Pagina 1 2 din 2
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
Re: Grasime abdomen
scris pe 23 dec 2012 17:25 de Chiru123
Era subinteles, draga nicu_ivan eu m-am tot chinuit sa iti explic de cartofi fierti si orez ca sunt surse bune de carbo, iar tu tot ai spus ca sunt aberatii si acum ai spus si tu aceasi chestie.Gilu, am vazut ca esti pe keto, nu iti creaza probleme ale intestinului subtire?Imi poti spune te rog ce mananci, cand si cat?Poate trec si eu pe keto, mersi.
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 17:34 de nicu_ivan
Era subinteles, draga nicu_ivan eu m-am tot chinuit sa iti explic de cartofi fierti si orez ca sunt surse bune de carbo, iar tu tot ai spus ca sunt aberatii si acum ai spus si tu aceasi chestie.Gilu, am vazut ca esti pe keto, nu iti creaza probleme ale intestinului subtire?Imi poti spune te rog ce mananci, cand si cat?Poate trec si eu pe keto, mersi.
Ba nu, nu am spus acelasi lucru. Eu am zis asa: cartofii DULCI sunt o sursa buna de carbo, nu cartofii obijnuiti. Am mai spus ca orezul BRUN, e o sursa buna de carbo, nu orezul objinuit. Repet, nu mai imi pune cuvinte in gura.
E okay sa mananci si cartofi normali si orez normal, dar nu cand iti propui sa faci patratele. Aici vorbim de dieta de slabit/definit si calitatea carbohidratilor face toata diferenta.
Uite si tu diferenta:
Cartofi:
Cartofi copti 95 IG mare -> carbo prost
Cartofi prajiti 95 IG mare -> carbo prost
Piure de cartofi 80 IG mare -> carbo prost
Cartofi fierti (fara coaja) 70 IG mare -> carbo prost
Cartofi dulci 50 IG mediu -> carbo bun
Orez:
Orez lipicios 90 IG mare -> carbo prost
Orez instant 85 IG mare -> carbo prost
Orez prefiert 85 IG mare -> carbo prost
Orez rafinat 70 IG mare -> carbo prost
Orez cu bobul lung 60 IG mare -> carbo prost
Orez brun, nerafinat 50 IG mediu -> carbo bun
Si doar ca sa ai si tu idee uite si ovazu si paine integrala ce indice glicemic au.
Ovaz 40 IG mediu
Paine integrala 100% 40 IG mediu
Editat de nicu_ivan pe 23 dec 2012 17:51
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 23 dec 2012 17:50 de Chiru123
Eu nu am intrat in detalii, doar am spus cartofi (fierti) si orez.Oricum mersi pentru informatie, imi cer scuze ca am facut aici o polemica, dar trebuia sa imi sustin afirmatia.Nicu_ivan, cand eu am spus cartofi si orez tu ai zis ca aberez, eu zic s-o lasam balta.Decat sa ne contrariem mai bine l-am ajuta pe baiat.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 17:53 de nicu_ivan
Eu nu am intrat in detalii, doar am spus cartofi (fierti) si orez.Oricum mersi pentru informatie, imi cer scuze ca am facut aici o polemica, dar trebuia sa imi sustin afirmatia.Nicu_ivan, cand eu am spus cartofi si orez tu ai zis ca aberez, eu zic s-o lasam balta.Decat sa ne contrariem mai bine l-am ajuta pe baiat.
Baiatul a primit multe informatii folositoare din contradictiv asta. In special treaba cu indicele glicemic.
Nu ai intrat in detalii. Las-o dracu de treaba, ca tocmai detaliu era important. Cand zici cartofi fierti se intelege cartofi albi(si asta ai si vrut sa zici, nu o mai intoarce acuma).
