Am 1.79 m ,56kg,17 ani si m-am decis sa ma apuc de sala ,am consultat forumul si m-am decis sa aleg programul postat pentru incepatori http://www.culturism.ro/antrenament/program-pentru-incepatori.html ,deasemenea am dat comanda pentru Creatina - Fosfocreatin-R de la Redis pe care le voi adiministra 5 tablete intr-un pahar cu apa mare inainte de antrenament , daca voi proceda asa se vor vedea rezultate ? si in cat timp estimati voi? sau aveti alte idei de suplimente,program de antrenament care sa ma ajute mai mult? imi v-a fi benefica creatina?
, multumesc anticipat, astept un raspuns.
Salut,creatina nu e obligatorie...inainte de creatina sunt alte produse pe care le-ai putea folosi..cum ar fi un weight gainer bogat in carbohidrati sau un supliment proteic..etc.Nu am experienta necesara sa te sfatuiesc ce weight gainer sa folosesti..ideea e ca un produs gen creatina e mai putin important la inceput decat cele amintite de mine.Cat despre rezultate trebuie rabdare ...si bineinteles depinde de multi factori nu numai antrenament...trebuie sa te odihnesti sa ai o alimentatie bogata pt ca poti lua kile de creatina si sa tragi intr-una de fiare fara astea nu vei creste niciodata.Bafta