salut ! am 1.73m si 85kg . la sfarsitul saptamanii va fi prima mea zi de sala . am cateva intrebari in legatura cu care nu sunt lamurit ,si v-asi ruga daca puteti sa imi raspundeti :
- ce fel de antrenament ar trebuii sa urmez ?
- cate zile pe saptamana ? (eu ma gandeam la 6)
-ar trebuii sa folosesc aminoacizi de ardere ?
-ce cura alimentara ar trebuii sa urmez ?( avand in vedere ca am un fel de alergie la fructe si legume ,inafara merelor )
-batoanele proteinice (de slabit ) sunt o solutie buna ?
ca toata lumea vreau rezultate imediate (desi stiu ca este foarte greu ) ,macar dupa 5 luni vreau sa se vada o diferenta .
Va multumesc anticipat !
Rezultate imediate ?Nu cred...
Dupa 5 luni- da
Simplu, daca vrei sa slabesti nu mananci foarte multi carbohidrati, te-as sfatui sa achizitionezi si o L-CARNITINA, multi folosesc pentru slabit.
6 zile pe saptamana? Depinde si de program eu unu nu pre agreez acest program cu 6/7 zile pe saptamana.
PROBABIL CEL MAI IMPORTANT factor este alimentatia, iar ca orice incepator ca si mine de altfel nu am prea rasfoit forumu. Te sfatuiesc sa-l rasfoiesti bine rau iar apoi sa citesti asta : http://www.culturism.ro/forum/alimentatie/compozitia-alimentelor--valori-nutritionale.html
Astfel o sa stii cate grame de protiene/carbo/etc... sa mananci in functie de masa/definire/slabire
LA fel de important este si alergatul/joggingul.
P.S :Imi cer scuze pentru eventualele greseli gramaticale, sunt foarte obosit.