Buna,ma numesc Razvan si as vrea si eu sa imi spuneti o reteta cam cum as lua aceste suplimente ,mentionez ca mananc de 6 ori pe zi cum trebuie,sunt foarte decis si..nu stiu daca e bine cum le combin acum sau ce mi-ar lipsi sau daca fac bine: v-a prezint combinatie pe care o fac eu cu suplimentele: whey gold standard :dimineata ,dupa antrenament si seara dupa masa
amino acid:nutrend compress expand 10 000 4 dimineata cu proteina,4 dupa antrenament cu proteina ,4 seara tot cu whey gold
glutamina 1000 de la optimus nutrition:jumate de ora inainte de antrenament si imediat dupa antrenament 2 capsule
animal pack complex de vitamine si minerale:dupa ultima masa cu juamte de ora inainte de antrenament si dupa a 2 a masa dupa venirea antrenamentului dupa jumatate de ora
creatina am avut storm,acum cell mass:1 lingurita inainte cu jumatate de ora de antrenament si dupa imediat
Cam astea ar fi ,acum vrea sa stiu daca sunt bune toate acestea in combinatie,sau daca nu ce imi lipseste si daca le iau corespunzator sau nu..daca ar trebui sa le iau altcumva in alta ordine sau alt gramaj,alta portie din fiecare sa dea eficienta maxima..as aprecia tare mult daca m-ar ajuta un bun cunoscator,va multumesc anticipat,apreciez!
care este scopul tau???definire sau masa???