Pagina 1 2 din 2
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
Jurnal Alex2012
scris pe 12 mai 2012 16:57 de Alex2012
sall baietii.am si eu o intrebare.
18 ani, 1.77 m si 76 kg fac sala de doua luni si iau mega mass 4000 nu am luat nici un amino sau creatina.am pus cv pe mine intrucat am si o alimentatie corespunzatoare.
problema ar fi ca desi pun masa pe burta sa acumulat stat adipos destul de mult.am si crescut in talie.tin sa mentionez ca in astea 2 luni am pus 7,5 kg,si intrucat sala nu are instructor specializat nu stiu ce sa fac ,cum sa o dau jos ,sau sa pun pe mn o data si dupa sa ma definesc.va rog ajutati-ma.multumesc anticipat
Editat de basu pe 13 mai 2012 09:52
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
Jurnal Alex2012
scris pe 12 mai 2012 19:58 de Alex2012
asa este ms de sfat .trebuie sa mai scad din calori.
in afara de zona abdominala totul sa transformat frumos doar in zona mai am grasime in rest muschi si mi sau dilatat si venele
Editat de basu pe 13 mai 2012 09:53
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
Re: Jurnal Alex2012
scris pe 28 iul 2012 00:31 de Alex2012
Problema; dupa ce mi s-au dezvoltat mai mult gambele am observat ca gamba dreapta este mai mare decat cea stanga.Eu cred ca problema ar fi ca la antrenamentele de box ma duc cu stangul in fata si ma sprijin mai mult pe picioul drept,iar cand innaintez ma ridic putin pe degetele piciorului drept.Cred ca sta ar fi problema.
Sau daca ar fi alta eventual sa imi spuneti din ce cauze gamba dreapta s-ar dezvolta mai mult.
Si eventual cum as putea rezolva problema
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 28 iul 2012 00:39 de sZoTaK
sall baietii.am si eu o intrebare.
18 ani, 1.77 m si 76 kg fac sala de doua luni si iau mega mass 4000 nu am luat nici un amino sau creatina.am pus cv pe mine intrucat am si o alimentatie corespunzatoare.
problema ar fi ca desi pun masa pe burta sa acumulat stat adipos destul de mult.am si crescut in talie.tin sa mentionez ca in astea 2 luni am pus 7,5 kg,si intrucat sala nu are instructor specializat nu stiu ce sa fac ,cum sa o dau jos ,sau sa pun pe mn o data si dupa sa ma definesc.va rog ajutati-ma.multumesc anticipat aoleo...7,5 kg in 2 luni... uite. ideea e urmatoarea: iti calculezi caloriile cu care ramai acelasi ( maintenance calories). adaugi la ele 250, vezi cum merge treaba. daca observi ca nu mai cresti, iar 250... si tot asa. degeaba ridici tu caloriile de la 2000 sa zicem, in definire, la 3500, de la o zi la alta.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 28 iul 2012 01:41 de Alex2012
uitati alimentatia mea:
07;-100 gr de somon,trei ablusuri de ou,paine neagra,rosii,castraveti si altelegume,250 ml lapte, un piculet Animal Pak
09-10;-un hamburger facut acasa cu cascaval si carne de curcan ,o banana,2 mere sau portocale
12-13;-250 gr piept de pui,legume,supa sau cioba ,250 ml suc de fructe natural stors acasa
14-14:30;-n pliculet animal pak+creatina
15:00-antrenament
16-16:30-shake proteic + amino
17;-200gr peste sau fructe de mare,cateva fructe(ananas,banane,rodii,curmale,pepene rosu,(la alegere)0)500ml lapte
19;-un pachet de stafide s-au nuci
21-22;-friptura de bovine cu legume si produse lactate,100gr icre,o gustare facuta de mami,niste suc de fructe ,un shake proteic
Ce ar trebui sa schimb?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 28 iul 2012 02:51 de ricardo
Problema; dupa ce mi s-au dezvoltat mai mult gambele am observat ca gamba dreapta este mai mare decat cea stanga.Eu cred ca problema ar fi ca la antrenamentele de box ma duc cu stangul in fata si ma sprijin mai mult pe picioul drept,iar cand innaintez ma ridic putin pe degetele piciorului drept.Cred ca sta ar fi problema.
Sau daca ar fi alta eventual sa imi spuneti din ce cauze gamba dreapta s-ar dezvolta mai mult.
