eualex715
Newbie 1 mesaje
|
Definire
scris pe 25 nov 2012 22:36 de eualex715
Inainte de toate vreau sa ii salut pe toti de pe forum; acesta este primul meu post, dar am citit multe lucruri de cand am intrat prima data.
Am 16 ani, 1.76, 73 de kilograme. Fac sala de 9 luni aproape desi am fost nevoit sa fac pauza pe parcursul verii.Sunt mezomorf, nu am grasime pe corp, decat in zona abodmenului.
Vreau sa va rog sa imi dati niste sfaturi pentru definire, in special pentru abdomen. Patratele sunt vizibile, dar as vrea fie bine delimitate, sa am si asa numita "gaura" pe mijlocul abdomenului, in zona superioara, cu alte cuvinte sa scap aproape in totalitate de grasimea de pe abdomen. De exemplu, cand stau relaxat,muschii abdomenului atarna de parca as avea burta. Si ar mai fi o problema, am stomacul foarte voluminos, pot sa mananc foarte mult la o masa, cel putin toti prietenii mei au ramas uimiti. Pe langa asta, dupa ce mananc, am burta umflata si daca incordez am "burta cu patratele". Incerc sa mananc de 6 ori pe zi, in cantitati mici, dar sunt curios daca exxista vreo metoda pentru miscorarea volumului stomacului.
Merg la sala de 5-6 ori pe saptamana, alerg 10-15 minute pe zi la intensitate mare - 8 incline, 12.5 km/h, banda arata ca consum 380 de calorii, cred ca este un numar exagerat din plin. Daca maresc durata imi este frica sa nu ard din masa musculara pt. ca am grasime numai pe abdomen (1-2cm grosime as putea spune)...
Iau si proteine (concentrate in proteine, mininm de carbohidrati- 10 g pe servire) si le combin cu carnitina. Puteti sa imi dati niste sfaturi ce suplimente sa mai iau(pentru definire in zona abdominala) ?
Multumesc anticipat!
Editat de eualex715 pe 25 nov 2012 22:43
|