2 fructe, fulgi de ovaz, iaurt/lapte, omleta
12:00 - Carbo si proteina animala
15:00 - Carbo si proteina animala
18:00 - Carbo si proteina animala
21:00 - Perle de branza, cateva masline, nuci sau alune
Shake-ul de dupa antrenament este de asemenea obligatoriu, mai putin in zilele de pauza.
Daca vrei sa mai adaugi suplimente poti incerca Creatina si Carnitina. dimineta ca mic dejun ma gandeam sa iau un whey si fulgi de ovaz cu iaurt sau lapte,o banana si creatina cu 30 de min inainte de sala...eu merg la sala la ora 10
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 10 mai 2013 18:26 de Tooxie
dimineta ca mic dejun ma gandeam sa iau un whey si fulgi de ovaz cu iaurt sau lapte,o banana si creatina cu 30 de min inainte de sala...eu merg la sala la ora 10
Este bine. Dar se poate si mai bine.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 19:55 de Andrei24
Este bine. Dar se poate si mai bine. Se poate mai bine in legatura cu ora cand merg la sala sau alimentatia si suplimentele?
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 10 mai 2013 20:45 de Tooxie
dimineta ca mic dejun ma gandeam sa iau un whey si fulgi de ovaz cu iaurt sau lapte,o banana si creatina cu 30 de min inainte de sala...eu merg la sala la ora 10
Mai bine ar fi sa iei whey-ul pe stomacul gol cu 30 de minute inainte de prima masa, iar la prima masa sa adaugi 4-5 oua fierte sau omleta.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 21:10 de Andrei24
Mai bine ar fi sa iei whey-ul pe stomacul gol cu 30 de minute inainte de prima masa, iar la prima masa sa adaugi 4-5 oua fierte sau omleta. Deci sa iau whey-ul pe stomacul gol dupa o omleta sau fulgii de ovaz, un fruct si creatina inainte cu 30 de min de sala?
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 21:22 de raduroberti
Deci sa iau whey-ul pe stomacul gol dupa o omleta sau fulgii de ovaz, un fruct si creatina inainte cu 30 de min de sala?
creatina ia o dupa antrenament poate si cu ceva corbo simpli
omleta cu fulgi de ovaz galbenus max 2
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 10 mai 2013 21:31 de Tooxie
Deci sa iau whey-ul pe stomacul gol dupa o omleta sau fulgii de ovaz, un fruct si creatina inainte cu 30 de min de sala?
Nu. Si omleta si fulgii de ovaz.
Editat de Tooxie pe 10 mai 2013 21:36
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 10 mai 2013 23:08 de Andrei24
Va multumesc mult pana acum...am inteles cum ar trebui sa fie un mic dejun si suplimente pt dimineatza.Dupa antrenament ma gandeam sa iau creatina cu dextroza sau sa o amestec cu serious mass si ca pana acum cam dupa o ora jumate servesc pranzul...orez brun cu un mix de legume si niste piept de pui sau aripioare sau curcan si cand ma satur de orez mai fac o mazare sau paste integrale cu carne.Pana aici ce spuneti?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 11 mai 2013 07:56 de raduroberti
Va multumesc mult pana acum...am inteles cum ar trebui sa fie un mic dejun si suplimente pt dimineatza.Dupa antrenament ma gandeam sa iau creatina cu dextroza sau sa o amestec cu serious mass si ca pana acum cam dupa o ora jumate servesc pranzul...orez brun cu un mix de legume si niste piept de pui sau aripioare sau curcan si cand ma satur de orez mai fac o mazare sau paste integrale cu carne.Pana aici ce spuneti?
Nutritienti zilnici trebuie sa vina din mai multe surse adica intr o zi trebuie sa consumi orez integral,paste integrale si daca iti permiti si cartofi yam
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 11 mai 2013 11:23 de Andrei24
Nutritienti zilnici trebuie sa vina din mai multe surse adica intr o zi trebuie sa consumi orez integral,paste integrale si daca iti permiti si cartofi yam Alimentatie cred ca e cea mai mare problema pt ca nu stiu ce anume sa mananc...toata lumea spune orez si cartofi,mananc orez dar ma satur dupa o perioada si nu stiu ce sa mananc intr-o zi plus ca trebuie sa imi gatesc singur sionsider ca asta mai e un dezavantaj
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 11 mai 2013 11:30 de Andrei24
nu stiu ce alimente sa mananc,in ce perioada a zilei trebuie sa le mananc,cum sa le gatesc si cat de mari sa fie portiile pt a creste in masa dar fata grasime(burta). cum arata meniul vostru pt 1-2 zile?
|
sus |
|
Marius86
Senior member 68 mesaje
|
scris pe 11 mai 2013 11:56 de Marius86
Alimentatie cred ca e cea mai mare problema pt ca nu stiu ce anume sa mananc...toata lumea spune orez si cartofi,mananc orez dar ma satur dupa o perioada si nu stiu ce sa mananc intr-o zi plus ca trebuie sa imi gatesc singur sionsider ca asta mai e un dezavantaj
Gateste pt. mai multe zile.Eu asa fac si e mai simplu.Manaca orez,cartofi,fasole, paste integrale,legume,fructe,carne,oua,lapte..etc
Iron on my mind.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 11 mai 2013 12:01 de raduroberti
nu stiu ce alimente sa mananc,in ce perioada a zilei trebuie sa le mananc,cum sa le gatesc si cat de mari sa fie portiile pt a creste in masa dar fata grasime(burta). cum arata meniul vostru pt 1-2 zile?
O ideie pt alimentatie,nu trebuie sa consumi chiar tot ce mananca cryss
http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-dtp-nutrition.html
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 11 mai 2013 13:38 de Andrei24
Pana acum la sala facem intre 8 si 10 repetari pe serie.Ar fi bine sa fac o perioada de 1-2 luni undeva la 5-6 repetari si bineinteles sa cresc greutatile?Tin sa spun ca acum de sarbatori am avut o perioada de 1 saptamana de pauza deci de luni sa incerc cu un maxim de 5-6 repetari pe serie
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 12 mai 2013 21:04 de raduroberti
?????
mai citeste si tu..vrei mura in gura
fiecare face cum se simte mai bine si conteaza antrenamentul daca te uita i mai bine la ce am postat eu acolo invat ai si tu ceva
ex la antrenamentul DTP se fac cate 80 de repetari in superset
|
sus |
|
Andrei24
Junior member 35 mesaje
|
scris pe 19 iul 2013 12:13 de Andrei24
Vreau sa imi cumpar niste suplimente pt perioada de masa si as vrea sa imi spuneti daca sunt bune sau daca sa le inlocuiesc cu altele....Un gainer ON Serious Mass sau Gaspari Real Mass Probiotic care il iau dupa antrenament,un concentrat proteic Advance Mass dimineta pe stomacul gol si in timpul zile,o creatina ON,multivitamine opti-men si un complex omega 3,6,9. Ce parere aveti?
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 19 iul 2013 21:48 de Tooxie
Vreau sa imi cumpar niste suplimente pt perioada de masa si as vrea sa imi spuneti daca sunt bune sau daca sa le inlocuiesc cu altele....Un gainer ON Serious Mass sau Gaspari Real Mass Probiotic care il iau dupa antrenament,un concentrat proteic Advance Mass dimineta pe stomacul gol si in timpul zile,o creatina ON,multivitamine opti-men si un complex omega 3,6,9. Ce parere aveti?
Foarte bune
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|