Pagina 1 din 1
Danny98
Newbie 3 mesaje
|
Sala acasa.
scris pe 20 aug 2014 07:36 de Danny98
Buna ziua!
Azi s-a inchis singura sala din oras,pentru ca a fost furat mare parte din echipament.Asa ca m-am gandit sa fac acasa
As dori sa-mi spuneti daca este de ajuns ce vreau sa cumpar.
-2 gantere reglabile.
-o bara dreapta.
-25 kg de discuri(8x4kg;4x1.25kg)
-o banca de impins reglabila(are incorporat aparat Scott pentru bicepsi si aparat pentru picioare)
Toat ma aduc la aproximativ 1000 de lei.Numai banca este
500 de lei.
Greutati am luat destul de putine,deoarece am doar o luna de sala.
Ce ar mai fi necesar?Stau la apartament.
Multumesc!
|
sus |
|
BlackStar
Junior member 20 mesaje
|
Re: Sala acasa.
scris pe 20 aug 2014 14:39 de BlackStar
Poti achizitiona daca iti permiti si o bara Z plus ceva discuri in plus in fiecare luna;e restrans campul de exercitii nu vei face mare scofala. Poate la partea superioara a corpului, insa la picioare ce vei face? Exercitiile de baza cam greu acasa fara un rack ptr squats , si o multime de discuri pentru indreptari. Ma gandesc ca tractiuni poti face pe undeva dar exercitiile de izolare , iar cam greu. Poti totusi cauta pe google , scoobyfitness , e un tip care se antreneaza doar acasa , si da destul de multe informatii despre ce si cum trebuie facut . Bafta!
Editat de BlackStar pe 20 aug 2014 14:46
"A dream is only a dream , until you breath life into it"
|
sus |
|
NebuneL
Junior member 24 mesaje
|
Re: Sala acasa.
scris pe 30 sep 2014 21:47 de NebuneL
Si eu am lucrat un timp acasa , mi-am amenajat o mini sala , nu prea eficienta dar mergea .
E bine ca ai motivatie , ca-ti doresti sa continui , nu te lasa aici , poti avea rezultate si acasa ( nu foarte excelente ) dar fata de alti care isi petrec tot timpul pe pc , tablete , telefoane , etc .
Nu te lasa aici , continua , exista o solutie in toate !
Adapteaza-te , Improviseaza , , depaseste .
viata e ca un impins la piept: daca nu ridici greutatea, ea va cadea pe tine.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
| |
|