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 23 dec 2012 17:58 de Chiru123
Inca ceva, daca eu mananc foarte putini carbo pun masa musculara?Iau carbo dupa antrenament si poate inainte de antrenament.Insa mananc mult lapte, iaurt cu fructe, carne si am energie si forta destula.De doua saptamani m-am reapucat de sala si simt ca imi cresc muschii, sunt mai tari si marca mai mari.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 23 dec 2012 18:01 de Chiru123
Cu cartofii asa este, albi sau poate rosii, insa la orez nu am intrat in detalii. Si sa fim seriosi mai mult ne-am contrariat, nu am ajutat prea mult.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 18:13 de nicu_ivan
Inca ceva, daca eu mananc foarte putini carbo pun masa musculara?Iau carbo dupa antrenament si poate inainte de antrenament.Insa mananc mult lapte, iaurt cu fructe, carne si am energie si forta destula.De doua saptamani m-am reapucat de sala si simt ca imi cresc muschii, sunt mai tari si marca mai mari.
Daca vrei sa pui masa musculara ideal este cam asa:
* 2.5 gr proteine * kg corp
* TDEE + 10% calorii pe zi
Daca esti pe dieta clasica(nu pe keto) probabil grosul caloriilor le vei lua din carbo, deci va fi dificil sa pui masa musculara fara carbo suficienti.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 23 dec 2012 18:30 de Chiru123
Tdee?Explica, eu imi iau calorii din lapte si carne si carbo dupa antrenament, la cateva zile mananc si carbo mai multi, din ce sa mai iau calorii fara sa dau prea multi bani?Scrie la jurnal Cosmin te rog, aici nu e topicul meu.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 18:45 de Gilu
Gilu, am vazut ca esti pe keto, nu iti creaza probleme ale intestinului subtire?Imi poti spune te rog ce mananci, cand si cat?Poate trec si eu pe keto, mersi. Titlul topicului e altul.Exista un topic deschis pt keto.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 18:50 de Undisputed
Din ce vad eu chiru asta mi-a dat vro 2-3 pm ca nici nu le-am citit pin la urma, si se tot contrazice, si nu cred ca ar avea rostul. Ti-ai spus cuvintul, ii lasi pe altii sa te corecteze daca ai gresit, nu o tii una si buna pe a ta!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 19:04 de adi123
bananele sunt o sursa buna de carbohidrati?
Editat de adi123 pe 23 dec 2012 19:07
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 19:52 de Liviu89
bananele sunt o sursa buna de carbohidrati?
Banana are indice glicemic mare (parca 80 daca e coapta) insa in perioada de masa merge , in perioada de definire inainte/dupa antrenament.
p.s. chiru123 te rog sa nu-mi mai scrii pm, nu ma intereseaza cunostintele tale despre nimic.
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 23 dec 2012 19:52 de Chiru123
Spuse cel care are 61 ani si e elev(dupa cum a scris la profil) si care nu poate impatri ceva la 3 mai bine te-ai documenta.
Adi, mie mi se par bune bananele ca sursa de carbo, daca nu ma insel vei gasi, in lista alimentelor pe care am pus-o, ceea ce contin si bananele la 100g produs(vezi fisierul pdf), e foarte util.
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 23 dec 2012 19:58 de Chiru123
Baieti se pare ca nu ati vazut cat am tot postat cu nicu_ivan, eu zic sa revenim la titlul topicului si sa postati daca aveti ''patratele'' si ce mancati si mai ales ce antrenament aveti.
patratele.jpg (1.35 KB)
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 20:48 de Gilu
Topicul asta a devenit jurnalul lui Vince, asa ca veti discuta doar despre antrenamentul si alimentatia lui.Nimic altceva.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 25 dec 2012 16:48 de ricardo
...v-ati contrat pentru ca nu a-ti punctat lucruri esentiale...fiecare aveti partea voastra de dreptate...in primul rand , carbohidrati de calitate atat in ce priveste acest sport cat si ca parte a unei alimentatii sanatoase sunt alimentele naturale : orezul, cartofii, legumele, fructele , cerealele integrale, cerealele fara gluten (hrisca, quinoa) si alimente putin procesate ca: painea integrala sau pastele integrale...cand vine vorba de alimentatie pentru pierdere in greutate (definire), aici sursele de carbo indicate sunt: fulgi de ovaz integrali, orez brun (integral), cartofi dulci, legume (in special fibroase : fasole verde, spanac, salata, conopida, brocoli, sparanghel etc) si fructe (o portie zilnica, eu as sugera : mar, grapefruit sau fructe de padure)...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Chiru123
|
scris pe 25 dec 2012 17:02 de Chiru123
Bine spus ricardo, ai adus multe informatii, multumesc.
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |
|