Pagina 1 din 1
alinbr
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Suplimente nutritive
scris pe 30 iun 2010 21:15 de alinbr
Aceste intrebari au mai fost postate de "N" ori aici pe forum.Rasfoieste paginile forumului si vei gasi raspuns si la intrebari pe care vei avea de gand sa le postezi!
la intrebarea "cam ce as putea sa iau?"
iti recomand un complex de vitamine si minerale!
spor!
P.S.-eu cred ca si comentariile de genu' "invata" isi au rostu'...tu nu?
Ma refeream la cele de genul "Invata carte","Ce iti trebuie tie sala?"..daca asta ai inteles si tu, vroiam sa spun ca replicile de genul acela nu ma ajuta cu nimic, stiu sa ma descurc.
Ma rog, deja dau pe off-topic...
Am mai citit pe forumuri si din ce am inteles pe acolo pot sa iau dar vroiam sa fiu sigur.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Suplimente nutritive
scris pe 30 iun 2010 21:16 de Gilu
Salutare!
Am facut sala 5 luni apoi, din cauza scolii, am facut pauza 6 luni si acum am inceput din nou sa merg la sala.
Am 172 cm inaltime, 61 kg. Desi am aproape 14 ani majoritatea oamenilor cred ca am 16 ani, dar cand le zic de 14 ani raman cu fete: )
As vrea sa stiu daca pot lua suplimente nutritive, daca NU asta e, daca DA:
-sunt efecte negative?
-cam ce as putea sa iau?...daca se poate fara produse de te uiti 3 ore sa le termini de citit pretul .
PS:va rog fara comentarii de genul:"Invata"..
3. POSTAREA
-Inainte de a posta asigura-te ca nu s-a mai discutat subiectul care te intereseaza, daca esti incepator gasesti reaspunsuri la intrebarile tale cu putina rabdare, citind discutiile purtate in trecut.
-Sfaturi personalizate se cer doar la sectiunea PROFILE PERSONALE.Cand un mesaj incepe cu :buna ziua am 180cm 20ani si 70kg, automatic topicul devine "despre tine".
-Postati in continuarea altui topic existent daca subiectul este acelasi.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|