Pagina 1 din 1
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
DILEMA
scris pe 18 mar 2011 23:24 de Alex94
Salut. fac sala de aprox 9 luni in aceste 9 luni am pus 22 de kg fara niciun fel de supliment.Am 2-3 mese pe zi..si eu zic, ca sunt mezomorf.Am 16 ani jumatate,circumferinta cutiei toracice 118 cm la rece,in brat 40 la rece.Vreau sa imi cumpar de la nutritech power blast sau total mass 4200,ce mi-ati sugera sa iau si cu ce as mai putea sa le combin.multumesc anticipat
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: DILEMA
scris pe 27 mar 2011 00:40 de ricardo
nimenii
...incearca altceva, alte produse....
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 27 mar 2011 23:41 de Alex94
deci sa inteleg ca , cele de la nutritech nu sunt bune:-?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 28 mar 2011 23:33 de ricardo
deci sa inteleg ca , cele de la nutritech nu sunt bune:-?
...daca nimeni nu ti-a raspuns poate e pentru ca nimeni nu credea ca merita sa vorbeasca despre aceste produse, decat niste suplimente ieftine mai bine iti cumperi mancare de calitate de acei bani...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 28 mar 2011 23:37 de ricardo
am inteles..ms
...tu daca vrei poti sa incerci, cine stie, poate te ajuta, daca vezi ca nu iti folosesc nu le cumperi si a doua oara...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 29 mar 2011 10:07 de murphy2
Salut. fac sala de aprox 9 luni in aceste 9 luni am pus 22 de kg fara niciun fel de supliment.Am 2-3 mese pe zi..si eu zic, ca sunt mezomorf.Am 16 ani jumatate,circumferinta cutiei toracice 118 cm la rece,in brat 40 la rece.Vreau sa imi cumpar de la nutritech power blast sau total mass 4200,ce mi-ati sugera sa iau si cu ce as mai putea sa le combin.multumesc anticipat
Faptul ca ai pus 22 de kg fara nici un supliment este un motiv de ingrijorare...este foarte mult intr-o perioada foarte scurta si cu siguranta un procent mic este forta si fibra musculara. Axeaza-te pe un concentrat proteic, vitamine.
2-3 mese pe zi inseamna alimentatie dezechilibrata chiar si pentru un om obisnuit care nu practica nici un fel de sport, tu trebuie sa ai 3 consistente si inca 2-3, luate astfel incat intervalele dintre acestea sa nu treaca de 3-4 ore.
Editat de murphy2 pe 29 mar 2011 10:24
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 29 mar 2011 23:54 de Alex94
Am facut un test la un nutritionist.Si a spus ca am foarte putin la suta din corp grasime.Oricum multumesc pentru sfaturi.
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 29 mar 2011 23:55 de Alex94
Dar daca as incerca MHP up your mass+ animal pump ar fi bine?
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 29 mar 2011 23:58 de Alex94
daca doriti o sa pun niste poze.Poate ar fi mai bine..si mi-ati putea spune ce as putea sa iau.In astea 8-9 luni..am pus la brat de la 37-38 la 41-42,iar cutia toracica de la 109 la 118.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 00:11 de nicu_ivan
Da.... niste poze ar fi bune....
Topicul se numeste dilema... dar pe mine ma baga in dilema niste chestii de le-ai zis gen.
Am facut un test la un nutritionist.Si a spus ca am foarte putin la suta din corp grasime.
In astea 8-9 luni..am pus la brat de la 37-38 la 41-42.
Deci tu acum 9 luni.... inainte sa te apuci de sala aveai 37 in brat... cu grasime corporala scazuta(tare curios sunt ce insemna asta la tine)... deci tu zici cu alte cuvinte ca: "Inainte sa te apuci de sala... aveai 37 in brat... integral din muschi" ????? Ce ti-a zis nutritionistu ala??? Exact, cat % e grasimea corporala???
[Later Edited]: In timp ce ai postat tu pozele... eu am postat asta... deci n-am apucat sa vad pzoele
Hmmm.... chiar estid estul de striat. Nush ce sa zic... :| chiar imi pare dubios progresul tau. bv
Editat de nicu_ivan pe 30 mar 2011 00:14
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 00:22 de Alex94
ms.a zis grasime corporala 14 si ceva la suta.
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 00:24 de Alex94
Si in dilema sunt...ca nu stiu ce suplimente sa imi cumpar...,ca de mancat mai mult dee 2-3 ori pe zi nu pot...nu mi se face foame.
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 00:26 de Alex94
Probabil ar mai trebui sa astept?' nu am varsta potrivita pentru a incepe cu suplimente?
|
sus |
|
Alex94
Junior member 23 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 00:28 de Alex94
Probabil ar mai trebui sa astept?' nu am varsta potrivita pentru a incepe cu suplimente?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 30 mar 2011 00:34 de nicu_ivan
Nu cred ca se pune problema de varsta. Suplimentele sunt un "ajutor" excelent pentru orice sportiv. Varsta nu are legatura.
Dupa parerea mea ar trebui sa iti iei un concentrat proteic sau un weight gainer. Sa mananci cele trei mese care le manci tu.... si intre ele sa iei doua portii de weight gainer sau proteine. Ceva gen:
Mic dejun
Portia 1 de proteine
Pranz
Portia 2 de proteine
Cina
Ideal ar fi totusi sa iti faci un numar de 5-6 mese CALUMEA pe zi. Eu am invatat din proprie experienta chiar de curand... cat de importanta este alimentatia adecvata. Nu numai ca te ajuta sa cresti... dar iti si imbunatateste calitatea antrenamentelor. Si chiar modul in care te simti(bine/prost).
Cate kilograme ai?
Editat de nicu_ivan pe 30 mar 2011 00:35
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 31 mar 2011 03:25 de nicu_ivan
[acum am 92.
Scz de delay... nu am avut timp sa raspund. Deci... varianta ideala ar fi sa iti calculezi asa:
-> 2,5-3 g prot / kg corp. Deci in cazul tau 2,5*92 = 230 g proteine / zi. Sa zicem ca mananci 6 mese pe zi.... 230/6 = 38. Deci ideal ar fi sa mananci 6 mese a cate 38 de grame de proteine. (Destul de mult de mancat).
Acuma sa zicem ca iti iei un concentrat proteic si iei din ala ~80 g prot. 230-80 = 150. Daca imparti aceste 150 in 6 mese... o sa iti iasa sa manci cate 25 de grame de proteine pe masa. Asta nu e chiar asa de mult. Ar trebui sa se manance usor.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 31 mar 2011 23:43 de nicu_ivan
[da.multumesc mult pentru sfaturi.
Cred ca am uitat sa mentionez ca trebuie sa bei muuuuuuuultaaaa apa.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 2 apr 2011 03:18 de nicu_ivan
da..beau 2.5 l la fiecare antr.
Ai grija sa te hidratezi bine si in zilele fara antrenament.
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 12:41 de Valy_305
Eu iau asa tot de la Nutritech , fiind aproape de masurile tale la rece: 126 piept si brat 43 , bine ca am 19 ani: Milk&Egg dupa antrenament si seara , Total Mass 4200 de 2 ori pe zi , Creatina capsule 4 in ziua antrenamentului si 2 in zi de pauza, Dextroza pt absortia creatinei 10 grame la 1 pastila de creatina , si de curand am inceput sa iau Tribulus Plus 1 capsula pe zi ... si vad ca imi merge foarte bine. Revin cu rezultate cat de curand.
Keep it up.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|