Si eventual cum as putea rezolva problema
...atata timp cat faci box o sa ramai cu diferenta, dupa o sa se echilibreze, nu-i stres ,nu?...si eu am trapzeul stang mult mai dezvoltat (tot de la box) , datorita faptului ca umarul stang il tineam in fata /sus pentru apararea barbiei...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 28 iul 2012 13:52 de sZoTaK
uitati alimentatia mea:
07;-100 gr de somon,trei ablusuri de ou,paine neagra,rosii,castraveti si altelegume,250 ml lapte, un piculet Animal Pak
09-10;-un hamburger facut acasa cu cascaval si carne de curcan ,o banana,2 mere sau portocale
12-13;-250 gr piept de pui,legume,supa sau cioba ,250 ml suc de fructe natural stors acasa
14-14:30;-n pliculet animal pak+creatina
15:00-antrenament
16-16:30-shake proteic + amino
17;-200gr peste sau fructe de mare,cateva fructe(ananas,banane,rodii,curmale,pepene rosu,(la alegere)0)500ml lapte
19;-un pachet de stafide s-au nuci
21-22;-friptura de bovine cu legume si produse lactate,100gr icre,o gustare facuta de mami,niste suc de fructe ,un shake proteic
Ce ar trebui sa schimb? doar nu crezi ca cineva o sa stea sa adune caloriile astea?
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 28 iul 2012 15:26 de Alex2012
doar nu crezi ca cineva o sa stea sa adune caloriile astea?
nu ma refeream la calori,ma referea la aientele pe care le consum inainte de antrenament si dupa ,intelegi ?daca mai trebuie ordina sau sa scot ceva aliment de acolo.
Ce zici asa per total?
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 02:35 de Alex2012
luni: Piept + Biceps
Piept:
1. Impins din culcat cu haltera 4X8-10
2. Impins din inclinat cu haltera 4X8-10
3. Impins din declinat cu haltera 4X8-10
5. Fluturari cu gantere din orizontal 4X8-10
6. Fluturari cu gantere din declinat 4X8-10
Biceps:
1.Flexii cu bara Z din stand 4X8-10
2.Flexii ciocan(hammer), cu ganterele 4X8-10
3.Flexii cu ganterele 4X8-10( In pozitia initiala palmele sunt indreptate una catre cealalta(spre corp) iar in pozitia finala se rotesc spre umar)
4.Flexii xu gantera concentrate 4X8-10
As dori cat mai multe pareri daca se poate
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 08:04 de AlexandruAG
Piept:
Biceps:
3.Flexii cu ganterele 4X8-10( In pozitia initiala palmele sunt indreptate una catre cealalta(spre corp) iar in pozitia finala se rotesc spre umar)
Si termini antrenamentul cam in 2 ore nu?
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 09:35 de basu
Piept:
Biceps:
Este un antrenament labartat si voarte voluminos. Nu vreau sa spun gresit. Cred ca parererile despre care vorbeai trebuie sa le ceri celui care te-a sfatuit sa-l faci asa.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 13:05 de Alex2012
Si termini antrenamentul cam in 2 ore nu?
cam o ora jumate deoarece pauzele intr-e serii nu depasesc 40-50 de secunde
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 13:12 de Alex2012
Este un antrenament labartat si voarte voluminos. Nu vreau sa spun gresit. Cred ca parererile despre care vorbeai trebuie sa le ceri celui care te-a sfatuit sa-l faci asa.
nu m-a sfatuit nimeni sa fac acest antrenament, pur si simplu cu acest program simt ca dau cel mai bun randament de aceea am cerut parerea dumneaostra deoarece nu stiu daca fac bine si as dori sa ma ajutati in ceeace priveste daca trebuie eliminat eva exercitii sau serii sau repetari.
Si da nu am de unde cere un sfat de la antrenorul meu deoarece in vacanta stau la bunici in sighetu marmatiei iar aici nu sunt decat doua sali fara antenor iar angajatii de acolo sunt supraponderali asa ca nu prea am de unde
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 13:46 de basu
nu m-a sfatuit nimeni sa fac acest antrenament, pur si simplu cu acest program simt ca dau cel mai bun randament de aceea am cerut parerea dumneaostra deoarece nu stiu daca fac bine si as dori sa ma ajutati in ceeace priveste daca trebuie eliminat eva exercitii sau serii sau repetari.
Si da nu am de unde cere un sfat de la antrenorul meu deoarece in vacanta stau la bunici in sighetu marmatiei iar aici nu sunt decat doua sali fara antenor iar angajatii de acolo sunt supraponderali asa ca nu prea am de unde
Daca dintre toate multele programe testate de catre tine asta ti se pare cel mai bun tine-te de el si nu mai schimba nimic. Nu vad de ce sa schimbi.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 14:29 de Alex2012
Daca dintre toate multele programe testate de catre tine asta ti se pare cel mai bun tine-te de el si nu mai schimba nimic. Nu vad de ce sa schimbi.
dar exagerez la ceva anume (exerciii ,serii,repetari) daca da ce anume?
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 14:34 de AlexandruAG
Nu e vorba de exagerat. Daca tu spui ca ai dat cel mai bun randament cu el atunci da-i inainte.
Insa personal si eu fac pauze foarte mici intre serii. Si nu cred ca as putea sa fac atat de multe serii fara sa ajung pe la ultimele sa fac cu niste greutati infime.
In plus de asta am invatat ca daca o lungesti asa de mult, prima grupa de muschi lucrata va intra in catabolism.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 14:48 de Alex2012
Nu e vorba de exagerat. Daca tu spui ca ai dat cel mai bun randament cu el atunci da-i inainte.
