Pagina 1 din 1
saddameu
Junior member 24 mesaje
|
Am o problema
scris pe 19 dec 2008 20:31 de saddameu
Noroc, de vreo 2 sapt am o problema care ma macina, si aceia este ca nu mai am pofta de antrenament, deci ma duc fac 2-3 serii si apoi mi se taie brusc pofta, nu mai am chef sa fac, greutatile cu care faceam 8-10 rep acu abia fac 6, sar peste exercitii cu nepasare, pur si simplu nu mai am energie,alimentatia e aceiasi, dorm o ora inainte de antrenament ca de obicei, deci care ar putea sa fie cauza?
Mens sana in corpore sano.
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Am o problema
scris pe 19 dec 2008 22:54 de Crainic_1
Noroc, de vreo 2 sapt am o problema care ma macina, si aceia este ca nu mai am pofta de antrenament, deci ma duc fac 2-3 serii si apoi mi se taie brusc pofta, nu mai am chef sa fac, greutatile cu care faceam 8-10 rep acu abia fac 6, sar peste exercitii cu nepasare, pur si simplu nu mai am energie,alimentatia e aceiasi, dorm o ora inainte de antrenament ca de obicei, deci care ar putea sa fie cauza?
Ce suplimente folosesti? sau folosesti suplimente?
The meaning of life is that it is to be lived, and it is not to be traded and conceptualized and squeezed into a pattern of systems
|
sus |
|
saddameu
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Am o problema
scris pe 19 dec 2008 23:12 de saddameu
Ce suplimente folosesti? sau folosesti suplimente?
nu folosesc, dar pana acum nu am avut problema asta,deci nu e acea lene de a face ghiozdanu si drumu spre sala...ajung "voinic" acolo dar dupa ce fac cateva serii nu mai am nicio tragere de inima....
Mens sana in corpore sano.
|
sus |
|
garcicaa
Veteran member 237 mesaje
|
Re: Am o problema
scris pe 21 dec 2008 13:16 de garcicaa
si mie mi se intampla asa ceva dar rar ... o data la 2 luni .. o fi din cauza sarbatorilor .. taiem porcu alea alea
parerea mea ar fi sa faci o pauza acum pe perioada sarbatorilor .. poate iti va reveni "cheful" dupa .
Garcea™
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Am o problema
scris pe 21 dec 2008 14:21 de Macho
nu folosesc, dar pana acum nu am avut problema asta,deci nu e acea lene de a face ghiozdanu si drumu spre sala...ajung "voinic" acolo dar dupa ce fac cateva serii nu mai am nicio tragere de inima....
pai daca nu folosesti suplimente nimic,cum vrei sa nu intevina stagnarea si oboseala,la altii intervine si iau suplimente, plus energizante inainte de antrenament...dar la tine e normal sa intervina ,,,
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Am o problema
scris pe 22 dec 2008 16:59 de Crainic_1
La un moment dat corpul nu mai are de unde s-si traga substantele de care are nevoie pentru a putea sustine efort la aceias intensitate ,trebuie un aport de vitamine ,amino,creatina proteine...................,tu avand aceias alimentatie care poate nu asigura tot necesarul de substante nutritive si dupa o anumita perioada de timp se consuma rezerva de nutrienti care sustin dezvoltatrea masei musculare a fortei atunci normal ca are nevoie de suplimente pentru a face fasa supra efortului
The meaning of life is that it is to be lived, and it is not to be traded and conceptualized and squeezed into a pattern of systems
|
sus |
|
daniel02
Veteran member 330 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Am o problema
scris pe 23 dec 2008 21:28 de daniel02
La un moment dat corpul nu mai are de unde s-si traga substantele de care are nevoie pentru a putea sustine efort la aceias intensitate ,trebuie un aport de vitamine ,amino,creatina proteine...................,tu avand aceias alimentatie care poate nu asigura tot necesarul de substante nutritive si dupa o anumita perioada de timp se consuma rezerva de nutrienti care sustin dezvoltatrea masei musculare a fortei atunci normal ca are nevoie de suplimente pentru a face fasa supra efortului
am parere diferita,
Nu e vorba de nici o stimulare de afara prin suplimente sau orice altceva , totul e psihic si atat.
Cum eu nu am chef de lucru
|
sus |
|
Crainic_1
Senior member 95 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema
scris pe 24 dec 2008 14:53 de Crainic_1
Interesant cum dati voi diagnostic fara sa stiti ce si cat mananca, cum si cat se antreneaza, greutate, inaltime, varsta......etc...etc...
Pai daca omul nu da alte detali
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema
scris pe 28 dec 2008 16:47 de rider_thetig
mie cand imi este foame la sala,si imi simt stomacul gol(din cauza ca dupa scoala merg la sala) ma simt putin ciudat,si imi dispare putin cheful de sala..DAR PUTIN..
DE LA PUTIN pana A SARI CU NEPASARE PESTE EXERCITII...eu cred ca ori ai o alimentatie slaba ori nu esti motivat..
acum da-ne detalii despre tine,alimentatie,obiective....
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema
scris pe 28 dec 2008 17:04 de KakaJr
mie cand imi este foame la sala,si imi simt stomacul gol(din cauza ca dupa scoala merg la sala) ma simt putin ciudat,si imi dispare putin cheful de sala..DAR PUTIN..
DE LA PUTIN pana A SARI CU NEPASARE PESTE EXERCITII...eu cred ca ori ai o alimentatie slaba ori nu esti motivat..
acum da-ne detalii despre tine,alimentatie,obiective....
wtf....!!! te duci nemancat la sala?!
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
crangus
Junior member 16 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o problema
scris pe 4 apr 2009 00:42 de crangus
si eu fac asa atunci cand gsesc un aparat ocupat
|
sus |
|