Pagina 1 din 1
comanss
Newbie 1 mesaje
|
1,76 m si 83 kg ce alimentatie tre sa am?
scris pe 14 aug 2016 22:54 de comanss
Deci eu am avut niste probleme cu ficatul o hepatita A netratata eram slab si oamenii care ma vedeau la 1,76 m si 65 kg intrebau daca sunt alcoolic sau bolnav,pana intro zi am zis gata frateee!!vreau sa fiu sanatos si puternic si am inceput sa fac fitness la inceput,cand faceam sport,orice tip,mancam bine si asa ma urcat la 75 kg dar nu eram multumit pana aucma 5 luni cand am cumparar 2 gantere mici de 14 kg fiecare si am urcat pana la 83 kg de 2 sapt. am cumparat bara lunga si inca 4 kg si aucma vreau sa cumpar inca 10 kg..apoi inca 10 etc..am inteles ca alimentatia e f. importanta,eu am mancat sanatos zic eu (oua,salate,fara prajeli,carne pui mai ales pulpe pui,pieptul probabil e mai bun,iaurt mult,cartofi,cartofi dulci cateodata,branza cu 0,7% grasime chiar dupa antrenament,peste)dar nu am luat suplimente pana acum cineva mia zis ca tre sa calculez kilocaloriile,tre 1,4 gr proteina pe 1 kg blah blah..sunt zapacit,exista cineva aici sa imi dea niste sfaturi?sa-mi faca o lista ceva sau sa-mi dea un sfat despre cum sa calculez?imi trebuia cantar special de bucatarie?
60% proteina? 30% carbo cu absortie lenta?10%grasime(uleui masline,tablete cu oemga 3? offf la captiolul atsa sunt cam derutat,vreau mai mult sa cresc masa decat grasime anu vreau sa maannc in nestire sau haotic,unii zic ca tre sa mananc 8 ore iar 16 Nimica,altii ca tre sa am ultima masa chair inainte de culcare de exemplu 3 felii de cartofi dulce la grill cu jumatate peste etc , uff sunt confuz
multumesc
o zi fiana tuturor
Editat de comanss pe 14 aug 2016 22:59
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
Re: 1,76 m si 83 kg ce alimentatie tre sa am?
scris pe 22 aug 2016 21:40 de Tooxie
Nu mai fi asa stresat si confuz. If its not broken, don't fix it!
Vad ca ai avut numai rezultate bune deci tine-o tot asa. Ca ultima masa se recomanda proteine si grasimi, deci branza si alune, migdale sau nuci (una din astea la alegere). Chiar si niste albus de ou fiert.
A calcula fiecare calorie si a umbla cu cantarul dupa tine, poate fi o solutie buna dar nu e foarte practica si te poate tine stresat si incordat.
Mai degraba iti faci o idee despre cat mananci zilnic, iar cand observi ca nu mai cresti in greutate, maresti cantitatea de mancare putin cate putin.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|