Pagina 1 din 1
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Schimbare program
scris pe 13 mar 2009 01:40 de ionutz87
Salut , fac sala de aproape 4 luni si pana recent adica pana acum cateva saptamani am mers pe un program de 3 zile pe saptamana adica luni miercuri si vineri si de curand mi-am schimbat programul trecand la 4 zile pe saptamana...ce va cer este doar sa va uitati peste program si sa va dati o parere cei care cunosc daca ar fi ok programul asta, tinand sa mentioneaz ca pana acum e OK cum e facut si fac fatza la sala cu el...deci el ar fi cam asa:
Luni: Piept , Triceps , Abdomen
Marti: Picioare , Umeri , antebrat
Miercuri: Pauza
Joi: Spate , Biceps , Trapez
Sambata: ce am facut ziua de luni
Iar sambata viitoare ce am facut ziua de marti
Iar sambata viitoare ce am facut ziua de miercuri si tot asa le repet cumva in cerc daca pot spune.
Astept pareri , sunt destul zilele de pauza pt a lasa muschiul sa se odihneasca si sa creasca in acelasi timp ?
|
sus |
|
alexrobert75
Senior member 116 mesaje
|
Re: Schimbare program
scris pe 14 mar 2009 12:21 de alexrobert75
program gen ca al tau am si eu...pot spune ca e foarte bun .atat
E dur sa fii dur!!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 14 mar 2009 12:26 de Gilu
sunt destul zilele de pauza pt a lasa muschiul sa se odihneasca si sa creasca in acelasi timp ? Nu!Elimina antrenamentele de sambata, e contraproductiv.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Schimbare program
scris pe 16 mar 2009 15:19 de ionutz87
Nu!Elimina antrenamentele de sambata, e contraproductiv.
am trimis mesaj privat din greseala gilu...vroiam sa intreb cum sa fac sa mut ziua de sambata vineri ? sau sa renunt la a 4-a zi de antrenament si sa revin inapoi la 3 zile pe saptamana ?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Schimbare program
scris pe 16 mar 2009 18:40 de Gilu
am trimis mesaj privat din greseala gilu...vroiam sa intreb cum sa fac sa mut ziua de sambata vineri ? sau sa renunt la a 4-a zi de antrenament si sa revin inapoi la 3 zile pe saptamana ? Ti-am scris mai sus ce ar trebui sa faci din pct meu de vedere.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Schimbare program
scris pe 16 mar 2009 20:19 de ionutz87
Ti-am scris mai sus ce ar trebui sa faci din pct meu de vedere.
pai daca elimin asta automat inseamna ori sa raman la 3 zile pe saptamana ori sa mut ziua de sambata vineri...care din astea 2 optiuni e OK ?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare program
scris pe 16 mar 2009 21:58 de Gilu
pai daca elimin asta automat inseamna ori sa raman la 3 zile pe saptamana ori sa mut ziua de sambata vineri...care din astea 2 optiuni e OK ? Nu stiu de ce ne intelegem asa greu....Ti-am propus sa renunti la antrenamentele de sambata NU SA LE MUTI IN ALTA ZI.Ideea era sa scazi din volumul total de antrenament pt ca in ritmul asta te duci la vale incet dar sigur.
Intrati aici=>
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare program
scris pe 16 mar 2009 22:12 de ionutz87
Nu stiu de ce ne intelegem asa greu....Ti-am propus sa renunti la antrenamentele de sambata NU SA LE MUTI IN ALTA ZI.Ideea era sa scazi din volumul total de antrenament pt ca in ritmul asta te duci la vale incet dar sigur.
am inteles...atunci cred ca am sa revin la programul de 3 zile pe saptamana..pt ca imi mergea foarte bine cu el , numai ca eu am vrut sa incerc sa mai schimb ceva de asta am mai adaugat o zi ca sa fie 4...inca o intrebare as mai avea e mult sau putin daca am crescut 1cm jumate in biceps in 2 luni ?
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare program
scris pe 16 mar 2009 22:27 de Gilu
am inteles...atunci cred ca am sa revin la programul de 3 zile pe saptamana..pt ca imi mergea foarte bine cu el , numai ca eu am vrut sa incerc sa mai schimb ceva de asta am mai adaugat o zi ca sa fie 4...inca o intrebare as mai avea e mult sau putin daca am crescut 1cm jumate in biceps in 2 luni ? Alta problema ar fi ziua de marti.....picioare+umeri, e mult prea mult de lucrat la un singur antrenament.Ai putea face umerii vineri.
