Pagina 1 din 1
Incepat0r
Newbie 7 mesaje
|
Incepator
scris pe 9 nov 2012 11:57 de Incepat0r
Va salut.Sunt un incepator in acest sport insa am citit mult si de pe acest forum inainte de inregistrare iar acum 2 saptamani m`am hotarat sa reincep mai serios dupa ce am mai facut 3 luni in trecut insa fara un program alimentar sau suplimente dar pot spune ca am fost multumit de rezultate(am incarcat si o fotografie).
In aceste 2 saptamani de cand am reinceput am pus 3 kg pe mine(de la 62.3 la 65.2) si am consumat o cutie de 3kg de GFX8.(cca. 200g/zi).In zilele urmatoare vreau sa imi comand o galeata de GFX8 de 5kg care sa ma tina o luna +vitamine si minerale Dynamite Pak.M`am gandit si la amino2700 dar sunt nehotarat..ma gandesc ca de banii acestia mi`as cumpara mai bine mancare bogata in proteine si carbohidrati.
Ce credeti?Sunt potrivite pentru mine?Ar trebui sa schimb ceva?Sa adaug ceva?
418933_269714416470467_1641724926_n.jpg (513.78 KB)
Editat de WebMaster pe 9 nov 2012 17:13
|
sus |
|
Incepat0r
Newbie 7 mesaje
|
Re: Incepat0r
scris pe 9 nov 2012 11:59 de Incepat0r
Programul meu de antrenament este:
Luni:
piept+partea din fata si laterala a umerilor + trapez
Marti:
spate+partea din spate a umerilor+ abdomene
Miercuri:
coapse+gambe
Joi:
pauza
Vineri:
biceps+triceps+antebrat
La grupele mari fac cate 4 exercitii-3 serii-6-12 repetari despre care mi s`a spus ca este bun.(Este alcatuit de mine)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 9 nov 2012 12:06 de Gilu
Va salut.Sunt un incepator in acest sport insa am citit mult si de pe acest forum inainte de inregistrare iar acum 2 saptamani m`am hotarat sa reincep mai serios dupa ce am mai facut 3 luni in trecut insa fara un program alimentar sau suplimente dar pot spune ca am fost multumit de rezultate(am incarcat si o fotografie).
In aceste 2 saptamani de cand am reinceput am pus 3 kg pe mine(de la 62.3 la 65.2) si am consumat o cutie de 3kg de GFX8.(cca. 200g/zi).In zilele urmatoare vreau sa imi comand o galeata de GFX8 de 5kg care sa ma tina o luna +vitamine si minerale Dynamite Pak.M`am gandit si la amino2700 dar sunt nehotarat..ma gandesc ca de banii acestia mi`as cumpara mai bine mancare bogata in proteine si carbohidrati.
Ce credeti?Sunt potrivite pentru mine?Ar trebui sa schimb ceva?Sa adaug ceva? Salut.
Inainte de toate, alcatuieste-ti un program de alimentatie si antrenament.Posteaza-le aici ca sa-ti putem da sfaturi.
Legat de suplimente, ca un stack general si de baza iti recomand:
-Dimineata si inainte de antrenament aminoacizi
-Dupa antrenament gainer
-Seara la culcare Milk&egg
Complexul de vitamine si minerale nu trebuie sa lipseasca.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 9 nov 2012 12:08 de Gilu
Luni:
Marti:
Miercuri:
coapse+gambe
Joi:
pauza
Vineri:
biceps+triceps+antebrat
La grupele mari fac cate 4 exercitii-3 serii-6-12 repetari despre care mi s`a spus ca este bun.(Este alcatuit de mine) Este bun antrenamentul, dar cred ca mai bine ti-ar prinde ziua de pauza miercuri.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 9 nov 2012 15:50 de ricardo
Luni:
Marti:
Miercuri:
coapse+gambe
Joi:
pauza
Vineri:
biceps+triceps+antebrat
La grupele mari fac cate 4 exercitii-3 serii-6-12 repetari despre care mi s`a spus ca este bun.(Este alcatuit de mine)
...eu as zice ca ar merge mai bine abdomenul luni si trapez marti, alaturi de spate si umeri posteriori...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Incepat0r
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 9 nov 2012 19:21 de Incepat0r
Salut.
Inainte de toate, alcatuieste-ti un program de alimentatie si antrenament.Posteaza-le aici ca sa-ti putem da sfaturi.
Legat de suplimente, ca un stack general si de baza iti recomand:
-Dimineata si inainte de antrenament aminoacizi
-Dupa antrenament gainer
-Seara la culcare Milk&egg
Complexul de vitamine si minerale nu trebuie sa lipseasca.
