Pagina 1 din 1
cristyano15
Newbie 1 mesaje
|
am nevoie de ajutor
scris pe 15 feb 2009 16:39 de cristyano15
am 15 ani, 55kg si 1.72 m, de 1-2 luni iau Full spectrum, pastile de ingrasare dar se pare ca nu ajuta cu nimic, am cautat pe internet o dieta de ingrasare buna dar n-am gasit, am inceput sa merg la sala de 3 saptamani, va rog daca puteti sa-mi prescrieti un program pentru sala si o dieta de ingrasare pe care as putea sa o urmez, eu merg dimineata de la 8 la scoala si vin pe la 13-15 acasa, pe la 16:00 merg la sala si stau de obicei o ora, maxim 2
multumesc
EDIT : a da, am uitat sa spun ca beau cola in loc de apa, influenteaza cu ceva?
|
sus |
|
chiaburu
Senior member 83 mesaje
|
Re: am nevoie de ajutor
scris pe 15 feb 2009 17:52 de chiaburu
am 15 ani, 55kg si 1.72 m, de 1-2 luni iau Full spectrum, pastile de ingrasare dar se pare ca nu ajuta cu nimic, am cautat pe internet o dieta de ingrasare buna dar n-am gasit, am inceput sa merg la sala de 3 saptamani, va rog daca puteti sa-mi prescrieti un program pentru sala si o dieta de ingrasare pe care as putea sa o urmez, eu merg dimineata de la 8 la scoala si vin pe la 13-15 acasa, pe la 16:00 merg la sala si stau de obicei o ora, maxim 2
multumesc
EDIT : a da, am uitat sa spun ca beau cola in loc de apa, influenteaza cu ceva?
programul poti sa ti-l faci tu in functie de timp disponibil si ceea ce vrei sa obtii,eu iti zic oricare ar fi programul sa faci de 4 ori pe saptamana, de 5 sau 6 ori e prea mult pt. ca nu te refaci cum trebuie si evident nu vor aparea nici progresele!de ingrasare pai consuma suplimente dupa ce ai macar 2 luni de sala ,pastilele alea care le ei tu sunt vitamine si nici macar nu faceai sala,sunt evident si vitaminele bune,iti dau pofta de mancare +rol esential in organism insa ai nevoie pentru ingrasare de carbohidrati si proteina,dar predominant sa fie nr-ul carbohidratilor,eu iti recomand sa iei o creatina buna+gfx 8 de la Pronutrition dar dupa ce ai macar 2 luni de sala!acum depinde ce resurse financiare ai,daca combini gfx 8 cu n.o exploade de la BSN cred ca o sa cresti tare in masa,caci asta urmaresti tu.nu mai bea mult coca cola ca nu e asa sanatos,eu unul beau apa plata ,mai rar minerala...app nu te arunca la hardgainere de astea de 2 lei care cu 40 de lei cumperi 2 kg,ceva mai bun si mai scump,decat ceva ieftin,mult si prost!
in loc sa luati steroizi,apucati-va de munca mah copii
|
sus |
|
Dave
Expert member 962 mesaje
|
Re: Re: am nevoie de ajutor
scris pe 18 feb 2009 17:46 de Dave
Cum arata alimentatia ta zilnica ? Ce mananci si la ce ore ?
|
sus |
|
rider_thetig
Senior member 101 mesaje
|
Re: Re: Re: am nevoie de ajutor
scris pe 19 feb 2009 21:31 de rider_thetig
cam asa sunt tentati incepatorii,sa dea 50 de lei pe cat mai multe kg de suplimente....gen Jumbo mass,XXl etc
eu zic ca poate sa reuseasca si fara suplimente,cel putin in primele 6 luni..
aa si am uitat sa zic sa nu te bazezi pe suplimente ca mai sunt bogatani de astia,care asa fac,si cand nu mai iau, sunt uimiti de ce scad in masa si nu sunt multumiti de ce au realizat pana in acel moment...
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: am nevoie de ajutor
scris pe 20 feb 2009 10:40 de Gilu
a da, am uitat sa spun ca beau cola in loc de apa, influenteaza cu ceva? Renunta la otrava.
Cumpara-ti un complex de vitamine si minerale gen Animal Pak.Un gainer si un concentrat proteic.
5-6 mese pe zi, cat mai multa carne, orez, cartofi, lactate.
Pt antrenament citeste la rubrica pt incepatori.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|