Salut,
Am 20 de ani si am tras un an de fiare in care din nu stiu ce motive nu am reusit sa ma dezvolt aproape deloc.Am incercat diferite combinatii de exerciti si de antrenamente dar nu sa putut.Dezamagit de aceasta experienta m-am hotarat sa imi iau niste gantere si sa incep sa fac antrenamente acasa ca poate asa o sa mearga.Mentionez ca am 2 ganterele de 15kg(4 discuri de 2,5Kg si 4 discuri de 5kg) si de o luna ma chinui sa gasesc un antrenament care sa imi sporeasca sansele la un corp cat mai atletic.Nu vreau sa ma fac foarte voluminos ci doar sa arat bine in limitele bunului simt.Intrebarea mea este cum pot sa imi organizez acasa un program eficient pentru stimularea musculara, ce exercitii sa folosesc si daca voi avea vreo sansa sa progresez cu antrenamentele acasa?!
Multumesc anticipat!!!
daca ai facut sala si nu te-ai dezvoltat nu o sa poti nici acasa...eu zic sa postezi antrenamentul tau ce l-ai facut si alimentatia ta pentru ca am eu o banuiala ca acolo e ,,problema" ...degeaba faci antrenament fie el si corect gandit si executat daca nu mananci suficient mancare de calitate...