Deci imi voi cumpara si aminoacizi insa nu cred ca am sa imi permit si Milk&Egg.Va fi bun si un gainer in locul lui,nu?Eventual l-as putea face cu lapte inainte de culcare.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 9 nov 2012 20:03 de Valy_305
Deci imi voi cumpara si aminoacizi insa nu cred ca am sa imi permit si Milk&Egg.Va fi bun si un gainer in locul lui,nu?Eventual l-as putea face cu lapte inainte de culcare.
Mai bine decat lapte simplu inainte de culcare.
Keep it up.
|
sus |
|
alexg1
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 9 nov 2012 22:37 de alexg1
Mai bine decat lapte simplu inainte de culcare.
Nu e mai bine deloc, gainerul are carbo, pe care nu ar fi bine sa-i manance inainte de culcare.
Pentru masa dinainte de culcare ai lapte, iaurt, perle de branza, branza slaba (astea sunt surse de caseina) + nuci, alune, migdale etc (grasimi).
Editat de alexg1 pe 9 nov 2012 22:37
|
sus |
|
Incepat0r
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 10 nov 2012 05:16 de Incepat0r
Nu e mai bine deloc, gainerul are carbo, pe care nu ar fi bine sa-i manance inainte de culcare.
Pentru masa dinainte de culcare ai lapte, iaurt, perle de branza, branza slaba (astea sunt surse de caseina) + nuci, alune, migdale etc (grasimi).
Deci inainte de culcare ar fi mai potrivit laptele sau un iaurt decat un shake din gainer?
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 10 nov 2012 11:55 de Tooxie
Deci inainte de culcare ar fi mai potrivit laptele sau un iaurt decat un shake din gainer?
Categoric. Lapte, iaurt sau branza, chiar si 2 oua fierte ar fi bune.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 10 nov 2012 13:19 de londoncalling
sa te feresti de carbohidrati seara
no risk , no fun!
|
sus |
|
Incepat0r
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 17:17 de Incepat0r
Multumesc baieti.Am sa tin cont!
Este bine daca imi fac dimineata un shake din 170-180g de GFX din care beau de 3 ori pe zi? Asta ar insemana cam 30g de proteine/portie iar la 66 de kg ale mele ma gandesc ca imi ajung.Pareri?
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 17:54 de CosminPerjo
Este bine daca imi fac dimineata un shake din 170-180g de GFX din care beau de 3 ori pe zi? Asta ar insemana cam 30g de proteine/portie iar la 66 de kg ale mele ma gandesc ca imi ajung.Pareri?
Daca vrei sa bei de 3 ori pe zi iti faci de 3 ori shakeuri proaspete.
|
sus |
|
alexg1
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 18:43 de alexg1
Daca il tii la frigider si il scoti doar cand bei e ok, doar ca la kg tale nu ai nevoie de mai mult de 130g de prot/zi. Si gandeste-te ca din alimentatie ar trebui sa provina partea cea mai consistenta. De exemplu eu merg pe 140-145g/zi si sunt pe la 71 kg, dar din concentrat proteic iau 20, maxim 30g dupa antrenament.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 19:07 de CosminPerjo
Daca il tii la frigider si il scoti doar cand bei e ok, doar ca la kg tale nu ai nevoie de mai mult de 130g de prot/zi. Si gandeste-te ca din alimentatie ar trebui sa provina partea cea mai consistenta. De exemplu eu merg pe 140-145g/zi si sunt pe la 71 kg, dar din concentrat proteic iau 20, maxim 30g dupa antrenament.
|
sus |
|
Incepat0r
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 09:50 de Incepat0r
Stiu ca am nevoie de cca 120-130g de proteine pe zi iar din suplimente iau cam 90 iar restul din alimentatie.Este atat de importanta sursa proteinelor?Si daca da,de ce?
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 10:43 de CosminPerjo
Stiu ca am nevoie de cca 120-130g de proteine pe zi iar din suplimente iau cam 90 iar restul din alimentatie.Este atat de importanta sursa proteinelor?Si daca da,de ce?
Da este importanta pentru ca sunt proteine cu absorbtie rapida,sunt proteine cu eliberare lenta etc.
Si bineinteles nici prea multe proteine nu sunt bune,tu daca ai o alimentatie bune e imposibil sa nu iei 90 de grame de proteine pe zi deci nu are rost sa te incarci cu shakeuri cand nu e nevoie,acel shake imediat dupa antrenament e important si zic ca doar de el ai nevoie,in rest de descurci.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 11:54 de basu
Iti dai seama ce raspuns ceri. Oare de cate ori s-a raspuns la intrebarea asta ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 17 nov 2012 17:07 de Gilu
Stiu ca am nevoie de cca 120-130g de proteine pe zi iar din suplimente iau cam 90 iar restul din alimentatie.Este atat de importanta sursa proteinelor?Si daca da,de ce? Discutiile purtate timp de cca 10 ani pe acest forum nu sunt degeaba, puna pana si citeste.
Macar notiuni elementare am pretentia sa le culegeti singuri, apoi puteti intreba.( de altfel si regulamentul spune asta)
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|