Intrati aici=>
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Schimbare program
scris pe 17 mar 2009 01:42 de ionutz87
Alta problema ar fi ziua de marti.....picioare+umeri, e mult prea mult de lucrat la un singur antrenament.Ai putea face umerii vineri.
mi sa parut ca e cam putin doar picioare intr-o singura zi...desi mentionez ca picioarele le lucrez bine.. si pe viitor as vrea sa mai schimb de la piept cu triceps si spate cu biceps , sa fac piept cu biceps si spate cu triceps , poate e mai bine
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 18 mar 2009 11:35 de Anonim
Salut , fac sala de aproape 4 luni si pana recent adica pana acum cateva saptamani am mers pe un program de 3 zile pe saptamana adica luni miercuri si vineri si de curand mi-am schimbat programul trecand la 4 zile pe saptamana...ce va cer este doar sa va uitati peste program si sa va dati o parere cei care cunosc daca ar fi ok programul asta, tinand sa mentioneaz ca pana acum e OK cum e facut si fac fatza la sala cu el...deci el ar fi cam asa:
Luni: Piept , Triceps , Abdomen
Marti: Picioare , Umeri , antebrat
Miercuri: Pauza
Joi: Spate , Biceps , Trapez
Sambata: ce am facut ziua de luni
Iar sambata viitoare ce am facut ziua de marti
Iar sambata viitoare ce am facut ziua de miercuri si tot asa le repet cumva in cerc daca pot spune.
Astept pareri , sunt destul zilele de pauza pt a lasa muschiul sa se odihneasca si sa creasca in acelasi timp ?
|
sus |
|
curteanu
Newbie 1 mesaje
|
salut
scris pe 18 mar 2009 14:48 de curteanu
eu nu prea sunt de acord sa bagi piept si dupa triceps ca nu`l mai potzi lucra la intensitatea de care are nevoie ca e destul de obosit dupa ce ai facut piept...
as vrea sa pot sa ma dedic in totalitate acestui sport....viciu...mod de viatza care il practic de mult timp....si care face parte din viatza mea...
|
sus |
|
Spynes
Expert member 1453 mesaje
|
Re: salut
scris pe 18 mar 2009 16:03 de Spynes
eu nu prea sunt de acord sa bagi piept si dupa triceps ca nu`l mai potzi lucra la intensitatea de care are nevoie ca e destul de obosit dupa ce ai facut piept... asta e parerea ta.ce este important este faptul ca nu este DELOC GRESIT sa faci piept cu triceps.Pt uni merge chiar mai bine asa.Cel mai important este sa faca un antrenament corect..si de aici va putea in timp sa isi dea seama cum este mai bine pt el
"fuck is a state of mind" by Spynes
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: salut
scris pe 18 mar 2009 23:47 de ionutz87
asta e parerea ta.ce este important este faptul ca nu este DELOC GRESIT sa faci piept cu triceps.Pt uni merge chiar mai bine asa.Cel mai important este sa faca un antrenament corect..si de aici va putea in timp sa isi dea seama cum este mai bine pt el
as avea o intrebare daca imi fac un program de ex inapoi de 3 zile pe saptamana si sa zicem ca imi merge f bine cu el..nici dupa 4 5 6 7 sau X luni nu ar trebui sa il mai schimb ?
|
sus |
|
PopeyeTheSai
Veteran member 326 mesaje
|
Re: Re: Re: salut
scris pe 19 mar 2009 00:17 de PopeyeTheSai
ionutz87...
Referitor la ce zici tu mai sus.
Programul de antrenament poate fi sau nu schimbat.
De obicei e bine sa schimbi ceva la el pentru ca sa nu se obisnuiasca organismul cu efortul depus.
Dar daca tu ai rezultate foarte bune cu acelasi program poti ramane cu el , de ce nu ?
Experimenteaza , asa iti poti da seama ce merge pentru tine si ce nu.
|
sus |
|
ionutz87
Junior member 14 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: salut
scris pe 19 mar 2009 21:42 de ionutz87
ionutz87...
Experimenteaza , asa iti poti da seama ce merge pentru tine si ce nu.
Deci deocamdata am sa raman la programul asta ca imi merge f bine cu el..am sa vad cate luni de acum incolo o sa imi mai mearga cu el..mersi tuturor pt sugestii si pareri , o seara placuta tuturor
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|