Insa personal si eu fac pauze foarte mici intre serii. Si nu cred ca as putea sa fac atat de multe serii fara sa ajung pe la ultimele sa fac cu niste greutati infime.
In plus de asta am invatat ca daca o lungesti asa de mult, prima grupa de muschi lucrata va intra in catabolism.
nu am acesta problema daca fac serii multe chiar mai pun greutati la fiecare serie (crescator)
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 15:36 de ricardo
...eu iti recomand ca o sesiune de antrenament sa nu depaseasca 45-60 minute, este contraproductiv mai devreme sau mai tarziu...sfatul meu este sa tai cate un exercitiu atat de la piept cat si de la biceps, sa faci 4ex a cate 3 serii pt piept (la primul exercitiu poti face 4-5 serii, in rest ramai la 3), iar la biceps faci 3 exercitii, primul de 4 serii iar celelalte 2 de cate 3 serii...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 24 nov 2012 21:20 de Alex2012
...eu iti recomand ca o sesiune de antrenament sa nu depaseasca 45-60 minute, este contraproductiv mai devreme sau mai tarziu...sfatul meu este sa tai cate un exercitiu atat de la piept cat si de la biceps, sa faci 4ex a cate 3 serii pt piept (la primul exercitiu poti face 4-5 serii, in rest ramai la 3), iar la biceps faci 3 exercitii, primul de 4 serii iar celelalte 2 de cate 3 serii...
salut baieti am revenit.In acest timp am facut niste progrese vizibile si ma bucur de acest lucru.
As dori sa va intreb cat de mult strica sa nu mananci toata ziua? Din motive personale nu pot sa mananc nimic sambata de la rasaritul sorelui si pana la apus.Poate fi un lucru care sa conteze destul de mult? si sambata nu ma antrenez .Va rog a ma ajutati!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 24 nov 2012 21:51 de sZoTaK
salut baieti am revenit.In acest timp am facut niste progrese vizibile si ma bucur de acest lucru.
As dori sa va intreb cat de mult strica sa nu mananci toata ziua? Din motive personale nu pot sa mananc nimic sambata de la rasaritul sorelui si pana la apus.Poate fi un lucru care sa conteze destul de mult? si sambata nu ma antrenez .Va rog a ma ajutati! faci cumva IF ( intermittent fasting)? daca nu mananci o zi, poti sa recuperezi a doua zi, daca te temi de calorii in minus..dar nu stiu cum te vei simti. eu daca nu mananc 5-6 ore, incep sa am dureri de stomac, de nu mai stiu ce sa fac.
|
sus |
|
Stallone
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 24 nov 2012 22:41 de Stallone
faci cumva IF ( intermittent fasting)? daca nu mananci o zi, poti sa recuperezi a doua zi, daca te temi de calorii in minus..dar nu stiu cum te vei simti. eu daca nu mananc 5-6 ore, incep sa am dureri de stomac, de nu mai stiu ce sa fac.
nu tine de dieta sau de antreament. Tine de un motiv personal.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 24 nov 2012 22:42 de sZoTaK
nu tine de dieta sau de antreament. Tine de un motiv personal. am vazut. o zi nu va strica foarte mult, dar nu stiu cum se va simti cu 0 calorii in spate.
|
sus |
|
Alex2012
Senior member 89 mesaje
|
scris pe 24 nov 2012 22:42 de Alex2012
nu tine de dieta sau de antreament. Tine de un motiv personal.
exact
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 25 nov 2012 00:57 de Tooxie
La ultima masa ar trebui sa renunti la sucul de fructe, iar gustarea de care vorbeai sa nu contina carbo.
Cat despre postul negru care il tii sambata, acesta duce la descompunerea muschilor.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Stallone
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 25 nov 2012 01:18 de Stallone
La ultima masa ar trebui sa renunti la sucul de fructe, iar gustarea de care vorbeai sa nu contina carbo.
Cat despre postul negru care il tii sambata, acesta duce la descompunerea muschilor.
alimentatia aia trebuia schibata de mult
Editat de Stallone pe 25 nov 2012 01:18
|
sus |
|
alexg1
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 25 nov 2012 10:53 de alexg1
Partea cu ultima masa asa e, dar partea cu descompunerea muschilor -> fals. Sunt persoane care folosesc intermittent fasting ca si plan alimentar si reusesc sa creasca in masa minimizand depunerile de grasime.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 25 nov 2012 13:19 de Tooxie
Partea cu ultima masa asa e, dar partea cu descompunerea muschilor -> fals. Sunt persoane care folosesc intermittent fasting ca si plan alimentar si reusesc sa creasca in masa minimizand depunerile de grasime.
IF sa faca cine vrea, e treaba lor dar organismul cand nu ii faci plinul descompune proteine din muschi si le transforma in energie. Daca nu cunosti un lucru, asta nu inseamna ca e fals.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|