Pagina 1 2 din 2
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
Re: umeri
scris pe 3 nov 2011 18:09 de yo_shmen94
asa este. de fapt asta am si zis. trebuie sa fii in stare sa iti dai seama cat de eficiente sunt exercitiile pe care le faci si daca merita sa te apuci de ele. sportul asta nu se face dupa manual. personal nu am facut fluturari laterale in ultimii 5 ani niciodata. in fata mai fac dar rar. ma bazez pe impinsuri sub toate formele sale si pe ramat cu haltera frontal. fluturarile sunt un exercitiu pe care nu il simt deloc. la polul opus se afla imins cu haltera de la piept din stand in picioare. acolo simt ca bubuie umerii.
ei bine ,aici depinde de fiecare,eu ma "inteleg" mai bine cu fluturarile,dar cu toate astea fac si exercitii de impins pentru a diversifica antrenamentul si a ataca muschiul din mai multe parti
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 6 nov 2011 23:04 de stefanp
...fluturarile laterale si fluturarile in fata (adica ridicarea ganterelor) lucreaza ambele umarul lateral, pentru a lucra partea anterioara a umarului se folosesc exercitii de tip impins (de la piept sau ceafa cu haltera) sau impins cu gatere sau presa... imi pare rau,dar esti intr o mare eroare,intreaba si tu pe cineva cu 10-15 ani vechime in acest sport.fluturarile laterale sint pt deltoidul lateral,si cele frontale pt deltoidul anterior
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 7 nov 2011 10:51 de yo_shmen94
imi pare rau,dar esti intr o mare eroare,intreaba si tu pe cineva cu 10-15 ani vechime in acest sport.fluturarile laterale sint pt deltoidul lateral,si cele frontale pt deltoidul anterior
asa e ,dar multa lume nu intelege asta
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 8 nov 2011 10:05 de basu
imi pare rau,dar esti intr o mare eroare,intreaba si tu pe cineva cu 10-15 ani vechime in acest sport.fluturarile laterale sint pt deltoidul lateral,si cele frontale pt deltoidul anterior
nu cred ca sunt necesari 10-15 ani de experienta pt asta. eu merg inca pe ideea ca este o gresala undeva.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 8 nov 2011 12:07 de ricardo
nu cred ca sunt necesari 10-15 ani de experienta pt asta. eu merg inca pe ideea ca este o gresala undeva.
...greseala mea, nu am considerat niciodata fluturarile in fata un ex care merita sa fie facut (si nu l-am inclus niciodata in programul meu pt umeri) si stiam ca este petru partea laterala...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 8 nov 2011 12:12 de basu
...greseala mea, nu am considerat niciodata fluturarile in fata un ex care merita sa fie facut (si nu l-am inclus niciodata in programul meu pt umeri) si stiam ca este petru partea laterala...
nu era asa important. Se mai intampla.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 8 nov 2011 14:44 de sZoTaK
...greseala mea, nu am considerat niciodata fluturarile in fata un ex care merita sa fie facut de ce?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 8 nov 2011 19:24 de yo_shmen94
o greseala unde?in ideea ca cele in fata si cele laterale antreneaza aceiasi parte sau ca ambele antreneaza parti diferite?
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 8 nov 2011 20:07 de stefanp
nu cred ca sunt necesari 10-15 ani de experienta pt asta. eu merg inca pe ideea ca este o gresala undeva. cind cineva nu stie sa dea un raspuns,mai bine tace sint multi incepatori care ,,luau,,de buna greseala lui ricardo cu fluturarile.una e ,,sa gresesti,, si alta e,,sa nu stii,, gresala...e ce a afirmat ricardo,si a facut bine ca a recunoscut
Editat de stefanp pe 8 nov 2011 20:22
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 8 nov 2011 20:11 de stefanp
...greseala mea, nu am considerat niciodata fluturarile in fata un ex care merita sa fie facut (si nu l-am inclus niciodata in programul meu pt umeri) si stiam ca este petru partea laterala... fii mai atent cind dai un raspuns,documenteazate inainte o zi buna
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 12 nov 2011 00:06 de ricardo
cind cineva nu stie sa dea un raspuns,mai bine tace sint multi incepatori care ,,luau,,de buna greseala lui ricardo cu fluturarile.una e ,,sa gresesti,, si alta e,,sa nu stii,, gresala...e ce a afirmat ricardo,si a facut bine ca a recunoscut
...hai nu mai fii asa acid, si altii spun ca exista izolate proteice cu concentratie 100% de proteina sau ca untul este grasime hidrogenata si nimeni nu a reactionat asa, fiecare mai facem greseli, mie persoal asa mi-a zis antrenorul de la sala si cum nici nu am folosit exercitiul si nici nu au mai fost discutii pe tema asta am ramas asa cu o idee gresita, oricum posturile mele sunt mai mult in zona alimentatie/suplimentatie decat la rubricile antrenamente...din greseli invatam...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 14 nov 2011 22:49 de stefanp
...hai nu mai fii asa acid, si altii spun ca exista izolate proteice cu concentratie 100% de proteina sau ca untul este grasime hidrogenata si nimeni nu a reactionat asa, fiecare mai facem greseli, mie persoal asa mi-a zis antrenorul de la sala si cum nici nu am folosit exercitiul si nici nu au mai fost discutii pe tema asta am ramas asa cu o idee gresita, oricum posturile mele sunt mai mult in zona alimentatie/suplimentatie decat la rubricile antrenamente...din greseli invatam... la unt ai dreptate,dar exista izolate cu 100% proteine.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 nov 2011 06:57 de sZoTaK
la unt ai dreptate,dar exista izolate cu 100% proteine. de ex scitec 100 % whey isolate are 22/25 g de prot din 30 g...
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 15 nov 2011 11:00 de ricardo
la unt ai dreptate,dar exista izolate cu 100% proteine.
...crede-ma ca nu exista , un procentaj maxim la izolatele proteice este in jur a 93-95% proteina...
Editat de ricardo pe 15 nov 2011 11:01
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 15 nov 2011 11:07 de ricardo
de ex scitec 100 % whey isolate are 22/25 g de prot din 30 g...
...100% whey isolate inseamna ca tot produsul este izolat de zer si nu o combinatie de concentrat+izolat si nu ca ar avea o concentratie de 100% proteina pentru ca atunci nu ar mai scrie 25g prot/30g(o cupa) ci ar scrie 30g proteina/30g produs ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 15 nov 2011 13:31 de sZoTaK
...100% whey isolate inseamna ca tot produsul este izolat de zer si nu o combinatie de concentrat+izolat si nu ca ar avea o concentratie de 100% proteina pentru ca atunci nu ar mai scrie 25g prot/30g(o cupa) ci ar scrie 30g proteina/30g produs ...
aaa...mersi
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 15 nov 2011 16:23 de stefanp
...100% whey isolate inseamna ca tot produsul este izolat de zer si nu o combinatie de concentrat+izolat si nu ca ar avea o concentratie de 100% proteina pentru ca atunci nu ar mai scrie 25g prot/30g(o cupa) ci ar scrie 30g proteina/30g produs ... se pare ca... ai dreptate
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 16 nov 2011 00:05 de ricardo
se pare ca... ai dreptate
...mai am si eu , din cand in cand... ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 16 nov 2011 08:18 de basu
...mai am si eu , din cand in cand... ...
asa. si care este legatura pana la urma cu umerii ?
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 20 nov 2011 21:22 de ricardo
asa. si care este legatura pana la urma cu umerii ?
...niciuna, deviem ca de obicei ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Pagina 1 2 din 2
| |

|